• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Bebek Oyun Grubu

sasalı çok güzel bir fikir,ben de çok istiyorum Duru Okyanusu götürmeyi ama hem o gün çok kalabalık olur hem de her 23 nisanda yağmur yağar.bunlar düşündürüyor beni.nurturiada da 23 nisanı birlikte kutlayalım diye topik açmışlar.kordonda bruch yapıp,kordondaki etkinlikleri izleme fikri atıldı ortaya.o dagüzel geldi bana ama işte havanın nasıl olacağı önemli

bende görmüştüm topiği ama takip etmiyordum..
ama bu fikir de güzelmiş.bakalım nasip diyelim o zaman..

yağmurlu olursa ikisi de olmaz ama kalabalık olmasına birşey diyemeyeceğim çünkü kordon da çok kalabalık olur..

aslında benim tercihim sasalıdan yana olur ama kordona arabasız gidilebilir de sasalıda araba koyacak yer kalmıyormuş.neyse önümüzdeki günlerde kararlaştıralım o zaman güzel bir şeyler :66:

aslında benim tercihim sasalıdan yana olur ama kordona arabasız gidilebilir de sasalıda araba koyacak yer kalmıyormuş.neyse önümüzdeki günlerde kararlaştıralım o zaman güzel bir şeyler :66:

evett..belki başka fikirler de bulabiliriz..çocuk tiyatrosu olabilir mesela hava iyi olmazsa..
o gün eminim tüm sahnelerde oyun olr..

eycikim gelmene sevindim

sasalı fikri güzel ama ogün eşler izinli olur eşli planlar mı yapıyorsursunuz eşsiz mi ona göre benim adama çıtlatayım ben olmadı bizi oraya bırakır takılır bi yerlerde :1: hemende plana dahil oldum yanlız gezmek olsunda ne olursa olsun kordon çok kalabalık olur hemde ben diğer siteye üye bile değilim tanımadığımız çok insan olacak yani en azından ben tanımıyorum tiyatro fikride süper ama bütün çocukların dikatle oturup izleyeceklerinden şüpheliyim açıkçası sanki onun için küçükler en azından mertte oturmayla ilgili performans beklemiyorum

çok ilgi çekici oluyor aslında müzikler,sesler,görüntü,ışıklar..dikkatlerini çekeceğini sanıyorum ben..zatn hiç olmadı kalkılır.denemeye değer..iklim daha 1 yaşında ya vardı yoktu izlemişti oturup..seviyor bizimki..

çok ilgi çekici oluyor aslında müzikler,sesler,görüntü,ışıklar..dikkatlerini çekeceğini sanıyorum ben..zatn hiç olmadı kalkılır.denemeye değer..iklim daha 1 yaşında ya vardı yoktu izlemişti oturup..seviyor bizimki..

Eycik hoşgeldin canım,ohh ne güzel planlar yapılıyor,Sasalıya bende hepberaber gitmek isterim ama ne etkinlik varmış onu anlmadım,tiyatro demizşsiniz nee tiyatrosu nereden arkadaş nerden haber alıyorsunuz ben hep kaçırıyorum:(Bu arada oturmaz demeyin bu tiyatro zaten çocuklara göre ise onların dikkatlerini çekecek şekilde olur denemeye değer,ben pazar günkü etkinliğimizden çok çok memnun kaldım ve bundan sonra nerde tiyatro ben ordayım..Takip etmek istiyorum..23 Nisan yağmurlu olmayabilir kötü düşünmeyin kızlar...

oyuncak müzesine bizde gitmiştik zeynepte eğlenmişti sudeyle zeynebi konakta götürdük tiyatroya hiç sıkılmadan durdular bencede tiyatro iyi olur hep birlikte giderlerse daha çok eğlenirler bence konakta sürekli çocuk oyunu oluyor zaten belli zamanlarda götürebiliriz

Benim böyle bir yarışmaya katılma imkanım yok maalesef ama kızlar hadi siz yollayın,çok eğlenceli olacağına eminim :46:

iklimi zaten ben çocuk olarak görmüyorum büyümüşte küçülmüş genç bir kız o
akıllı uslu izler ilkimim ama aynı şeyi diğerlerininde yapması önemli sonuçta diğer izleyenleri rahatsız etmemekte lazım ama denemeye değer ilk sıralardan bulursak ilgilerini çeker olmadı durmayan olursa dışarda cafede falan diğerlerini bekler

sasalı cumartesi ye geliyorsa benim koci zaten tatil ozamn herkezin eşi tatilse kocilerle bi plan yapalım sasalı ve ya piknik gibi tabi herkeze uyarsa

sapişim sizde 10 cu evlilik yıldönmünüzde nikah tazelersiniz canişkom eminim çok yakışır sana gelinlik duruyada bi gelinlik süper olur yaa

Önümüzdeki kasımda 10 yıl bitiyor.O zaman hemen bu sene yapmalıyız bunu :) değişik,güzel bişi olur aslında ama 10 yıllık evli,çocuklu ve 28 yaşında bir kadında nasıl olur gelinlik ondan emin değilim işte.Bir de kırmızı kuşak tak bari diye dalga geçer millet arkamdan

daha 28 yaşındasın gülomm yaşıtların yeni evleniyo mesela benim ablam 29 yaşında evlendi içimde kalcağıma yaptım gitti dersin hatta bu konu yiğitle 3 gün önce falan aramızda geçti 10cu yılımızda gelinlik giymek istiyorum dedim de oda bana çocuklar o zaman büyür sünnet yaparız işte sende beyaz gelinlik gibi şık bi gece elbisesi giyersin dedi bende 30 kilo verme çalışmalarına başlıyım şimdiden dedim :1: 4 yıl var önümde beyaz elbise iddalı yanii :1:

Günaydın millet :80:
kriko zaten sünnet annleri beyaz giyer biliyorsun,istemeyenler giymiyor tabi ama adet öyledir aslında.bir arkadaş evlenirken gelinliği aceleye gelmişti,oğullarının sünnetinde gelinliğe benzer tam istediği gibi,zevkine uygun bir beyaz elbise yaptırmıştı,çok harikaydı.öyle kabarık tüllü fillan değildi ama çok süperdi elbise.çok zevkli bir arkadaştır kendisi zaten,çok yakışmıştı,bayılmıştım.sen de öyle bir şeyler düşünebilirsin.benim kızım olduğu için,ancak onun gelinlik giymesini seyredebilirm,zevkle :) ayy o günler gelecek mi ya,görebilecek miyiz?

Back
X