• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde 20 lik dış ameliyatı olan var mi

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.659
7.700
448
yönetimden ricam lütfen birsure konum taşınmasın.arkadaslar alt yirmilik disim yarisi fazlaca yamuk çıktı ve çürümeye başladı. uzmanlık gerektiriyor yani. bu ameliyati olup dr tavsiye edecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.rastgele biyere gitmek istemiyorum zaten korkuyorum birde gerçekten uzman birisi şart.

Ayyy bendede aynı durum var çıktı yamuk ama henüz çürümedi bende kara kara bunu düşünüyorum nasil olucak diye korkumdan gidemedim gelecek cevabı bende takipteyim

benim uzun zamandır yamuktu ama ağrı yapmıyordu şimdi çürümüş.netten bakıyorum tavsiye bulamadım ins yazan olur

Ben Adana da oldum 2 sene önce. Çok ağrı olmuyor ama yüzüm şişmişti 1 hafta. Geçmiş olsun

Ben ameliyat oldum gömülü dişten samsun da olmuştum ,benim sinirin altın da riskliy'di ama şükür birsey olmadı tam gömülüydü benim yanlız.
Yarım saat ,45 dakika sürmüstü biraz çenem ağrımıştı o kadar ağız açmak için olan stand da kalınca o kadar,kolay yani korkulacak birşey yok,geçmiş olsun...

Birkaç kişi var etrafımda bu operasyonu geçiren..
Annem de genç kızken olmuş.
Bence ihmal etmeyin.
Korkmayın da.
Yaklaşık 30 dakika ile 45 dakika arasında gerceklesiyor..
Ağrı duymuyorsun.
Sonra biraz zorluğu var ama çekmekten iyidir.
Geçmiş olsun.

yönetimden ricam lütfen birsure konum taşınmasın.arkadaslar alt yirmilik disim yarisi fazlaca yamuk çıktı ve çürümeye başladı. uzmanlık gerektiriyor yani. bu ameliyati olup dr tavsiye edecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.rastgele biyere gitmek istemiyorum zaten korkuyorum birde gerçekten uzman birisi şart.
merhaba, ben alt gömülü yirmili dişimi çektirdim. Diş yoktu görünürde, işlem sırasında hiçbirşey hissetmiyosunuz zaten.

Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Ben dordunu birden cektirdim ameliyat olunuyor hep saniyordum ama cekmeyle kurtuldum.Alttakiler bildigin yamuk cikmisti hic kesmeden kuvvetlice cekti.Sanirsam profesyonel olmasi ve kuvvetli olmasi onemli yoksa ameliyatla kesip alinmasi bir hafta baya zorlaniyormussun ama korkup kacmamak lazim.Cunku diger disleri yamultuyor.Bu arada agri felan cekmemistim sadece cok kanama oldu.

ege üniversitesi dişçilik fakültesinde oldm geçen sene mart da çok da memnun kaldım

yan yatmış ve tamamen gömülüydü yalnız benim dişim. o halde iken yarıp aldılar. bir sorun yaşamadım şişlik dışında

Bundan yaklaşık 8 sene once gömülü dişle olmuştum konaktaki diş hastanesinde. Ben çok nazliyimdir dr nazımı çekmemişti:) bana kızmıştı bir de küçüğüm falan tabi ozaman. Ağır geçirmiştim ben o yüzden özele gidin derim

nasıl geçti.ameliyat zormuydu
İşlem sırasında hiç ağrı hissetmedim yalnız uyuşukluk geçtikten sonra biraz ağrım oldu benim dişim tam olarak çene kemiğini kaynamış olduğundan yanağımdan kesi açtılarİç taraftan ve bu yüzden dokuz dikiş atılmıştı bir hafta on gün boyunca da yüzümde Şişlik ve morluklar oluşmuştu kız kardeşim de oldu ama onunki benimkinden çok daha kolay oldu dikiş falan atılmadı. herkesinki farklı oluyor ama genel anlamda korkulacak bir durum yok bir an önce yaptırıp kurtulun
Çok geçmiş olsun

Back