Ben Adana da oldum 2 sene önce. Çok ağrı olmuyor ama yüzüm şişmişti 1 hafta. Geçmiş olsun
Ben de oldum bu ameliyatı.Ama İzmir de değil.Alt sağ 20 lik dişim resmen yan yatmış ve çene kemiğine kaynamıştı.
Benim 20lik diş çeken doktor kırmış dişi. Yardımcı doçente çektirdim özelde.2 sene önce 350 lira verdim. Çok ağrımadı ama yüzüm şişti 1 haftasizinde gömülü muydu.ameliyat zor oldumu
merhaba, ben alt gömülü yirmili dişimi çektirdim. Diş yoktu görünürde, işlem sırasında hiçbirşey hissetmiyosunuz zaten.yönetimden ricam lütfen birsure konum taşınmasın.arkadaslar alt yirmilik disim yarisi fazlaca yamuk çıktı ve çürümeye başladı. uzmanlık gerektiriyor yani. bu ameliyati olup dr tavsiye edecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.rastgele biyere gitmek istemiyorum zaten korkuyorum birde gerçekten uzman birisi şart.
ege üniversitesi dişçilik fakültesinde oldm geçen sene mart da çok da memnun kaldımyönetimden ricam lütfen birsure konum taşınmasın.arkadaslar alt yirmilik disim yarisi fazlaca yamuk çıktı ve çürümeye başladı. uzmanlık gerektiriyor yani. bu ameliyati olup dr tavsiye edecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.rastgele biyere gitmek istemiyorum zaten korkuyorum birde gerçekten uzman birisi şart.
ege üniversitesi dişçilik fakültesinde oldm geçen sene mart da çok da memnun kaldım
merhaba, ben alt gömülü yirmili dişimi çektirdim. Diş yoktu görünürde, işlem sırasında hiçbirşey hissetmiyosunuz zaten.
Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.
yan yatmış ve tamamen gömülüydü yalnız benim dişim. o halde iken yarıp aldılar. bir sorun yaşamadım şişlik dışında
doktordu beni yapan yardımcıları asistandıbenimde öyle.birde üniversitelerde asistanlar yapiyo diyorlar daha korkuyo onsan
İşlem sırasında hiç ağrı hissetmedim yalnız uyuşukluk geçtikten sonra biraz ağrım oldu benim dişim tam olarak çene kemiğini kaynamış olduğundan yanağımdan kesi açtılarİç taraftan ve bu yüzden dokuz dikiş atılmıştı bir hafta on gün boyunca da yüzümde Şişlik ve morluklar oluşmuştu kız kardeşim de oldu ama onunki benimkinden çok daha kolay oldu dikiş falan atılmadı. herkesinki farklı oluyor ama genel anlamda korkulacak bir durum yok bir an önce yaptırıp kurtulunnasıl geçti.ameliyat zormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?