İzmir'de başarılı kızlık zarı diktirme

Kaza olmuş. Gerçekten ne gerek var...
Bunu anlamayacak adamla olmasın bence..

Tabi doktor değilsiniz biz sadece bu konuda önerilecek iyi bir doktor arayışındayız

Pek burdan bu konuda bilgi bulamazsınız. Kadınlar kulübünün ilgili başlıklarında daha önce açılan konuları inceleyin isterseniz.
Kuzeniniz kendisine yazık ediyor. Umarım bu evlilikte tek sıkıntısı bu olur ama öyle olacak gibi değil. Ailesi neden çocuklarına bunu yapıyor anlamış değilim.

Keşke şu kk da kızlık zarı ile ilgili açılan bütün konular fake olsa..inanmak istemiyorum 2017 yılında hala daha bu kadar iğrenç bir şekilde zar zar zar diye yırtınan hoduklerin olduğuna..

Keşke ama biz sizin kadar gerçeğiz bu konuda ne yazık ki☹️
İşte bende olmasanız diyorum.Fakat suç sizlerde.kabul etmeyin kardeşim size bu muameleyi yapan adamları eş olarak seçmeyin. Bütün kadınlar bu konuda hassas olursa bu tip adamların sayisi azalir ve en sonunda yok olur.Unutmayın toplumu oluşturan en büyük etken biz kadınların yetiştirdiği aklı başında bireylerdir..

O adamla evleneceğine gitsin kendini kör kuyuya atsın aynı şey
Allah akıl fikir versin bacım
2017 yılında mukus ve kandan ibaret bir yapıyı bu kadar cahilce gözde büyütmek?
Ki çoğu kadın doğuştan zarsiz doğar kanamaz esnek olur
Mesela benimki doğumda yirtilacak kadar esnek çıkmıştı
Neyse anlamayacak adama anlatılmaz zaten:KK14:

Keşke şu kk da kızlık zarı ile ilgili açılan bütün konular fake olsa..inanmak istemiyorum 2017 yılında hala daha bu kadar iğrenç bir şekilde zar zar zar diye yırtınan hoduklerin olduğuna..
Ah arkadasim ah !! Benim bir tanidigim eski sevgilisiyle birlikte olmustu. 7 sene suren bir iliskiydi ve yurutemeyip ayrildilar. Daha sonra evlendi baska biriyle ve adam elektrik muhendisi okumus etmis bir tip yani.. kiz bunla yurutemedi evliligi ayrilmaya karar verdi ve sonsuza dek lekelisin basima kaldin vs. Gibi mesajlar atmisti kiza... ailesine durumu anlatmakla tehtit etti falan.. sonuc bosandilar ama benim du dikis nakis isine fikrimi bu olay degistirdi.
Not: bu insanlar 35 yas civari ikiside

Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Kızlık zarı diktirme diye bir şey var mı cidden? Bana hep şehir efsanesi gibi geliyor da.

Bu arada soru da bir garip sanki İzmir civarında iyi kadın doğumcu tavsiyenizi alabilir miyim gibi basitleştirilmiş

Ah arkadasim ah !! Benim bir tanidigim eski sevgilisiyle birlikte olmustu. 7 sene suren bir iliskiydi ve yurutemeyip ayrildilar. Daha sonra evlendi baska biriyle ve adam elektrik muhendisi okumus etmis bir tip yani.. kiz bunla yurutemedi evliligi ayrilmaya karar verdi ve sonsuza dek lekelisin basima kaldin vs. Gibi mesajlar atmisti kiza... ailesine durumu anlatmakla tehtit etti falan.. sonuc bosandilar ama benim du dikis nakis isine fikrimi bu olay degistirdi.
Not: bu insanlar 35 yas civari ikiside
Ne iğrenç fikirli insanlar var yahu..kendileri her haltı yer kadın yapınca yok lekelisin yok pissin demeye kalkar..midemi bulandırıyor bu tip sözde adamlar.

Herkes zar mı diktiriyor yahu çok herkesin bildiği birşeymiş gibi hem madem kaza oldu niye kandıracak ki doktor raporları vardır. Hastaneden raporları geri.istemezler ameliyat olmuş kayıtları vardır hem de önemli bir durum bir kopyasını nasıl almazlar ya aptal yerine koymayın insanları hem güvenmeyen biriyle de olmasın kazaya rağmen inanmayacaksa.Hem nasıl bi.kazaymış makatı yırtılmış. Bana kalırsa bu kişi sizsiniz kazada tepki almamak için yaratılmış.karşınızdaki.insanı kandırmak etik mi.

ya Allah aşkına makattan vajina girişine kadar yırtılmış hiç mi.izi yok vardıt mutlaka hangi doktora gitse yazar yani ayrıca ameliyatı yapan hastane yaptığı işlemi bilmiyorda mı raporları istiyor madem zar önemli bi kopya almak zor muydu niye hastaneye bırakıp çıktınız zaten taa vajinaya kadar yırtılması da saçma peki nasıl bi kaza oldu detay yok? böyle feci bi kaza hiçbi yerde de yayınlanmadı öyle mi hadi başka yerde arayın bunu kimin yaptığını.

Başlığınızdaki ifade kızlık zarı dikimi değil de Burun estetiğinden falan bahseder gibi
Doktor bilmiyorum.

Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Kızlık zarı diktirme diye bir şey var mı cidden? Bana hep şehir efsanesi gibi geliyor da.

Bu arada soru da bir garip sanki İzmir civarında iyi kadın doğumcu tavsiyenizi alabilir miyim gibi basitleştirilmiş

Adı bile varmış:
hymenoplasty

Ben de şimdi gördüm.

Sanirim tibbi mudahaleler silsilesi gecirmistir, anlatmak dogruyu söylemek bu kadar zor olmasa gerek.

Kaza, yalandan daha masum degil mi?

Back