İzmir üç harfli ile bakım yapan iyi bir falcı önerir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden banlanıyorum, konuyu kapatabilirler sadece, birde bu konuları falcılar bölümün de konuşan bir sürü üye var o yüzden bilmiyordum yasak olduğunu ya

Musallat olcaklar goruceksiniz o zaman falı. Ayrica boyle konular yasak

Fal bölümünün altında konuşuluyor ya hep böyle şeyler, yasak sa kapatılır yani arkadaşlar dert etmeyin, ayrıca fal bölümünden ne bekliyorsunuz

Fal bölümünün altında konuşuluyor ya hep böyle şeyler, yasak sa kapatılır yani arkadaşlar dert etmeyin, ayrıca fal bölümünden ne bekliyorsunuz
Kahve falı, tarot vs.. Üç harfli beklemiyoruz yasak çünkü.

Tamam arkadaşlar bakim yapan diyeyim o zaman , çok açık yazmışım kusura bakmayın, İzmir de iyi
Bildiğiniz bakim yapan fal bakan biri varsa önerebilir mi

Tamam arkadaşlar bakim yapan diyeyim o zaman , çok açık yazmışım kusura bakmayın, İzmir de iyi
Bildiğiniz bakim yapan fal bakan biri varsa önerebilir mi
Yasak diyoruz 3 harfli cin bakim yapmak hepsi ayni kapiya cikiyor adminler bunu anlamayacak kadar saf degil kimse bu konuda size oneride bulunmaz

Arkadaşlar ben o okuduğum mesajları o zaman neden herkes birbirine yazmış , altındag Gülcan, menemen de bir nurdane diye bir kadın, herkes bakim yapan demiş? Ne desem olmuyor? Bunları insanlar burdan birbirine önermiş? Öneri de bulunmayın sorun değil de, ben bunları okudum burda, fal bakan o zaman önerin ne diyim

Siz hep polemik yaratıyorsunuz arkadaşlar ve hep dalga geçiyorsunuz, önerin yada önermeyin farketmez arkadaşlar, ama yasak günah bilmem ne demeyin lütfen artık

Başlığı okuyunca cinler güzellik merkezi açmış bakım yapıyor sandım. Bakım deyince aklıma gelen tek şey 💅
Benim aklıma da bi cilt bakımım geldi. 3 harflilere niye bakım yaptırıyoruz gidin parayla güzellik merkezine diyecektim ki baya baya 3 harflilerden medet umuyormuş

Bakim yapan demek yasak değil bu arada, bu şekilde bir sürü konu okudum ben burda, suya bakim yapan var mı bildiğiniz, , oda yasak mı arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X