Bence ilk bir gidip fiyat görüşürsünüz. Tam bilmiyorum ama Bahçeci de fiyatlar izmir piyasasının üzerinde olabilirKızlar İzmire bahçeci açılıyormuş. Smryna art tüp bebek merkezinin yerine açılacakmış 17 martta. Doktor olarak Funda gode gidecekmiş. Bizde tüp bebege ırenbe de başlamak üzereydik.sanirim bahçeci ye yoneliicez. Ama Funda gode hakkında ne kadar iyi yorum okuduysam da bir o kadar ilgi olmadığını, doktora ulasilamadigini da çok okudum. Sizce ne yapmalıyız. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varmi? Fiyatlar vs ırenbe fiyat olarak iyi geldi bize ama karar veremedik yinede. Irenbe de tüp bebek ücreti 75 bin güncel.
Evet bizde öyle düşünüyoruz ama en azından 3 5 kere denemektense belki bir yada iki kerede tutar diye düşünüyoruz. Yani umarım öyle olur. Lab. Çok iyidir diye düşünüyorum çünkü. Gidenler, konuşanlar, fiyat alanlar olursa belki burdan paylaşır.Bence ilk bir gidip fiyat görüşürsünüz. Tam bilmiyorum ama Bahçeci de fiyatlar izmir piyasasının üzerinde olabilir
Doktor olarak funda göde gidecekse gitmeden neden onda baslamiyorsunuz?Kızlar İzmire bahçeci açılıyormuş. Smryna art tüp bebek merkezinin yerine açılacakmış 17 martta. Doktor olarak Funda gode gidecekmiş. Bizde tüp bebege ırenbe de başlamak üzereydik.sanirim bahçeci ye yoneliicez. Ama Funda gode hakkında ne kadar iyi yorum okuduysam da bir o kadar ilgi olmadığını, doktora ulasilamadigini da çok okudum. Sizce ne yapmalıyız. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varmi? Fiyatlar vs ırenbe fiyat olarak iyi geldi bize ama karar veremedik yinede. Irenbe de tüp bebek ücreti 75 bin güncel.
İnanım aşağı yukarı her yerde aynı şeyler uygulanıyor. Laboratuvarlar da çok çok farklı değil. Kimse kuş kondurmuyor. En önemlisi doktor yaklaşımı burda. Yapılması gerekenler tam olarak yapılmalı tedavi öncesi, sırası ve sonrasındaEvet bizde öyle düşünüyoruz ama en azından 3 5 kere denemektense belki bir yada iki kerede tutar diye düşünüyoruz. Yani umarım öyle olur. Lab. Çok iyidir diye düşünüyorum çünkü. Gidenler, konuşanlar, fiyat alanlar olursa belki burdan paylaşır.
Aslında öncelikli tercihim Funda gode değil.Bahceci.Doktor olarak funda göde gidecekse gitmeden neden onda baslamiyorsunuz?
Bahçeci fiyatları bayağı uçuk .
Şuan Diyarbakır bahcecedi de tedavideyim.
111 bin tl sadece tüp bebek transfer .
Ekstra şeylere de ödenecek.
Rahim dinlendirme 25 bin,Embryo dondurma 20 bin falan .
Rapor geçmiyor .
Bahçeci laboratuvar olarak çok iyi olduğunu duyuyorum.Aslında öncelikli tercihim Funda gode değil.Bahceci.
Funda gode sadece iyi olarak forumlarda okudugim bildiğim bir hekim. Tabi aynı zamanda aşırı yoğun olduğu için ilgisizliğini de çok okudum. Sadece kafam karıştı Irenbede devam etmek mi bahçeci mi karar veremiyorum bir türlü.
Bu kesin bilgi mi?Kızlar İzmire bahçeci açılıyormuş. Smryna art tüp bebek merkezinin yerine açılacakmış 17 martta. Doktor olarak Funda gode gidecekmiş. Bizde tüp bebege ırenbe de başlamak üzereydik.sanirim bahçeci ye yoneliicez. Ama Funda gode hakkında ne kadar iyi yorum okuduysam da bir o kadar ilgi olmadığını, doktora ulasilamadigini da çok okudum. Sizce ne yapmalıyız. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varmi? Fiyatlar vs ırenbe fiyat olarak iyi geldi bize ama karar veremedik yinede. Irenbe de tüp bebek ücreti 75 bin güncel.
Evet. Medicalpoint'te Funda Göde'de tedavi görüyorum. Kendisi söyledi. Mart sonunda açılacak sanıyorum BahçeciBu kesin bilgi mi?
17 martta smryna art in yerine açılıyor. Embriyolog olarak kim gidecek yarın öğrenince ben deBu kesin bilgi mi?
İlaçlar dahil mi?Kızlar İzmire bahçeci açılıyormuş. Smryna art tüp bebek merkezinin yerine açılacakmış 17 martta. Doktor olarak Funda gode gidecekmiş. Bizde tüp bebege ırenbe de başlamak üzereydik.sanirim bahçeci ye yoneliicez. Ama Funda gode hakkında ne kadar iyi yorum okuduysam da bir o kadar ilgi olmadığını, doktora ulasilamadigini da çok okudum. Sizce ne yapmalıyız. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varmi? Fiyatlar vs ırenbe fiyat olarak iyi geldi bize ama karar veremedik yinede. Irenbe de tüp bebek ücreti 75 bin güncel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?