İzmir'de Bebek Oyun Grubu

miniğim ablana geçmiş olsun

ben ayda 1 gün denk gelmez yada ona uydururuz diye düşünmüştüm kusura başmayn sudenin ve simayın durumunu düşünemedim ben zaten tam 5 güne çıkartıcam çünkü ayda diğer 3 çarşamba canıma okuyor benim bütün gün ağlıyor çıldırıyor.ayda 1 günde gitmeyiversin.

günede ardayı yiğite veya anneme bırakır mertle gelirim nasılsa tek çocuk problem olmaz çünkü birini anneme birini yiğite bıraksam olmaz aklım kalır içim rahat etmez zaten cumartesi olacağı için bütün çocuklar bizimle olur bütün çocuklar oynarlar iyi olur gün tarihleri çok iyi olmuş sapişim ellerine sağlık

sinema nereden çıktı yaa benim hiç haberim yoktu gelmeye çalışırız merti sinemaya götürmek istiyorum hepbirlikte gidilse bizimn içinde iyi olur bigünde tiyatroya gidelim

Kızlar sinema bileti işini bende hallettim:)Çıtırım sana ayrıca teşekkürediyorum:)

Miniğim ablana çok üzüldüm canım:(Bende böyle birşeyi ilk defa duyuyorum.Ameliyat tarihi bellimi canım,Allah şifa versin dua edelim kolayca atlatıversin.
Krikitosumbol bol karlarla oynayın valla bende bu sene karla tanışsın istiyorum ama spile falan gitmek lazım...
Kızlar ben yarın gökçen'le konuşurum zannedersem ona da bu tarihler uyar zaten söyliyim oda buraya girsin dimi:)Buarada bana tarihler uyuyormu diye randevu defterime bakıciiim:52:Yani bana zaten uyar tarihler:)
Buarada Tuniş bugün arabada saat 19:00 sularında uyudu ve hala uyuyor,inşallah sabaha kadar uyur!!!
O zaman ilk buluşmamız 18 Ocak Çıtır oyun grubu oluyor...İyi oldu bu aktiviteler bu sıra arka arkaya:))
Ya kızlar bu aradabizim bugünlerde gündemimizde(daha doğrusu Ati ve oğluşun gündeminde) 2.çocuk var ve ben inanılmaz kararsızım:26:Birinci de tamamen kararlıydım.Yani oğlum ve kocamın hatrı için hamile kalmakta garip geliyor....offffff.....
Bu arada ben bunu yazarken oğlum kalktı geldi hadi görüşürüz...

miniğim ablana geçmiş olsun

selamlar arkadaşlar napıyorsunuzz???
okula gittim geldim.midem çok kötü ya.geçiyor gibi oldu artık bulantılar ama kandırmış beni geçmedi :(
sabah ne güzel kalkıp düzenli kahvaltımı yapıyordum,şimdi yine kahvaltı yapacakmış gibi erkenden kalkıp evin içinde bir oraya bir buraya geziniyorum,açamıyorum buzdolabını.bişeyler yiyemeden gidiyorum:/
öğlen diyelim güzel bir şekilde yemeğimi yedim,akşama midem birşey almıyor yiyemiyorum.bu şekilde düzenli beslenemiyorum tabi,canımı sıkıyor..

ben ayda 1 gün denk gelmez yada ona uydururuz diye düşünmüştüm kusura başmayn sudenin ve simayın durumunu düşünemedim ben zaten tam 5 güne çıkartıcam çünkü ayda diğer 3 çarşamba canıma okuyor benim bütün gün ağlıyor çıldırıyor.ayda 1 günde gitmeyiversin.

günede ardayı yiğite veya anneme bırakır mertle gelirim nasılsa tek çocuk problem olmaz çünkü birini anneme birini yiğite bıraksam olmaz aklım kalır içim rahat etmez zaten cumartesi olacağı için bütün çocuklar bizimle olur bütün çocuklar oynarlar iyi olur gün tarihleri çok iyi olmuş sapişim ellerine sağlık

sinema nereden çıktı yaa benim hiç haberim yoktu gelmeye çalışırız merti sinemaya götürmek istiyorum hepbirlikte gidilse bizimn içinde iyi olur bigünde tiyatroya gidelim[/QUOTE

görmediysen sinema için verdiğim linkten bilet ayarla istersen sende canım..

Kızlar sinema bileti işini bende hallettim:)Çıtırım sana ayrıca teşekkürediyorum:)

Miniğim ablana çok üzüldüm canım:(Bende böyle birşeyi ilk defa duyuyorum.Ameliyat tarihi bellimi canım,Allah şifa versin dua edelim kolayca atlatıversin.
Krikitosumbol bol karlarla oynayın valla bende bu sene karla tanışsın istiyorum ama spile falan gitmek lazım...
Kızlar ben yarın gökçen'le konuşurum zannedersem ona da bu tarihler uyar zaten söyliyim oda buraya girsin dimi:)Buarada bana tarihler uyuyormu diye randevu defterime bakıciiim:52:Yani bana zaten uyar tarihler:)
Buarada Tuniş bugün arabada saat 19:00 sularında uyudu ve hala uyuyor,inşallah sabaha kadar uyur!!!
O zaman ilk buluşmamız 18 Ocak Çıtır oyun grubu oluyor...İyi oldu bu aktiviteler bu sıra arka arkaya:))
Ya kızlar bu aradabizim bugünlerde gündemimizde(daha doğrusu Ati ve oğluşun gündeminde) 2.çocuk var ve ben inanılmaz kararsızım:26:Birinci de tamamen kararlıydım.Yani oğlum ve kocamın hatrı için hamile kalmakta garip geliyor....offffff.....
Bu arada ben bunu yazarken oğlum kalktı geldi hadi görüşürüz...
bişey değil:D
canım o zaman artılarını eksilerini tart ,iyice bir düşün öyle karar ver.:16:hayırlısı olur inş.

çıtırcım zor canım ya,allah kolaylık versin.Sabah kalktığında yataktan kalkmadan kraker ye derlerdi sabah bulantıları için.Ben hep başucumda bulundururdum.Bir de çantamda hep olurdu.Azıcık hisettim mi,hemen atardım ağzıma birkaç tane,toparlardı beni.Tabi sende de aynı etki olur mu bilmiyorum :26:
tunayektacımmm valla bana sorarsan sen de isityorsun da,acaba duygusal karar verip yanlış mı yaparım,sonradan pişman olur muyum diye emin olamıyorsun.Bence de duruma,hatta yaz bir kağıda,artılara,eksilere bak,belki karar vermeni kolaylaştırır.Hayırlı olsu n şimdiden verecğein karar :16:

banucum hayırlısı olsun tatlım,en doğru kararı sen verirsin...
kızlar pepeyi seslendiren yağız alp ve ailesi ablamın üst kat komşusu,kendi halinde bi aile olduğundan ablam bile bi süre önce öğrenmiş,henüz görmedim ama çok şeker olduğunu söylüyor ablam,görüşüyolarmış annesiyle..

çıtırcım çok zor gerçekten,kesintisiz her sabah kusardım hatta uykudan bi hısımla kalkar banyoya kendimi zor atardım,hayatım boyu beceremedim tek şey kusmak,yapamıyorum istesemde ve bu beni çok yıpratıyordu,kesinlikle kalkamıyordum klusunca ve eşim gelip götürüyodu odaya,secilin dediği doğru tuzlu kraker mide suyunu emdiğinden bulantı azalıyordu yanlış bilmiyosam..

Play Planette Tüm Oyunlarda Geçerli 10 Jeton 15 TL Yerine 7,5 TL, 20 Jeton 13 TL!
ben iklime aldım 10 tane jeton..belki siz de almak istersiniz.:16:

çıtırcım zor canım ya,allah kolaylık versin.Sabah kalktığında yataktan kalkmadan kraker ye derlerdi sabah bulantıları için.Ben hep başucumda bulundururdum.Bir de çantamda hep olurdu.Azıcık hisettim mi,hemen atardım ağzıma birkaç tane,toparlardı beni.Tabi sende de aynı etki olur mu bilmiyorum :26:
tunayektacımmm valla bana sorarsan sen de isityorsun da,acaba duygusal karar verip yanlış mı yaparım,sonradan pişman olur muyum diye emin olamıyorsun.Bence de duruma,hatta yaz bir kağıda,artılara,eksilere bak,belki karar vermeni kolaylaştırır.Hayırlı olsu n şimdiden verecğein karar :16:
evt cnm kraker iyi geliyor bulantıyı alıyor ama midem bişey almıyor kahvaltı edemiyorum doğrudürüst.şte iyi beslenemediğimi düşünü üzülüyorum.neyse:54:
banucum hayırlısı olsun tatlım,en doğru kararı sen verirsin...
kızlar pepeyi seslendiren yağız alp ve ailesi ablamın üst kat komşusu,kendi halinde bi aile olduğundan ablam bile bi süre önce öğrenmiş,henüz görmedim ama çok şeker olduğunu söylüyor ablam,görüşüyolarmış annesiyle..

hadi yaa şimdi izledik pepeyi az önce bitti..çokk şeker bir çzgifilm bence ya oturup bir güzel izliyorum ben bile:)iklimin zaten sevdikleri arasından top 5 şöyle: :D
1-caillou
2-pepe
3-dora
4-çilek kız
5-arka bahçede bilim

çıtırcım çok zor gerçekten,kesintisiz her sabah kusardım hatta uykudan bi hısımla kalkar banyoya kendimi zor atardım,hayatım boyu beceremedim tek şey kusmak,yapamıyorum istesemde ve bu beni çok yıpratıyordu,kesinlikle kalkamıyordum klusunca ve eşim gelip götürüyodu odaya,secilin dediği doğru tuzlu kraker mide suyunu emdiğinden bulantı azalıyordu yanlış bilmiyosam..

benim midem fena oluyor ama kusamıyorum canım ya , zor kusanlardanım...iklimde sadece 1 kere kusmuştum,bunda da 2 kere şimdilik.ama iklimde 3aydan sonra normale dönmüştüm bu geçmedi:19: inş biter yakın zamanda:16:
ablanın amelıyat tarıhı belli mi canım orda mı kalacaksınız amelıyata kadar?

10 tane yazmışım,20 tane aldım olacaktı.yarın götürücem iklimi bkalım okuldan gelince...birazını kullanırz,birazını daha sonraya bırakırız artık.:49:

selam kızlar

banucum hayırlısı olsun içindeki ses sana en doğru kararı söyler canım

çıtırcım ben linki göremedim canım yine indirim siteleri galiba bende kredi kartı olmadığı için alamayorum canım malesef onları çok iyi fırsatlar çıkıyor halbuki :(((

Play Planette Tüm Oyunlarda Geçerli 10 Jeton 15 TL Yerine 7,5 TL, 20 Jeton 13 TL!

bu linkten baktım fırsatlarda nuhun gemisinde sınırsız eğlence 9.90 mış kuzular ondanda faydalansaydı ne iyi olurdu

ben geç gördüm cnm . iyiymiş aslında çünkü anne ve çocuk menüleride dahilmiş ama geç kaldık,bitmiş malesef..

ben bugün iklimi götürdüm,jetonlu oyuncakların haricinde oyun alanı var,nuhun gemisindeki gibi ama tabi küçüğü.küçük ama fena değil yani güzel kaydırağı,top havuzu,tüneller,tırmanmalar mevcut.iklim tek başına sıkıldı tabi kimse de yoktu hafta içi olmasından sanırım..
neyse oraya da giriş 4 jetonla ve süresiz...aynı topolinodaki gibi oturup,sohbet edebileceğimiz hem de çocukları izleyebileceğimiz yer yapılmış.
yemek yiyecek yerler var istendiğinde yenebilir yada çay kahve içilebilir.ben beğendim yani.birlikte oraya da gidelim.ben sömestr tatilinde bir kez ddaha götürücem,birlikte olursak daha güzel olur..

bu arada bu fırsata doğumgünü organizasyonu masa süslemesi ve sinevizyon gösterisi için de 100 tl lik indirim çeki veriyordu.sordum zaten fiyatı 100 tl miş.
bedavaya gelcek yani. doğumgünü yapmak isteyen bir tanıdık falan olursa ,marta kadar aklınızda olsun ben nasılsa kullanmıycam,verebilirim..

arkadaşlar merhaba

gece gece içimdeki çalışma aşkı yine beni yatırmadı ve kalktım forumda araştırma yapıyordum ki kendimi burda buldum :D

öncelikle kendimi tanıştırayım;27 yaşında tek çocuk annesiyim 4 yaşında bir oğlum var ....oğlum için katılacağımız oyun grupları araştıtırken şuan bi çocuk oyun eğlence aktivite merkezi açma planlarındayım....
sizlerinde fikirlerini almak istedim Allah rızası için yorum yapın nolur çok bunaldım hem çalışıp hem oğlumla vakit geçirmek istiyorum,açmak istediğim yer izmir yeşilyurt civarlarında 200-300m karelik bi apartman altı yüksek tavanlı yol cepheli bi dükkanda oyun mekanı açmak...mesela nuhun gemisi gibi içinde top havuzu kaydıraklar şişme oyun parkı salıncak tırmanıp kayılabilecek engelleri aşma tahterevalli puzzle kostümler büyük legolar hobi köşeleri kocaman bi akvaryum aynı ortamda annelerde beklerken sıkılmasın diye hem oturabilecekleri sıcak bi ortam hemde spor aletleri vs................
mesela giriş7tl süre sınırsız olucak
diye düşünüyorum sizce güzel biş olurmu iş yaparmıyım çıkmazlardayım ,benim için çok değerli olucak fikirlerinizi beklemekteyim......

vaktinizi çaldıysam ne olur kusuruma bakmayın ....

iyi geceler herkese....
:nazar:

arkadaşlar merhaba

gece gece içimdeki çalışma aşkı yine beni yatırmadı ve kalktım forumda araştırma yapıyordum ki kendimi burda buldum :D

öncelikle kendimi tanıştırayım;27 yaşında tek çocuk annesiyim 4 yaşında bir oğlum var ....oğlum için katılacağımız oyun grupları araştıtırken şuan bi çocuk oyun eğlence aktivite merkezi açma planlarındayım....
sizlerinde fikirlerini almak istedim Allah rızası için yorum yapın nolur çok bunaldım hem çalışıp hem oğlumla vakit geçirmek istiyorum,açmak istediğim yer izmir yeşilyurt civarlarında 200-300m karelik bi apartman altı yüksek tavanlı yol cepheli bi dükkanda oyun mekanı açmak...mesela nuhun gemisi gibi içinde top havuzu kaydıraklar şişme oyun parkı salıncak tırmanıp kayılabilecek engelleri aşma tahterevalli puzzle kostümler büyük legolar hobi köşeleri kocaman bi akvaryum aynı ortamda annelerde beklerken sıkılmasın diye hem oturabilecekleri sıcak bi ortam hemde spor aletleri vs................
diye düşünüyorum sizce güzel biş olurmu iş yaparmıyım çıkmazlardayım ,benim için çok değerli olucak fikirlerinizi beklemekteyim......

iyi geceler herkese....

Merhabalar gülbil,öncelikle girşimciliğini tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.Ben yer olarak yani yeşilyurt için yorum yapamıyacağım çünkü pek gitmediğim bir semt..Ama ortam ve ücret olarak çok mantıklı,İzmir'de bu tip yerler genelde pahalı ve sayı olarak çok az...Açarsan haber ver açılışa çocuklarla gelmek isteriz:)

hiç bi fikri olan yokmu arkadaşlar :25:

mrb canım.
aslına bakarsan bende hep demişimdir şöyle bir yer açsam ne hoş olur diye :D
düzenli bir işim olmasaydı eğer ya da sermayem olsaydı,muhakkak böyle bir işle ilgilenirdim.bence çok mantıklı ve hiç ölmeyecek bir iş..özellikle havaların soğuk olduğu aylarda sende bir anne olarak biliyorsunki hep kapalı ama eğlenceli bir yer arama peşine düşüyoruz.izmirde bu tarz yerler hep alışveriş merkezlerinde var.özellikle de balçova tarafında çoğu...yeşilyurt tarafı bence yer için uygun..o ve çevre semtlerde bu tarz yerler yok çünkü...gidip balçova gibi bir yerde açsan rekabet etmen zor olur diğerleriyle..ama dediğin gibi yeşilyurt taraflarında açarsan eğer,ücreti de cüzi tutarsan bence iş yaparsın diye düşünüyorum..
bize ayrı indirim yaparsın artık:)

sevgili tunayekta ve çıtır pıtır arkadaşlarım :) inanın cevaplarınız beni çok sevindirdi belki komik gelecek ama duygulandım insan böyle zamanlarda destek görmek istiyor,eşim iş yapmaz eğer alışveriş merkezinin içi olmazsa diyo başka bişey demiyo kaç yıldır enine boyuna düşünüyorum ama artık açmak yapmak başarmak istiyorum sizlerinde dualarıyla inşallah olurda öyle bir yer açarsam başımın üstünde yeriniz var ....şuan yer araştırıyorum inşallah Allah rast getirir....

diğer arkadaşlarda fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.....

Rabbim hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin inşallah....huzurlu akşamlar herkese....

arkadaşlar merhaba

iyi geceler herkese....

Merhabalar :)
Fikir çok uzun zamandır bende de olan bir fikir.Bence çok ihtiyaç var böyle yerlere.Arkadaşlarıma aynen katılıyorum.Hem sayısı az hem de fiyatlar yüksek.Bir de hijyenine yeterince önem verilmediğini,bakıcı ablaların yeterince ilgili kişiler olmadıklarını düşünüyorum.Sen eminim bunları da göz önünde bulundurursun :)
Yeşilyurtu bilemicem ama koskoca gaziemirde böyle bir yer yok haberin olsun :34:

bence mantıklı..şirinyer park içindede böle bi oyun alanı açıldı yeni..jetonlu oyuncaklar koymuşlar vs..hakkında hayırlısı olsun..

Kızlar nuhun gemisinin girişi zaten 10-12 Tl idi yanlış hatırlamıyorsam.fırsat devam ediyor
jetonlulardan ben de alabilirim belki ama balçova biraz uzak ya o düşündürüyor beni...

Back
X