• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Cetrodite arıyorum 😥

MaviMujdem

💙👶 LittleDreams 👶💙
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
1.898
2.169
63
35
Kızlar selamlar, çikolata kistim ve tüplerde sıkıntı nedenli ameliyat olacakken kendimi tüpbebek tedavisinde buldum, hiç beklemiyordum dün tedaviye başladık ama acil olarak Cetrodite bulmam gerekiyor😥Bulamazsam tüm tedavi, masraflar herşey boşa gidecek, ne olur bir akıl verin bana ya napıcam, nerden bulucam?Elinde olan var mı?

Bir mavili daha🥰 sende mi cetrotide arıyorsun canım?valla bulamıyorum şu eczanede var dese birisi koşup gidicem ama yok, tedavim yarım kalacak😥
Yok canım ben buldum fakat İstanbul’dan buldum. Axis eczanesinden. Şansıma bulunduğum şehire tatile gelen bir arkadaş vardı. Arabasında dolap varmış o getirdi bana. Sen nasıl getirtebilirsin bilemedim. Konun üstte olsun gözüksün diye nokta bıraktım. İnşaAllah bulursun.

Yok canım ben buldum fakat İstanbul’dan buldum. Axis eczanesinden. Şansıma bulunduğum şehire tatile gelen bir arkadaş vardı. Arabasında dolap varmış o getirdi bana. Sen nasıl getirtebilirsin bilemedim. Konun üstte olsun gözüksün diye nokta bıraktım. İnşaAllah bulursun.
İnşallah canım, sen raporsuz mu aldın?tedavi sürecin ne durumda?🥰

Raporsuz aldım canım. Maalesef tedavim olumsuz sonuçlandı. Yumurta rezervim azalmış. 4 yumurta toplandı.2 si boş çıktı. 2 si döllenmeye uygun dediler. Bir embriyo oluştu. 5. Güne kadar geldi. Transfer oldu ama tutunamadı 🥹🥹

Raporsuz aldım canım. Maalesef tedavim olumsuz sonuçlandı. Yumurta rezervim azalmış. 4 yumurta toplandı.2 si boş çıktı. 2 si döllenmeye uygun dediler. Bir embriyo oluştu. 5. Güne kadar geldi. Transfer oldu ama tutunamadı 🥹🥹
Ahh kuzumm, bizimde sıramız gelecek inşallah🤲 nerede tedavi oldun?

İnşaAllah kuzum. Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi oldum. Buraya 1 sene kalmak üzere gelmiştik. İstanbul’a döneceğiz. Orada tedavime devam edeceğim İnşaAllah iyi bir doktor buldum. Özelde deneyeceğim

Arkadaşlar cetrotide ihtiyacım devam ediyor, bulamıyorum, elinde olan ya da İzmir'de şu eczanede var diyen bana haber verebilir mi?😥

Back