İzmir'de başarılı kızlık zarı diktirme

Başıma gelen bir kazayı kimseye ispatlamak zorunda değilim bugün rapor alsa o anlayıssız adam isine gelmezse kaza degilde sahte rapor aldiysan bile diyebilecek bi yapıda bence.Benim ilk gece kanamadı esim niye dahi demedi zar bu ya esnektir serttir damarsızdır vs üstünde bike durmadık ha olaki bi imada bulunsaydı cikar doktora gider ispatlar ve cantami alir cikar giderdim net...Bi zar kadar deger verirseniz kendinize o zaman level atlarz

O değil de Cem Yılmaz'ın dediği gibi hep bi arkadaşın başına gelir böyle şeyler?? Arkadaşınız niye üye olupta konu açmadı??

Madem kaza belgelerle ispatlayabilir. Yok hataysa zaten diktirmesin. Kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok.

Merhabalar,ben bir yakınım için yardımınızı isteyeceğim.Yakınım daha çocukken yani yıllar önce gözümün önünde olan bir kaza sonucu makatı yırtıldı ve bir dönem hastanede yattı tabi sonrasında yırtık toparlandı ama kızlık zarı yırtılmıştı o kazada.Şimdi evlenmek istediği biri var ama bu durumu anlayacak düzeyde değil o yüzden zarı mecburen diktirmek zorunda.Ama güvenilir ve başarılı bir doktora ihtiyacımız var(İzmir civarı)Lütfen gereksiz konuşmalarla konuyu dağıtmayın bir kaza sonucu zor zamanlar yaşayan masum birine yardımlarınızı bekliyoruz.
Ailesinin de bildiği birşey sonuçta . Evlenme kararı aldığı kişi ,kendisine inanmıyorsa (yol versin) gitsin ailesinden öğrensin .. aciklayamayacagi birşey değil .p kadar acı çekmeye değmez

Bide bu konuyu açarken;

Ayy benim Izmir'de tanıdık bi doktorum var. Hep ona diktiririm kızlık zarımı.. adı Ayşe Fatma. . Mükemmel bi işçiliği var muhakkak ona gidin.. şimdiye kadar anlayan çıkmadı zarın orjinal olmadığını..

Tarzı bi yorum mu beklediniz??

Kimseye bir şey söylemek zorunda değil. Bu kuzeninizin hayatı. Kimse için canını yaktırmasın. Geri kafalı insanlarla da evlenmesin.

Bide bu konuyu açarken;

Ayy benim Izmir'de tanıdık bi doktorum var. Hep ona diktiririm kızlık zarımı.. adı Ayşe Fatma. . Mükemmel bi işçiliği var muhakkak ona gidin.. şimdiye kadar anlayan çıkmadı zarın orjinal olmadığını..

Tarzı bi yorum mu beklediniz??
Fermuar takıyormuş Dr Ayşe Fatma. Gerektiğinde kendin Çekiver fermuarı sana masraf olmasın diyormuş.

istanbulda olsa önerebilirdim. İki arkadaşım için araştırıp bulmuşluğum var.
Arkadaşınınki kaza ile yada isteyerek bekaret zarı kaybolsa bile karar onun kararı hiç de kınamam. Ben yapmadım böyle bir şeyi yapmam ama bazı hödük erkeklere müstehak bence.
Arkadaşının eşi olacak adam bildiğiniz kazmaymış. Esas sorun zar değil hödük biri ile evlenmek bence.
Genital estetik bölümüne bakın bulursunuz orada.

Makatta yırtığın izleri vardır. Bence adam sorun yapmaz. Anlatsın ve eklesin "senin için bu yırtılma bir sorunsa diktirip öyle geleyim":KK70::KK70::KK70::KK70:

ah bu arkadaşlar yok mu :)
makattan zara yırtıksa vay haline.
bayağı ciddi bi kazaymış sanırım.
ama çocuklukta hele ki ergenlik öncesi bu tip olaylardan sonra uzun süre kimseyle birlikte olmazsan zar kendini yeniliyormuş.

3 kişi şu konuda başkaldırsa, olay çıkartsa bir daha hiçbir öküz bu soruyu sormaya bile cesaret edemez değil ki rapor istemek.. yapmayın yahu, karşınızdaki adama değil kendinize saygınız olsun önce.. buna inanmayacak adamla metrobüste bile yan yana gelmek istemem, değil ki evlenmek.. bir yumruk çakamıyorsunuz ya ona yanıyorum..

Bu adamla evlenmese kendisi icin daha hayirli olmaz mi? Zira adama hergun bir sey ispatlamasi gerekir. Boynunu kaşisa kizartsa, adam baskasiyla mi sevistin der, onu nasil ispatlayacak mesela :KK14:

keske rapor alsaydiniz.. böylcce bölye bi ise girmezdiniz, yanlis anlamayin ama inandirici gelmeye bilirsiniz, okuyan bi cok kisinin bile kafasina bi acaba ?? uyanmistir , diyelim es adayi tesadüfen bu olayi duydu ne düsüncek?' cok riskli bence

Yalnız anlamadığım arkadaşlar siz niye bu kadar tepki verdiniz ki olaya? Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş belki kızın anlatmaya cesareti yok?Belki utanıyo? Belkide anlattıktan sonra olacak olayları kaldırmaya gücü yok? Olay kendi başına gelmiş ya da arkadaşının başına fark etmez konu sahibinin tek istediği bu konuda bilginiz varsa onu paylaşmanız.Eşini kandırmış kandırmamış bu onun vicdanını ilgilendirir bize düşmez.Bu yüzden böyle sert tepkiler vermeniz bana gereksiz geldi.Kimse kendini sınanmadığı günahın masumu saymasın.

Kazara olsun, bilerek olsun, arkadas bu olayi evlenecegi adama açıkça anlatmalı. Yok anlatamaz da, yok anlamazlar da, yok şu yok bu olmaz bu konuda..
Adam seviyorsa anlar, güvenir.. Normali bu.
Yok sevmiyorsa ZATEN EVLENMESIN !!
Bir ömür, anlayissiz bir adamla yasayip ıstırap cekecegine, bir kere ayrilik acısı yaşa. Bir gün sana güvenen, İYİ Kİ dedirten biri mutlaka çıkar. İnan aksi durumda evlilik işkence olur

konakta hanların icinde vardı doktor 1 tane erkek ama adını tam hatrlamıyom hann adınıda hatrlamıyom dugnden 1 2 gun once dikiyo canm ama istıyosn bulurum

Merhaba Arkadaşlar evlenmeden neredeyse 3 hafta önce kalıcı dikim ve daraltma yaptırdım izmirde ancak güvenemedim ve son gün sabah gidip dikiş attırdım ve o gün kanamam oldu ve oldukça dardı. Ancak dikkatli olun ilişkiden 2 gün sonra benim gördüğüm 2 tane ip vardı umarım eşim görmemiştir görse söylerdi heralde ipi aldım gündüz yapmamaya çalışın birkaç gün dil değdirmeyin ağzına gelebilir ip diğer ipi yıkanırken aldım.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Merhaba Arkadaşlar evlenmeden neredeyse 3 hafta önce kalıcı dikim ve daraltma yaptırdım izmirde ancak güvenemedim ve son gün sabah gidip dikiş attırdım ve o gün kanamam oldu ve oldukça dardı. Ancak dikkatli olun ilişkiden 2 gün sonra benim gördüğüm 2 tane ip vardı umarım eşim görmemiştir görse söylerdi heralde ipi aldım gündüz yapmamaya çalışın birkaç gün dil değdirmeyin ağzına gelebilir ip diğer ipi yıkanırken aldım.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Zaten 2 3 tane atıyolar diye biliyorum kocan gormemeistr dikişler acılınca acıyormu

Back