- 31 Ocak 2017
- 10
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi Shinoxblue
-
Kız çocuklarının bez bağlama dönemi bittiğinde doktorlar tarafından yok edilmeli bu fazlalık...
Bu ülkede kadın doğum doktoru olmak da zor iş. Her an belayla muhataplar...
Ayşe teyze'yi çağırsaydınız cart diye yırtılmalara çare idi bi zamanlar.
Kesinlikle. Sünnetten daha farz bu topluma bu.erkeklere sünnet bize bu. ben razıyım valla. derdi bi bitmiyor.
Alay edilmeyecek kadar ciddi bir durumdan bahsediyorum lütfen...Ayşe teyze'yi çağırsaydınız cart diye yırtılmalara çare idi bi zamanlar.
Alay edilmeyecek kadar ciddi bir durumdan bahsediyorum lütfen...
Size cevap verme gereği bile duymuyorum artık...yeni üye ilk mesaj zar diktirme bence siz bizle alay ediyorsunuz.
Bence yakininiz bahane o kisi sizsiniz cekindiginiz icin soylmediniz.Kaza yapmissiniz sonucta rapor almadiniz mi ?Merhabalar,ben bir yakınım için yardımınızı isteyeceğim.Yakınım daha çocukken yani yıllar önce gözümün önünde olan bir kaza sonucu makatı yırtıldı ve bir dönem hastanede yattı tabi sonrasında yırtık toparlandı ama kızlık zarı yırtılmıştı o kazada.Şimdi evlenmek istediği biri var ama bu durumu anlayacak düzeyde değil o yüzden zarı mecburen diktirmek zorunda.Ama güvenilir ve başarılı bir doktora ihtiyacımız var(İzmir civarı)Lütfen gereksiz konuşmalarla konuyu dağıtmayın bir kaza sonucu zor zamanlar yaşayan masum birine yardımlarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?