- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
- 798
- Konu Sahibi Shinoxblue
Bunu anlayacak kapasitede olmayan bir erkekle neden evlenmek istiyor Dunyada o kadar anlayisli erkek varken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi doktor değilsiniz biz sadece bu konuda önerilecek iyi bir doktor arayışındayız
Keşke ama biz sizin kadar gerçeğiz bu konuda ne yazık kiKeşke şu kk da kızlık zarı ile ilgili açılan bütün konular fake olsa..inanmak istemiyorum 2017 yılında hala daha bu kadar iğrenç bir şekilde zar zar zar diye yırtınan hoduklerin olduğuna..
İşte bende olmasanız diyorum.Fakat suç sizlerde.kabul etmeyin kardeşim size bu muameleyi yapan adamları eş olarak seçmeyin. Bütün kadınlar bu konuda hassas olursa bu tip adamların sayisi azalir ve en sonunda yok olur.Unutmayın toplumu oluşturan en büyük etken biz kadınların yetiştirdiği aklı başında bireylerdir..Keşke ama biz sizin kadar gerçeğiz bu konuda ne yazık ki![]()
Ah arkadasim ah !! Benim bir tanidigim eski sevgilisiyle birlikte olmustu. 7 sene suren bir iliskiydi ve yurutemeyip ayrildilar. Daha sonra evlendi baska biriyle ve adam elektrik muhendisi okumus etmis bir tip yani.. kiz bunla yurutemedi evliligi ayrilmaya karar verdi ve sonsuza dek lekelisin basima kaldin vs. Gibi mesajlar atmisti kiza... ailesine durumu anlatmakla tehtit etti falan.. sonuc bosandilar ama benim du dikis nakis isine fikrimi bu olay degistirdi.Keşke şu kk da kızlık zarı ile ilgili açılan bütün konular fake olsa..inanmak istemiyorum 2017 yılında hala daha bu kadar iğrenç bir şekilde zar zar zar diye yırtınan hoduklerin olduğuna..
Ne iğrenç fikirli insanlar var yahu..kendileri her haltı yer kadın yapınca yok lekelisin yok pissin demeye kalkar..midemi bulandırıyor bu tip sözde adamlar.Ah arkadasim ah !! Benim bir tanidigim eski sevgilisiyle birlikte olmustu. 7 sene suren bir iliskiydi ve yurutemeyip ayrildilar. Daha sonra evlendi baska biriyle ve adam elektrik muhendisi okumus etmis bir tip yani.. kiz bunla yurutemedi evliligi ayrilmaya karar verdi ve sonsuza dek lekelisin basima kaldin vs. Gibi mesajlar atmisti kiza... ailesine durumu anlatmakla tehtit etti falan.. sonuc bosandilar ama benim du dikis nakis isine fikrimi bu olay degistirdi.
Not: bu insanlar 35 yas civari ikiside
Gerçekten bilmediğimden soruyorum. Kızlık zarı diktirme diye bir şey var mı cidden? Bana hep şehir efsanesi gibi geliyor da.
Bu arada soru da bir garip sanki İzmir civarında iyi kadın doğumcu tavsiyenizi alabilir miyim gibi basitleştirilmiş
Aynen bu soruyu bekliyordum bendeMakattan vajinaya kadar yırtılacak ne kazası bu? Çok merak içindeyim şuanda.