Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmir'de bakıcı fiyatları vs.ile ilgili öneriye ihtiyacım var

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

keepmeinformed

hoşgeldin oğlum
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
3.660
3
86
İzmir
Merhaba kızlar, şu an hamileyim ve bakıcı araştırması içindeyim. Ben haftada 3-4 gün yarım gün çalışıyorum. Ama ayda, iki ayda bir toplantı vs. olabiliyor. Acaba bu şekilde part time çalışacak bakıcı bulmak mümkün olur mu?

İzmir'de (Buca ve civarı)fiyatlar ne civarda? 3-4 yarım gün part time için ne kadar fiyat uygun olur peki?

Bir de şöyle emekli, çocuk fln büyütmüş bir bakıcı olsa güzel olur diye düşündüm..Siz ne dersiniz, çok şey mi istiyorum..Nelere dikkat etmeliyim, neler istemeliyim?

Merhaba kızlar, şu an hamileyim ve bakıcı araştırması içindeyim. Ben haftada 3-4 gün yarım gün çalışıyorum. Ama ayda, iki ayda bir toplantı vs. olabiliyor. Acaba bu şekilde part time çalışacak bakıcı bulmak mümkün olur mu?

İzmir'de (Buca ve civarı)fiyatlar ne civarda? 3-4 yarım gün part time için ne kadar fiyat uygun olur peki?

Bir de şöyle emekli, çocuk fln büyütmüş bir bakıcı olsa güzel olur diye düşündüm..Siz ne dersiniz, çok şey mi istiyorum..Nelere dikkat etmeliyim, neler istemeliyim?

Selam,

Benim kuzenim Buca'da ve aynı senin gibi bir bakıcı arıyor o da. onun da soyledigi tek sey biraz yasını almıs emekli cocugunu kendi cocugu gibi sevecek ilgilenecek biri. onun soyledigine gore 3-4 gün calısabilecek biri ortalama 75 tl günlük istiyorlarmıs. ama iste kimi evine sokacagını da bilemiyor insan cok o da kararsız kalmıstı. sana bol sans diliyorum umarım istedigin gibi birini bulursun bakıcı olarak.

teşekkür ederim, bakıcı konusunda epey deneyimsizim nelere dikkat etmek gerek bilemiyorum. Bir de kuzeniniz tam gün alacak galiba, benim bir de part time isteğim var...Sanırım zor bir süreç beni bekliyor

Back