IZMIR YOKMUU TANISALIM KAYNASALIM BULUSALIM :)))

Ozgegrgr

Deisi
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
923
78
Selam arkadaşlar izmirden kimsecikler yokmu yaaav tanisalm arkadas olalım :))) ben 1 bucuk sene önce evlenip istanbuldan geldim buraya kimsem yok pek sıkılıyorum yani yeni arkadasliklar edinmek istiyorum buyrunn gariii :))))

bende tekirdağdan gelin geldimm 2,5 - 3 ay olduu gaziemirdeyim polis eşiyim yeni buluşmalara katılabilirim yoksa patlicamm

bende İzmirliyim....evlenmeden önce eşrefpaşa oturuyordum..şimdi de Karabağlar..selam olsun tüm İzmirlilere...balböceği sana da ablacım....seni dürttüp duruyorum niye hiç bir şey yazmıyorsun bana...

bende İzmirliyim....evlenmeden önce eşrefpaşa oturuyordum..şimdi de Karabağlar..selam olsun tüm İzmirlilere...balböceği sana da ablacım....seni dürttüp duruyorum niye hiç bir şey yazmıyorsun bana...

hoşgeldn cnm pek kmse yok ama dolusuruz gene inş bnde karabaglardayım sen neresındesın

bölge olarak Karabağlar deniliyor ama tam Karabağlar da olmuyor herhalde ..ikinci yuvam ana okulu var bilirmisin bilmiyorum ordayım işte..esenyalıda deniliyor bende tam bilmiyorum daha yeni taşındım buraya ..ama eski İzmirliyim Balçova ,eşrefpaşa ,hıfsızsaha ,Güzelyalı,karşıyaka,alsancak bilirim yani güzel izmirimi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…