• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Symrna Hastanesine giden var mı?

35gamze35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
18
0
36
İzmir
Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda Symrna Hastanesine gitmeye kara verdim. Hastene tüp bebek merkezi adıyla bir kadın doğum merkezi olarak da adlandırılıyor. İlk gebeliğim olacak.yalnız sorunum yok tüp bebek değil normal şartlarda hamile kalacağım şu sıralar korunmuyoruz.Acaba ymrna'da normal hamilelere bakılıyormu ve giden varsa beğenip beğenmediğini yazar mı lütfen???:49::9::10:

Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda Symrna Hastanesine gitmeye kara verdim. Hastene tüp bebek merkezi adıyla bir kadın doğum merkezi olarak da adlandırılıyor. İlk gebeliğim olacak.yalnız sorunum yok tüp bebek değil normal şartlarda hamile kalacağım şu sıralar korunmuyoruz.Acaba ymrna'da normal hamilelere bakılıyormu ve giden varsa beğenip beğenmediğini yazar mı lütfen???:49::9::10:

canım karar vermende nelere dikkat ettin yani sana uygun olan şeyler nelerdi. symrnada normal hamileliklerede bakılıyor. ben 2ay önce 22hftlık bebeğimi kaybettim hamilelik öncesinde başladım oraya evime yakın olduğu için gidiyordum. 14.hftda bıraktım ayla hanıma gidiyordum hiç memnun kalmadım ne kiloma baktı nede tansiyonuma bakıldı hiç bilgi vermedi bişey anlatmadı yani ilk hamilelik olunca bişey bilmiyosun öğrenmek istiyorsun ama o beni bilgilendirmedi. 14.hftada kanamam oldu aradım bana sen hamilemiydin dedi hatırlamadı bile hastalarıyla okadar ilgili yani ilaç alıp yat yarın bakarız dedi bu olayla bıraktım ayrıca orası tıp merkezi hastane olarak geçmiyor yani doğum falan yapılmıyor doğum dahil bütün operasyonları çınarlıda yapıyorlar

canım karar vermende nelere dikkat ettin yani sana uygun olan şeyler nelerdi. symrnada normal hamileliklerede bakılıyor. ben 2ay önce 22hftlık bebeğimi kaybettim hamilelik öncesinde başladım oraya evime yakın olduğu için gidiyordum. 14.hftda bıraktım ayla hanıma gidiyordum hiç memnun kalmadım ne kiloma baktı nede tansiyonuma bakıldı hiç bilgi vermedi bişey anlatmadı yani ilk hamilelik olunca bişey bilmiyosun öğrenmek istiyorsun ama o beni bilgilendirmedi. 14.hftada kanamam oldu aradım bana sen hamilemiydin dedi hatırlamadı bile hastalarıyla okadar ilgili yani ilaç alıp yat yarın bakarız dedi bu olayla bıraktım ayrıca orası tıp merkezi hastane olarak geçmiyor yani doğum falan yapılmıyor doğum dahil bütün operasyonları çınarlıda yapıyorlar

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.bunları öğrendiğim iyi oldu.

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.bunları öğrendiğim iyi oldu.

peki bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? ben şu sıralar çocuk düşünüyorum ve çok sıkı bir araştırma içindeyim.Muayene için özele gitmek istiyorum. Çünkü özelde doktorlar daha çok ilgileniyorlar diye düşünüyorum.Bunun için iyi bir doktor arıyorum. Var mı bildiğiniz bir doktor? Karşıyaka tarafı olmasın bana çok uzak o taraflar. Bi de şunu merak ediyorum, muayene için bi doktora gittikten sonra onunla ilgisi olmayan sadece ssk'sından yararlanmak için doğumumu farklı bir hastanede yapsam olurmu?Çınarlı özel ücretli, diğerleri de öyle bulduğum bir Egepol var ssklılara doğum yapılıyor orda düşünüyorum ben de , sizce böyle olur mu? Yada şimdi sizin takip ettiğiniz bir şey var mI? Bu arada çok üzüldüm böyle bişey yaşadığınız için inanaın tüylerim ürperdi,çok çok geçmiş olsun,Allah sağlık versin.

peki bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? ben şu sıralar çocuk düşünüyorum ve çok sıkı bir araştırma içindeyim.Muayene için özele gitmek istiyorum. Çünkü özelde doktorlar daha çok ilgileniyorlar diye düşünüyorum.Bunun için iyi bir doktor arıyorum. Var mı bildiğiniz bir doktor? Karşıyaka tarafı olmasın bana çok uzak o taraflar. Bi de şunu merak ediyorum, muayene için bi doktora gittikten sonra onunla ilgisi olmayan sadece ssk'sından yararlanmak için doğumumu farklı bir hastanede yapsam olurmu?Çınarlı özel ücretli, diğerleri de öyle bulduğum bir Egepol var ssklılara doğum yapılıyor orda düşünüyorum ben de , sizce böyle olur mu? Yada şimdi sizin takip ettiğiniz bir şey var mI? Bu arada çok üzüldüm böyle bişey yaşadığınız için inanaın tüylerim ürperdi,çok çok geçmiş olsun,Allah sağlık versin.

teşekkür ederim canım seni üzmek istemezdim sadece bilgi vermek istedim belki sen memnun kalırsın ama ben bunları yaşadım. bende bilinçli olduğumu düşünürdüm ama çok eksiğim varmış bilmediğim dikkat etmediğim çok şey varmış. bende symrnaya başlarken evime yakın sgk anlaşmalı diye düşünmüştüm bir bilsen nekadar pişman olduğumu ben en başından kent hastanesine gitmeyi düşünüyordum ama sgk geçmiyor ücreti fazla diye gitmedim belki 7. aydan sonra giderim diye düşündüm ama herşey normal gitmedi işte neyse ben kent hastanesinde orçun sezere gidiyorum bebeğimi kaybetmeden önce buldum kendisini bu arada 6dr değiştirdim çok geç bulduğum için çok üzüldüm ama artık kendisinden başka bir doktor düşünemiyorum hastane ve personel süper zaten orçun beyde çok ilgili bilgili benim durumum biraz problemli olduğu için kendisine herzaman telefonla ulaşabiliyorum tahlillerimi de ege üniversitesinde yaptırıyorum. kent sanırım sana uzak ve sgk anlaşması yok. egepolu bilmiyorum. hayat hastanesini duymuştum eski ama duyduğum kişiler memnundu sgk anlaşması varmış çınarlıyı hiç düşünme onca para veriyorsun karşılığı yok bence. umarım iyi bir dr ve hastane bulursun sorunsuz sağ salim bebeğini kucağına alırsın

teşekkür ederim canım seni üzmek istemezdim sadece bilgi vermek istedim belki sen memnun kalırsın ama ben bunları yaşadım. bende bilinçli olduğumu düşünürdüm ama çok eksiğim varmış bilmediğim dikkat etmediğim çok şey varmış. bende symrnaya başlarken evime yakın sgk anlaşmalı diye düşünmüştüm bir bilsen nekadar pişman olduğumu ben en başından kent hastanesine gitmeyi düşünüyordum ama sgk geçmiyor ücreti fazla diye gitmedim belki 7. aydan sonra giderim diye düşündüm ama herşey normal gitmedi işte neyse ben kent hastanesinde orçun sezere gidiyorum bebeğimi kaybetmeden önce buldum kendisini bu arada 6dr değiştirdim çok geç bulduğum için çok üzüldüm ama artık kendisinden başka bir doktor düşünemiyorum hastane ve personel süper zaten orçun beyde çok ilgili bilgili benim durumum biraz problemli olduğu için kendisine herzaman telefonla ulaşabiliyorum tahlillerimi de ege üniversitesinde yaptırıyorum. kent sanırım sana uzak ve sgk anlaşması yok. egepolu bilmiyorum. hayat hastanesini duymuştum eski ama duyduğum kişiler memnundu sgk anlaşması varmış çınarlıyı hiç düşünme onca para veriyorsun karşılığı yok
bence. umarım iyi bir dr ve hastane bulursun sorunsuz sağ salim bebeğini kucağına alırsın

O kadar yardımcı oldunki eşim ve ben bizzat teşekkür ediyoruz sana. yaklaşık 2 aydır bu sayfalara yazıyorum bildiğiniz bi doktor var mı ya da ne önerirsiniz diye senin kadarını anlatan pek olmadı.Symrnadan ben de vazgeçtim bugün sana yarın bana olabilir.balık baştan kokar...dediğin gibi bu konuda çok yeni ve bilgisizim, sen ve senin gibi diğer arkadaşlar bizleri böyle konularda gözümüzü açarlarsa çok güzel olur.kent hast. evet bana uzak en başından elemiştim orayı..symrnayı da elemiş olduk, çınarlıda özel geçiyor bi doğuma en az 2500-3000tl alıyolar,ben bi özel doktor bulayım istiyorum şimdi.bana iyi bi doktor lazım.muayenesine özeline gideyim.ama işte doğumumu sgklı özel bi hastanede olsun diyorum.doktoru bulamadım ama egepol sgklılara doğum yaptırıyor orası olabilir diye düşünüyorum ama doktor farklı dışardan olsun...hani özeline gideyim diye o da.yani anlatabilmişimdir derdimi umarım...bu arada .sen şimdi hamile misin, durumun ne?

O kadar yardımcı oldunki eşim ve ben bizzat teşekkür ediyoruz sana. yaklaşık 2 aydır bu sayfalara yazıyorum bildiğiniz bi doktor var mı ya da ne önerirsiniz diye senin kadarını anlatan pek olmadı.Symrnadan ben de vazgeçtim bugün sana yarın bana olabilir.balık baştan kokar...dediğin gibi bu konuda çok yeni ve bilgisizim, sen ve senin gibi diğer arkadaşlar bizleri böyle konularda gözümüzü açarlarsa çok güzel olur.kent hast. evet bana uzak en başından elemiştim orayı..symrnayı da elemiş olduk, çınarlıda özel geçiyor bi doğuma en az 2500-3000tl alıyolar,ben bi özel doktor bulayım istiyorum şimdi.bana iyi bi doktor lazım.muayenesine özeline gideyim.ama işte doğumumu sgklı özel bi hastanede olsun diyorum.doktoru bulamadım ama egepol sgklılara doğum yaptırıyor orası olabilir diye düşünüyorum ama doktor farklı dışardan olsun...hani özeline gideyim diye o da.yani anlatabilmişimdir derdimi umarım...bu arada .sen şimdi hamile misin, durumun ne?

çok iyi anlıyorum seni ilk hamilelikte çok bilgisiz olunuyor bende bu siteyi çok geç buldum bebeğimi kaybettikten sonra buldum burdan çok şey öğrendim. eğer uygunsa ege de profada gidebilirsin. baştan araştırmaya başlaman çok iyi olmuş. ben şuan hamile değilim bebeğimi kaybedeli henüz 2,5ay oldu beklemedeyim drm 3ay dedi ama ben yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 1-2 ay daha beklemeyi düşünüyorum

Back