• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde 20 lik dış ameliyatı olan var mi

yönetimden ricam lütfen birsure konum taşınmasın.arkadaslar alt yirmilik disim yarisi fazlaca yamuk çıktı ve çürümeye başladı. uzmanlık gerektiriyor yani. bu ameliyati olup dr tavsiye edecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.rastgele biyere gitmek istemiyorum zaten korkuyorum birde gerçekten uzman birisi şart.
Benden size nacizane bir tavsiye dis hastanesine gidin ameliyatla alinsin. Izmirde 4.5 saatte disimi cekmeye ugrasti ozel doktor. Cenem parcalandi nerdeyse. Bir baska sehirdede aynisi basima geldi. Dis hastanesinde bir digerini lokal anestezi ile ameliyathanede sorunsuz aldilar.

Eşimin gömülüydü, diş hastanesinde ameliyat demişlerdi. Allah razı olsun bir dişçimiz var o şıp diye çekti, ne ağrı ne sızı..
isim veriliyor mu burdan bilmiyorum.. Karşıyaka çarşı içinde muayenehanesi.
Arzu ederseniz bi danışın derim, yapamayacağı birşeyse de güvenilir birine yönlendirir Eminim.

Benim 4ü de yeri olmadığı için alındı Konak diş hastanesinde . Ahmet Yiğit ...Bey vardı o zaman genç bir doktor.Nazımı çekti,korkumu da kırdı.Kalan 3unu de ona aldırmıştım.Hala orda mı bilmiyorum ordaysa koş durma derim ;)

Benim 4ü de yeri olmadığı için alındı Konak diş hastanesinde . Ahmet Yiğit ...Bey vardı o zaman genç bir doktor.Nazımı çekti,korkumu da kırdı.Kalan 3unu de ona aldırmıştım.Hala orda mı bilmiyorum ordaysa koş durma derim :KK66:

konak dış hastanesi hakkında iyi şeyler duymadım korkuyorum.ama önemli olan dr haklisiniz.tesekku ederim

Eşimin gömülüydü, diş hastanesinde ameliyat demişlerdi. Allah razı olsun bir dişçimiz var o şıp diye çekti, ne ağrı ne sızı..
isim veriliyor mu burdan bilmiyorum.. Karşıyaka çarşı içinde muayenehanesi.
Arzu ederseniz bi danışın derim, yapamayacağı birşeyse de güvenilir birine yönlendirir Eminim.

özel msj olarak yazarsanız sevinirim

Benden size nacizane bir tavsiye dis hastanesine gidin ameliyatla alinsin. Izmirde 4.5 saatte disimi cekmeye ugrasti ozel doktor. Cenem parcalandi nerdeyse. Bir baska sehirdede aynisi basima geldi. Dis hastanesinde bir digerini lokal anestezi ile ameliyathanede sorunsuz aldilar.

kimi diyo özelde çektir kimi hastane.offf kapıcam bilmiyorum

teşekkürler.nerede oldunuz.birde acı hissettinizmi
ben istanbuldayım.
Devlet hastanesinde cesaret edemedim açıkcası operasyonu asistanlar yaptığı için. Güvenilir bir dişçim var , tel tedavisi görmüştüm daha önce kendisinde. bildiğim bir yerde yaptırdım anlayacagınız.

İşlem sırasında sıfır acı zaten birsürü iğne yapılıyor acı yok yani , ama tedirgin ediyor insanı orayı kesip dikiş atmaları o da boşa bir stres farketmiyorsunuz bile, sonrasında yüzümde baya şişlik oldu benim, sıvı şeyler tükettiim , yaklasık 2 ay boyunca oraya aşırı baskı olduğunda ağrı vardı , kalıcıdır diye tedirgin oldum ama o da geçti..
Bİr hafta sonra dikişlerim alındı , tabi bir süre ameliyatlı tarafı kullanamıyorsunuz. onun haricinde büyük bir sıkıntı olmuyor.

Şimdiden geçmiş olsun.

ben istanbuldayım.
Devlet hastanesinde cesaret edemedim açıkcası operasyonu asistanlar yaptığı için. Güvenilir bir dişçim var , tel tedavisi görmüştüm daha önce kendisinde. bildiğim bir yerde yaptırdım anlayacagınız.

İşlem sırasında sıfır acı zaten birsürü iğne yapılıyor acı yok yani , ama tedirgin ediyor insanı orayı kesip dikiş atmaları o da boşa bir stres farketmiyorsunuz bile, sonrasında yüzümde baya şişlik oldu benim, sıvı şeyler tükettiim , yaklasık 2 ay boyunca oraya aşırı baskı olduğunda ağrı vardı , kalıcıdır diye tedirgin oldum ama o da geçti..
Bİr hafta sonra dikişlerim alındı , tabi bir süre ameliyatlı tarafı kullanamıyorsunuz. onun haricinde büyük bir sıkıntı olmuyor.

Şimdiden geçmiş olsun.

teşekkürler. bende devlet hastanesı ıstemıyorum ama ozeldede amelıyat esnasında bır sıkıntı olursa dıs hekımı tek basına ne yapabılır dıye korku sarıyor benı

Ya hangi dr o söyleyin de yanlışlıkla gitmeyelim :KK57:

Ya hangi dr o söyleyin de yanlışlıkla gitmeyelim :KK57:
Izmirde Balcova'da Mavisel hanim ozelde. 2.nci diste Isparta da dis hastanesi Tip fakultesine sevk etmisti. 2 kere mahvettiler beni yani. Oglen 1.30 oturdum disci koltuguna aksam 4.30 kalktim faciaydi resmen.

Izmirde Balcova'da Mavisel hanim ozelde. 2.nci diste Isparta da dis hastanesi Tip fakultesine sevk etmisti. 2 kere mahvettiler beni yani. Oglen 1.30 oturdum disci koltuguna aksam 4.30 kalktim faciaydi resmen.

Ayy çok geçmiş olsun ben de yarın Alsancak Diş acile gideceğim inşallah önce apsenin geçmesi için muhtemelen antibiyotik verirler. Umarım ağrısız acısız hallolur teşekkürler cevabınız için.

Ben katip çelebide çektirdim 2 dişimi de. İkisi de gömülüydü ameliyat şeklinde çekildi ve biri yan dönmüştü. Yan olanı çok zor çekti dr. Ama çok ilgiliydi çekilene kadar canım acımadı sadece uzun sürdüğü için zorlandım gözlerimden yaş geldi. Çekimden sonra bir de enjeksiyon yaptı doktor anestezi etkisi geçince ağrı olmasın diye. Dikişlerim alınırken de hiç hissettirmedi. Memnun kaldım.

Back