İzmir'de başarılı kızlık zarı diktirme

Shinoxblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
10
1
1
39
Merhabalar,ben bir yakınım için yardımınızı isteyeceğim.Yakınım daha çocukken yani yıllar önce gözümün önünde olan bir kaza sonucu makatı yırtıldı ve bir dönem hastanede yattı tabi sonrasında yırtık toparlandı ama kızlık zarı yırtılmıştı o kazada.Şimdi evlenmek istediği biri var ama bu durumu anlayacak düzeyde değil o yüzden zarı mecburen diktirmek zorunda.Ama güvenilir ve başarılı bir doktora ihtiyacımız var(İzmir civarı)Lütfen gereksiz konuşmalarla konuyu dağıtmayın bir kaza sonucu zor zamanlar yaşayan masum birine yardımlarınızı bekliyoruz.

Yani bence kimseye bunu ispatlamak zorunda degil. Ancak madem oyle elinde belgeleri vardir, es adayiyla birlikte gitsin doktora gorussunler ki bence boylesi de cirkin.

Bence hic kurcalamayin malum yeri, anlatsin guvenmezse de kendi bilir.

Izmir civarında başarılı bir kızlık zarı dikecek doktor mu?
Sanki son ütücü arıyorsun..

Herkes hergün zarmı diktiriyor, böyle soruncada tuhaf olmuş yani..

Madem öyle, yumurta totoya dayanmadan neden diktirmemiş?

Madem diktirmemiş, bugün neden çekiniyor, açıkca başına gelen (kazayı) anlatsın..

Kız çocuklarının bez bağlama dönemi bittiğinde doktorlar tarafından yok edilmeli bu fazlalık...
Bu ülkede kadın doğum doktoru olmak da zor iş. Her an belayla muhataplar...

erkeklere sünnet bize bu. ben razıyım valla. derdi bi bitmiyor.

Offf yani off.
Yakınınıza söyleyin kazara olan birşeyi bile anlamayacak kadar öküzse amiyane tabirle,zar diktirmenin planını yapacağına ayrılsın.
Hayatımda böyle saçma şey duymadım. Anlamazmış,ne demek anlamaz,kendi bakir miymiş acaba sorsun bir.

Merhabalar,ben bir yakınım için yardımınızı isteyeceğim.Yakınım daha çocukken yani yıllar önce gözümün önünde olan bir kaza sonucu makatı yırtıldı ve bir dönem hastanede yattı tabi sonrasında yırtık toparlandı ama kızlık zarı yırtılmıştı o kazada.Şimdi evlenmek istediği biri var ama bu durumu anlayacak düzeyde değil o yüzden zarı mecburen diktirmek zorunda.Ama güvenilir ve başarılı bir doktora ihtiyacımız var(İzmir civarı)Lütfen gereksiz konuşmalarla konuyu dağıtmayın bir kaza sonucu zor zamanlar yaşayan masum birine yardımlarınızı bekliyoruz.
Bence yakininiz bahane o kisi sizsiniz cekindiginiz icin soylmediniz.Kaza yapmissiniz sonucta rapor almadiniz mi ?

Back