İzmirde burun estetiğinde kime gittiniz

Tesekkurler ameliyat olali kac gün oldu morarma sisme oldumu kendinizi nasil hissediyorsunuz 🤗 özel olmazsa kac para tuttu bilgi verebilirmisiniz yesekkurler
Morarma hic olmadi desem yeridir. Tamamen agrisiz sizisiz atlattim ben ameliyati. Odem sislik dogal olarak oluyor 1 haftada atiliyor o odem ama yine azda olsa yuzunuzde kaliyor da bir kac aya gidiyormus. Fiyati ozelden yaziyorum.

Merhaba bana da yazabilir misiniz acaba özelden fiyatı
7 Mayıs 2020 de burun ameliyatı oldum.Doktor ameliyattan önce çok ilgiliydi Güleryüzlü ve sıcak kanlıydı taki ameliyat olasıya kadar benim burnumda sorun yoktu hafif kemer vardı yan profilden rahatsız ediyordu sadece gelelim ameliyattan çıktığım 2 saat sonra burnumdaki tampon kaymış burun deliklerimin biri yuvarlak diğeri sivri yukarı ters v bakıyor doktora kaç defa yazdım görüldü atıp hiçbir soruma cvp vermedi ben zorlayınca geçecek diyip beni oyaladı sonra tampon ve alçı çıktı 8 gün sonra burnuma baktım kocaman hocam böyle büyük kalmayacak dimi dedim hayır böyle kalacak dedi ödemin çok az var dedi çünkü ince deriliyim 2. Hafta oldu bantlarımı kendim çıkarmamı söyledi sonra 1 ay oldu kontrole gittim ve istediğim gibi burnumu yapmadığını kendi kafasına göre bir burun şekli verip ve burnumu büyülttüğünü söylediğimde yapacak birşey olmadığını tekrar ameliyat etmem seni die beni azarladı birde iki defa görüşmeye gitmiştim olmadan önce nasıl bir burun istediğimi söylediğimde defalarca anladığını söylemişti tabi burun deliklerim halen yamuk birde bana 500 TL’ye burun aparatı aldırdı kendi hatası yüzünden ve 3. Ay 6. Ay kontrollerim olduğu halde beni engellemiş sakın ama sakın bu doktora ameliyat olmayın psikoljim bozuldu ve önceden nefes alma problemim yoktu şimdi var çift yastıktan hariç tek yastıkta yatmaya çalıştığımda nefes alamıyorum hayatımı ve beni mahvetti resmen benim gibi başka bir entrede aynı durumda olan arkadaşlarda var siz siz olun doktorun güleryüzüne kanmayın sadece iyi yaptığı burunları instagrama atıyorlar mahvettilerini ise engelliyorlar çok mağdurum şuan ve o küçük burnumdan eser kalmadı şimdi

Arkadaslar karar veremiyorum izmirde kime gitmeliyim mehmet sucubası ve bora karaali arasında kaldım
7 Mayıs 2020 de burun ameliyatı oldum.Doktor ameliyattan önce çok ilgiliydi Güleryüzlü ve sıcak kanlıydı taki ameliyat olasıya kadar benim burnumda sorun yoktu hafif kemer vardı yan profilden rahatsız ediyordu sadece gelelim ameliyattan çıktığım 2 saat sonra burnumdaki tampon kaymış burun deliklerimin biri yuvarlak diğeri sivri yukarı ters v bakıyor doktora kaç defa yazdım görüldü atıp hiçbir soruma cvp vermedi ben zorlayınca geçecek diyip beni oyaladı sonra tampon ve alçı çıktı 8 gün sonra burnuma baktım kocaman hocam böyle büyük kalmayacak dimi dedim hayır böyle kalacak dedi ödemin çok az var dedi çünkü ince deriliyim 2. Hafta oldu bantlarımı kendim çıkarmamı söyledi sonra 1 ay oldu kontrole gittim ve istediğim gibi burnumu yapmadığını kendi kafasına göre bir burun şekli verip ve burnumu büyülttüğünü söylediğimde yapacak birşey olmadığını tekrar ameliyat etmem seni die beni azarladı birde iki defa görüşmeye gitmiştim olmadan önce nasıl bir burun istediğimi söylediğimde defalarca anladığını söylemişti tabi burun deliklerim halen yamuk birde bana 500 TL’ye burun aparatı aldırdı kendi hatası yüzünden ve 3. Ay 6. Ay kontrollerim olduğu halde beni engellemiş sakın ama sakın bu doktora ameliyat olmayın psikoljim bozuldu ve önceden nefes alma problemim yoktu şimdi var çift yastıktan hariç tek yastıkta yatmaya çalıştığımda nefes alamıyorum hayatımı ve beni mahvetti resmen benim gibi başka bir entrede aynı durumda olan arkadaşlarda var siz siz olun doktorun güleryüzüne kanmayın sadece iyi yaptığı burunları instagrama atıyorlar mahvettilerini ise engelliyorlar çok mağdurum şuan ve o küçük burnumdan eser kalmadı şimdi

20 Temmuz'da Mehmet Sucubaşı'ya ameliyat oldum. Ne istediğinizi anlamıyor. Instagram paylaşımlarını görüp gitmiştim ama o paylaşımlar çok yanıltıcı. Burunla birlikte tk göz kapağı ameliyatım da yapılacak şekilde anlaştık ödemeyi de yaptım. Ama göz kapağı ameliyatım unutulmuş. Daha sonra muayenehanesinde yapacağını söyledi fakat yapmadı. Diğer göz kapağınıza dolgu yapalım asimetri biraz sağlanır dedi. Gözüm daha da kötü oldu. Şimdi dolguyu eritmek için uğraşıyorum. Ameliyatım da yapılmadı. İletişim konusunda çok büyük sıkıntılar var. Sonuç boşuna çektiğim acı ve hayal kırıklığı boşa giden para. Çalışanlarının soğuk tavırları da cabası. Burun ve göz kapağımın son halini paylaşıyorum. Belki fikir olur.

Eklentiler

• jpg.jpg
    jpg.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 127
Fırat Demirtaşoğlu’na ameliyat olan var mı ? Ben gün aldım ama kararsız bir insanım. Olanlardan iyi yorumlar duymak beni motive eder :)

Asla Bora Karaali’ye ameliyat olmayin ,ben 4 yil Once maalesef oldum ,duz olan Burnum yamuk hale geldi ,Eski hali cooook guzeldi dumduz Ama yanaklari genisti
Asla tavsiye etmiyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 95
Bora Karaali buyuk hata ,asla tavsiye etmiyorum 4 yilnonce oldum
Dumduz Burnum Simdi yamuk Rezalet asla tavsiye etmem

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba cok gecmis olsun siz kime oldunuz

X