• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİRDE BOTOKS VE DOLGU

kara0135

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2021
1
0
1
41
Kızlar izmirde iyi botoks ve dolgu yapan yer var mı bildiğiniz.Bazı güzellik merkezlerının botoksu hemen geçiyor uzun süreli iyi yer varmı tavsiye edebileceğiniz fiyatı makul olan

Kızlar izmirde iyi botoks ve dolgu yapan yer var mı bildiğiniz.Bazı güzellik merkezlerının botoksu hemen geçiyor uzun süreli iyi yer varmı tavsiye edebileceğiniz fiyatı makul olan
Şu meşhur novar poliklinikleri hem taksitli hemde 1750 TL ye yapıyor 1 ml ini .
Ben yaptırmadım ama ablam için sordugumda şunu demişlerdi bir yılın içinde olur da erirse ücretsiz yeniliyoruz ...

Tabi bunu yazılı beyan şeklinde bildirmedigi sürece güvenmemek lazım yarın birgün inkar edebilir

Benim ilk botoksumu yapan ve artık devamlı gittiğim yer Dr Orçun Aktaş klinigi. Alsancak kordonda klinigi var. Kullandığı ürünler çok kaliteli hatta dudak dolgumu da kendisine yaptırdım. Çok doğal ve güzel oldu. Tavsiye edebileceğim bir doktor

Benim ilk botoksumu yapan ve artık devamlı gittiğim yer Dr Orçun Aktaş klinigi. Alsancak kordonda klinigi var. Kullandığı ürünler çok kaliteli hatta dudak dolgumu da kendisine yaptırdım. Çok doğal ve güzel oldu. Tavsiye edebileceğim bir doktor
Bana biraz reklam var gibi geldi😀 sonuçta pratisyen hekim değil mi? Yıllardır işlem yaptırıyorum kendime, araştırıyorum, deniyorum, bu doktoru hiç duymamışım. Denerim onu da😏

Kaçak botoks olmadığında fiyat artıyor. Burda ilk kriter sanki fiyat gibi anladım. Yoksa güzellik merkezinde bu işler yapılmıyor. Ya siz hiç mi korkmuyorsunuz. Benim bir yakın arkadaşım güzellik merkezinde yaptırmış geçen ay ölümden döndü. Valla canınız kıymetsiz ne diyeyim. Şikayet de ermesi utancından:(

Kesinlikle katılıyorum çok kaliteli işlemler yapılıyor

Back