İzmir tüp bebek

Maviesra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
5.848
5.281
Merhabalar benim amh düşük yeni doktor arayışındayim israel aruh yada irenbe Alper biler arasında kaldım bu doktorlara gidip memnun olan yada olmayan varsa yazabilir mi. Mini tüp bebekte başarı sağladınız mi (medikalpoint funda gode hastasıyım orayı o yüzünden önermeyelim)

Israel aruh irenbe kurucularından irenbenin i si kendi adının baş harfinden gelme. Kontrolleri kendi özel muayenesinde diger tüm işlemleri irenbede yapıyor. Biz farkli bi doktorda dondurulmuş embriyolarimizi kullanmak için gitmiştik. Öncelikle saat 14:00 e birden fazla hastaya randevu verildiği için ancak 15:30 da doktorla gorusebildik. İlk iğneyi burda vurul dedi doktor içeriye gectigimizde asistan süreç ve iğne hakkında bilgi vermek yerine önce ücreti istedi ve fazlaca yapmacık geldi. Doktor iyi detaycı fakat ekibi için aynı şeyi soyleyemicem. Ortam samimiyetsiz ve ilgisiz geldiği için birde ustune saatlerce bekledigimiz icin tedaviye orda baslamamayi tercih ettim. Bunlar belki bizim sanssizligimiza denk geldi bilemiyorum ama irenbe tercih edecekseniz Alper biler yerine israel aruh a giderdim tabi en azından kurucu üye ve en başlardan biri sonuçta. Benim size önerebileceğim bir başka doktor da prof doktor Ali baloglu. Kendisi benim doktorumdu israel aruh tan sonra gittim başarı sağladık şuan bebeğim kucağımda. Bir yakınım da kendisine gitti 45 yaş amh düşük. Ona sonucun olumsuz olabileceğini isterse direk Kıbrısa gitmesini söyledi fakat yakınım ısrarla birkez denemek istediği için tedavi yapıldı fakat başarısız sonuclandi.

Ali bey nerede bakayım kendisine de canım valla nereye gidicem napcam bilmiyorum artık olmadı istanbula gidicen orda seçenek ve doktorlar çok iyi Instagram'da bulamadım kapalı hesap var o galiba sizin problem neydi acaba

Ali bey nerede bakayım kendisine de canım valla nereye gidicem napcam bilmiyorum artık olmadı istanbula gidicen orda seçenek ve doktorlar çok iyi Instagram'da bulamadım kapalı hesap var o galiba sizin problem neydi acaba
Kendisiyle alakalı çok bi bilgi yok internet üzerinde alsancakta muayenesi. Fazlaca yaşlı eski öğretim üyelerinden aslında nurettin ersozince ye randevu almıştım instagramda bi paylaşımında riskli gebelikte Ali baloglundan destek aldığını filan yazmış onu görünce randevuyu iptal edip direk Ali baloglundan almıştım meger onceden gittigim pek çok doktorun hocasıymis. Doktorun sevdiğim yönü ise kâr gutmemesi yani yapabileceği bi durum yoksa boş oyalamiyor. Ama yine de görüşmek isterseniz önce bi gidip ölçüp tartarsiniz hoşunuza gitmezse tedaviye başlamasınız. Bende pko vardı o sebeple 3 kez transfer oldum.

Doktor arayışında çok fazla doktor önerisi oluyor fakat doktorla frekansinizin uyması filan da önemli tabi her doktora da gidilmiyor işinin ehli olması şart. Rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte sağlıklı gebelikleriniz olsun

Güncelleme irenbe Alper biler beyefendi ile on görüşme yaptık çok çok ilgili alakalı bı beyefendi yolumuza onla devam edicez

Merhaba neden Funda göde önermiyorsunuz memnun değilmiydiniz ?

Bizimde ilk tüp bebek denememiz doktorum özellikle Tavmergen i önerdi ondan başkasına güvenemem izmirde dedi. 28 martta transferimiz yapıldı herkes çok ilgiliydi söylendiği gibi çok sırada beklemiyorsunuz randevu saatinde işleminiz yapılıyor. Ben bu aşamaya kadar olan süreçte kendilerinden memnunum. Bu hayırlı günlerde Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Merhaba. Benimde amh dusuk be ileri derece endometriozis hastasiyim. Ameliyat olduktan sonra beklemeden sirinyerde tahir ozgudere gittim. Hemsiresi arkadasim oluyor bir denemek istedim. O kadar naif, o kadar guvenilir ki anlatamam. Ilk ilaclara basladigimizda 3 yumurtam olusmustu. E2 cok dusuk olunca seni bosa masrafa sokmak istemiyorum bastan baslayalim dedi. Tekrar basladik ve tam 7 yumurtam olustu. 7si de dollendi. 4 tane donduruldu bitanesi de benimle su an sali gunu kan verecegim bebegim tutunabilmis mi gormek icin gonul rahatligiyla tavsiye ederim. Bir abi gibi ve asla paraci bir adam degil. Her sorunuza cevap veriyor ve en onemlisi gercekci evet ama asla modunuzu dusurmuyor. Aksine size pozitif yukleyip gonderiyor odadan.

Merhabalar amh kaç sizin benim 0.03 bir yada iki yumurta oluyo sizin nasıl çoğaldı böyle masallah

Benim 0.64 cikti. Valla ben her sabah ari sutu yedim bi cay kasigi. Bir de bir karisim almistim icerigini atarim size her sabah onu yedim. Beslenmeme dikkat ettim. Bunlar etkili olmus olabilir.

Merhaba karışımın ismi nedir bana da yazarmisiniz:)
Merhaba. Tabi özelden göndereyim ancak bütün testlerinizi yaptıkdan sonra almanızı öneririm. zira benim 1500 tl param boşa gitti sayılır :) ha gene de yedim faydası olur zararı olmaz diye ancak belki problem varsa önce onu halledersiniz boşa kullanıp zaman kaybetmeyin diye söyledim.

Merhaba bana da gönderebilir misiniz ?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…