• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİRDE AMELİYAT OLANLAR BURAYA

Sultan2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
292
40
48
40
İzmirde burun ameliyatı olan ve memnun kalanlar doktorunuzun ismini güncel fiyat aralığını ve varsa öncesi/sonrasi ameliyat resimlerinizi paylasmaniz süper olur izmirde ameliyat olmak isteyip kararsiz kalanlara yardimci olmuş olursunuz şimdiden ilginize tşkler :KK5:

Ben daha çok ismi yeri belli olup birçok başarılı ameliyatlar yapan doktorları tavsiyede bulunacak kişilerden bahsediyorum cnm :)

Ben daha çok ismi yeri belli olup birçok başarılı ameliyatlar yapan doktorları tavsiyede bulunacak kişilerden bahsediyorum cnm :)
Ama ameliyat olanların çoğu girmiyorlar ya da bu bölümle ilgilenmiyorlar maalesef :KK43: doğrudan doktorlar ile görüşmekten pek başka yolunuz yok ya da Istanbulu deneyin :)

Ama ameliyat olanların çoğu girmiyorlar ya da bu bölümle ilgilenmiyorlar maalesef :KK43: doğrudan doktorlar ile görüşmekten pek başka yolunuz yok ya da Istanbulu deneyin :)
Yardımcı olan da var sagolsunlar bence olmayanlar estetik olduklarını gereksiz yere saklayanlar burdaki insanlar onları zaten tanımıyor bir zararları olmaz aksine ameliyat olup memnun kalanlar biliyorlar bu araştırma süreci ne kadar zor tecrübelerini paylaşarak iyilik yapmış olurlar ki kasaplarin eline gecmeyiz güvenilir doktorların ada ayrıca musteri toplamış olurlar anlican hem bizler hem işini doğru yapan doktor kazanmış olur tabi fiyatlar abartili her 6 ay yükselmeler oluyor tanıdık ta olmayınca indirim pazarlığı zor oluyor :) önceden ameliyat olanlar bizleri yönlendirirken doktorlarından bizler için az indirip yapsaniz tanıdık yollicam deseler keşke :(

Haklısınız tabi ama keşke hepsi yazsalar da biz de burda bilgilensek ne güzel olurdu o yazmasın bu yazmasın e nerden bilecez hangi doktor iyi hangisi kötü :) o fiyatlar zaten adamı kanser eder hadi yılda 200-500 lira zam'i anlarız da 1400-2000 nedir yahu el insaf sanki zenginiz ! Burda Izmirde bir doktorun adı geçmişti çok tanınan bir isim ğildi herhalde çünkü 2-3 kişi hariç kimse yazmamışti, sonradan ortağa çıktı ki adam kasap o yüzden çok dikkat etmeli.
Türkiyede yaşayanlar çok şanslılar istedikleri an randevu alıp gidebiliyorlar ne otel ne uçak dertleri var oh mis :)

Back