İzmir'de başarılı kızlık zarı diktirme

Bence yakininiz bahane o kisi sizsiniz cekindiginiz icin soylmediniz.Kaza yapmissiniz sonucta rapor almadiniz mi ?
Rapor vardı kazadan sonra fakat tekrar kontrole gidildiğinde hastaneye verilmiş geri istendiğinde bulunamamış hastahanede.Yani herhangi bir kanıt yok ellerinde o yüzden diktirmeye mecburlar.çünkü asla anlamazlar ve yalan söylendiğini düşünür karşı taraf.

Nasil kaybolur bence arastirip buldurmalisinz o raporu.Tek ispat rapor hic gerek yok bnce diktirmeye falan..

O zar adamın anlayissizligini da örtecekse sorun yok tabi. Bu arada madem kaza sonucunda oldu bu doktor raporunda yazar. Kaza olsa da olmasa da dürüst olmanız gerekir.

Ama aradan 16 yıl geçti acaba bulunur mu rapor vs?

Rapor bulunmasa ne olur allah aşkına.
Elimdeki iki dikişlik yaraya doktor baksa müdahale edilmiş dikiş var der. Koskoca operasyon geçirmiş insanda hiç mi kanıt olmaz.
Ama dediğim gibi bu zihniyetle evlenmek intihar etmek demek, insanın kendinden nefret etmesi gerek bu kötülüğü kendine yapması için.

Ama aradan 16 yıl geçti acaba bulunur mu rapor vs?
16 yil mi gecmis.Iyide simdiye kdr nerdeydiniz.Bence siz iyice arastirin bulunur ins.Akrablariniz kazayi biliyorsa
Ilerde esinde duyar daha kotu olur.Ve adam hic inanmaz, tek careniz suan raporu bulmak doktoru bulup konusun.Yada nisanliniza anlatin derim..

Bakın esnek zarı da olabilirdi o zaman ne yapacaktı?
Bu adam cidden bu aşkı, bu evliliği, bu kadını hakediyor mu?

Konuya gelince bunun için süper iyi mükemmel bir doktora ihtiyaç var mı cidden? Basit bir operasyon diye biliyorum.

Benimle ilgili olsaydı kendi adıma açardım konuyu.Ama o kızcağız anlatsa asla anlamazlar ne yazık ki

Bu kadar basit mi gerçekten yani her doktor aynı sonucu veremez diye korkuyoruz o yüzden iyi bir doktor arıyoruz.

Ya ne diktirecek kaza olmuş adam bunu anlamıyorsa onunla evlenilmez zaten.Hrm kimse kimseye bişey ispatlamak zorunda değil.

Bana bu konu çok saçma geldi. Aile bilmiyor mu yani neyi ispat çabası ki bu? Kazadan dolayı olduğuna Emin misiniz? Yani kazadan olan bir şey için diktirmek çok çok saçma. Ha her tür diktirmek bence saçma ama yani bir şey yaşamamış zaten bakire ay anlatamadım düşünün ne kadar saçma geldi bana.

Bu kadar basit mi gerçekten yani her doktor aynı sonucu veremez diye korkuyoruz o yüzden iyi bir doktor arıyoruz.

Yahu aynı sonuç ne? Altı üstü zar yeniden yırtılacak ve kan gelecek.
Neyse doktor değilim çok ahkam kesmeyeyim ama ben basit bir operasyon diye biliyorum. İsterseniz bir de googlea sorun.

Bakire ama kaza sonucu zarı yırtıldı saçma değil de zor bir durum diyelim.Kızın ailesi tabi ki biliyor ama karşı taraf anlamaz onu da biliyor.

Daha kaza anlayamayacak " düzeyde" bile olmayan adamla niye evleniyor? Arkadaşınız kendini öldürmek istiyorsa bunun daha çabuk yolları var. Ömür boyu öyle bir adamla hergün öleceğine... Şaka mı bu ya, kekoların zar takıntısı yüzünden bu kadar takla atıyorsunuz. Sanki evlenmezse ölecek ya. Bu kadar cehalete, geri kalmışlığa pes.

o zarın görevi vajinayı hastalıklara karşı korumak sağı solu tatmin etmek için kan dökmek değil... bence tez zamanda ayrılıp yoluna baksın...

yarın bir gün bir yerden duyar daha kötü olur ortalık daha çok üzülür sonuçta bu kazayı yaptığını bilenler vardır değil mi? bizim millet bu tür konuları konuşmayı çok sever

Yahu aynı sonuç ne? Altı üstü zar yeniden yırtılacak ve kan gelecek.
Neyse doktor değilim çok ahkam kesmeyeyim ama ben basit bir operasyon diye biliyorum. İsterseniz bir de googlea sorun.
Tabi doktor değilsiniz biz sadece bu konuda önerilecek iyi bir doktor arayışındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…