Anlamadım demek istediğinizi ?3 harflilere bakan yok da 3 harflilerle ilgili konu acanlara bakan 4 harfli biri var olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım demek istediğinizi ?3 harflilere bakan yok da 3 harflilerle ilgili konu acanlara bakan 4 harfli biri var olur mu?
Buyu cin gibi seylerle alakali konu acmak yasak birazdan banlanacaksin demekAnlamadım demek istediğinizi ?
Tamam o zaman bilmiyordum ama büyü değil ya, fal sadece , tamam kapatılsın o zaman ne yapalımBuyu cin gibi seylerle alakali konu acmak yasak birazdan banlanacaksin demek
Kahve falı, tarot vs.. Üç harfli beklemiyoruz yasak çünkü.Fal bölümünün altında konuşuluyor ya hep böyle şeyler, yasak sa kapatılır yani arkadaşlar dert etmeyin, ayrıca fal bölümünden ne bekliyorsunuz
Yasak diyoruz 3 harfli cin bakim yapmak hepsi ayni kapiya cikiyor adminler bunu anlamayacak kadar saf degil kimse bu konuda size oneride bulunmazTamam arkadaşlar bakim yapan diyeyim o zaman , çok açık yazmışım kusura bakmayın, İzmir de iyi
Bildiğiniz bakim yapan fal bakan biri varsa önerebilir mi
Benim aklıma da bi cilt bakımım geldi. 3 harflilere niye bakım yaptırıyoruz gidin parayla güzellik merkezine diyecektim ki baya baya 3 harflilerden medet umuyormuşBaşlığı okuyunca cinler güzellik merkezi açmış bakım yapıyor sandım. Bakım deyince aklıma gelen tek şey![]()
Kahve, tarot falına bakan neden medet umuyorsa aynı kapıya çıkıyor benceBenim aklıma da bi cilt bakımım geldi. 3 harflilere niye bakım yaptırıyoruz gidin parayla güzellik merkezine diyecektim ki baya baya 3 harflilerden medet umuyormuş
Yalnız değilmişimBenim aklıma da bi cilt bakımım geldi. 3 harflilere niye bakım yaptırıyoruz gidin parayla güzellik merkezine diyecektim ki baya baya 3 harflilerden medet umuyormuş
Yazık o zaman :) onlara kadar düşüp medet umuluyosa ne diyimKahve, tarot falına bakan neden medet umuyorsa aynı kapıya çıkıyor bence