- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 18
- 35
- Konu Sahibi Shinoxblue
-
Ailesinin de bildiği birşey sonuçta . Evlenme kararı aldığı kişi ,kendisine inanmıyorsa (yol versin) gitsin ailesinden öğrensin .. aciklayamayacagi birşey değil .p kadar acı çekmeye değmezMerhabalar,ben bir yakınım için yardımınızı isteyeceğim.Yakınım daha çocukken yani yıllar önce gözümün önünde olan bir kaza sonucu makatı yırtıldı ve bir dönem hastanede yattı tabi sonrasında yırtık toparlandı ama kızlık zarı yırtılmıştı o kazada.Şimdi evlenmek istediği biri var ama bu durumu anlayacak düzeyde değil o yüzden zarı mecburen diktirmek zorunda.Ama güvenilir ve başarılı bir doktora ihtiyacımız var(İzmir civarı)Lütfen gereksiz konuşmalarla konuyu dağıtmayın bir kaza sonucu zor zamanlar yaşayan masum birine yardımlarınızı bekliyoruz.
Fermuar takıyormuş Dr Ayşe Fatma. Gerektiğinde kendin Çekiver fermuarı sana masraf olmasın diyormuş.Bide bu konuyu açarken;
Ayy benim Izmir'de tanıdık bi doktorum var. Hep ona diktiririm kızlık zarımı.. adı Ayşe Fatma. . Mükemmel bi işçiliği var muhakkak ona gidin.. şimdiye kadar anlayan çıkmadı zarın orjinal olmadığını..
Tarzı bi yorum mu beklediniz??
anlayacak kapasitede olmayan bir cisimle neden evleniyor? biraz ararsa insan bulabilir
Zaten 2 3 tane atıyolar diye biliyorum kocan gormemeistr dikişler acılınca acıyormuMerhaba Arkadaşlar evlenmeden neredeyse 3 hafta önce kalıcı dikim ve daraltma yaptırdım izmirde ancak güvenemedim ve son gün sabah gidip dikiş attırdım ve o gün kanamam oldu ve oldukça dardı. Ancak dikkatli olun ilişkiden 2 gün sonra benim gördüğüm 2 tane ip vardı umarım eşim görmemiştir görse söylerdi heralde ipi aldım gündüz yapmamaya çalışın birkaç gün dil değdirmeyin ağzına gelebilir ip diğer ipi yıkanırken aldım.Allah herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?