İzmirde burun estetiğinde kime gittiniz

Merhaba ben Mehmet Durmuşoğlu, İbrahim Korhan ve Fırat Demirtaşoğlu ile görüştüm. Fırat beye olmaya karar verdim.

Mehmet Sucubaşı’nı da duydum Bora Karaali’yi de Bora Karaali de Ege Santede sanırım. Bu ara ento ve ege sante çok övülüyor zaten. Bünyesinde iyi doktorları barındırıyorlar.

Bu arada Fatih Uygur’a arkadaşım oldu 4 ay önce falan çok beğenmedim yaptığı burnu 8 bine olmuştu kendisi ama her yer zam yapmaya başladı duyduğuma göre fiyatlar değişiyormuş yeni yılda.

Ibrahim korhan. Caner can. Halis ünlü arasında kaldım ameliyat olan arkadaşlae varsa bilgi verebilirmisniz lütfen
Ben Halis Ünlü'ye oldum henüz yeniyim o yüzden burunla alakalı bir şey söylemeyeceğim ancak Bayraklı Kent tıp merkezinde yapıyor ameliyatı. Özellikle şu pandemi döneminde bu çok iyi oldu çünkü hastane boş. Doktorla da kendi kliniğinde görüşüyorsunuz zaten.

Tesekkurler ameliyat olali kac gün oldu morarma sisme oldumu kendinizi nasil hissediyorsunuz özel olmazsa kac para tuttu bilgi verebilirmisiniz yesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…