- 13 Şubat 2010
- 21
- 1
-
- Konu Sahibi heartagram
Randevu almadan sabah gitseniz belki kayıt açarlar. Ben İstanbuldayım sadece fikir olsun diye yazdımarkadaşlar merhaba,
izmir tepecik ea veya ege ünv. hastanesi için asla tüp bebek randevusu bulamıyorum. Ege üniversitesi kasım'a kadar dolu göünüyor.
İzmir tepecik için mhrs den tüp bebek bölümü göremedim ? nasıl randevu oluşturabilirim ? yardımcı olabilecek, tavsiye verebilcek var mıdır ?
merhaba ege üniversitesini bilmiorum ama tepecıkte ilk once ınfertılıte bolumune randevu alıyorsunuz dırek tup bebege alamazsınızarkadaşlar merhaba,
izmir tepecik ea veya ege ünv. hastanesi için asla tüp bebek randevusu bulamıyorum. Ege üniversitesi kasım'a kadar dolu göünüyor.
İzmir tepecik için mhrs den tüp bebek bölümü göremedim ? nasıl randevu oluşturabilirim ? yardımcı olabilecek, tavsiye verebilcek var mıdır ?
evet ama ona da randevu bulamıyorum ne yazık ki =(merhaba ege üniversitesini bilmiorum ama tepecıkte ilk once ınfertılıte bolumune randevu alıyorsunuz dırek tup bebege alamazsınız
Selam tepecik için randevuya gerek yok gidiyorsun sizinle hemşireler görüşüyor durumunuza göre ilerliyor aşamalar kendinizin mümkünse eşinizle gitmeniz yeterli olurevet ama ona da randevu bulamıyorum ne yazık ki =(
Merhaba daha önce gidip görüştünüz mu tüp bebek için bende başlamayı düşünüyorum ama normalde dokuz eylüle gidiyorum artık egeye dönmeyi düşünüyorum fiyatla ilgili bir bilgin var miMerhaba ben Ege’ye randevu aldım. Gece saat tam 00.00da tüp bebek randevusu açılıyor. O saatte al hemen
Merhaba daha önce gidip görüştünüz mu tüp bebek için bende başlamayı düşünüyorum ama normalde dokuz eylüle gidiyorum artık egeye dönmeyi düşünüyorum fiyatla ilgili bir bilgin var mi
Hayırlı olur umarımHayır sadece internetten randevu aldık günümüzü bekliyoruz bakalım