Piercing, Hızma İzmir'de burun piercingi yapan hijyenik bir yer ?

• Konu Sahibi BusraEmily
  • Başlangıç Tarihi
B

BusraEmily

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi BusraEmily
Arkadaşlar izmirde burnumu deldirebileceğim hijyenik bir yer var mıdır? birkaç yer buldum internetten fakat 50 euroya deliyorlar(alsancakta). bornovada böyle bir yer varsa ilk tercihim bornova olur tabii ki bi de tabancayla deldirmek pek istemiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan

• Konu Sahibi BusraEmily
Ben alsancakta çalışıyorum güzelim etrafımızda çok var bitaneside tam karşımızda ama hiç bir bilgim yok hijyenleri açısından
Yalnız bornova küçük parkta yiğenim burnunu deldirmişti memnun kaldı hatta benimde aklımı çelip duruyor belki bende deldiririm oraya gidip :)

• Konu Sahibi BusraEmily
alsancakta ÇOSKUN ŞAKRE var, oldukça başarılı ve temiz... Zaten kime sorsan hakkında bilgi alabilirsin...

• Konu Sahibi BusraEmily
Arkadaşlar izmirde burnumu deldirebileceğim hijyenik bir yer var mıdır? birkaç yer buldum internetten fakat 50 euroya deliyorlar(alsancakta). bornovada böyle bir yer varsa ilk tercihim bornova olur tabii ki bi de tabancayla deldirmek pek istemiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim opuyorumnanaktan

canım ben 2 kere eczanede deldirdim hiç problem yaşamadım.evet orda tabancayla deliyorlar ama küpenin klipsini taktırmadan delmeliri istersen 2 gün cıkartırken hiç sorun yaşamazsın kaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi BusraEmily
Ben bornova küçük parkta gümüşçüde deldirmiştim canım tabancayla ama bi sorun yaşamadım 1 sene olucak nerdeyse hem hijyenik yapıyorlar oraya gidebilirsin

X