Izmir Sokaklar

Öğlen vakti beni ağlattınız işte :dilcikar:
Bana son günlerde birşeyler oluyor duygularım dokukta gözyaşlarım hemen kirpiklerimin ucunda, bir duygusallık ki sormayın...
İzmirden buraya geldiğimde herkes soruyordu özlüyormusun İzmiri diye ben de yoo burası da güzel bir şehir sadece sevdiklerimi özlüyorum İzmirde diyordum en başta annecim ve babacım.
Sonra zaman geçti İzmirle ilgili bir haber bir reklam içimde bir hüzün yaratmaya başladı...
Demekki ben daha özlemin, hasretin, anıların başındaymışım bilememişim nasıl özlenir eski hatıralar..
Şimdi zaman geçtikçe sanki bir iple bağlı yüreğim çektikçe çekiyor beni canımı acıtıyor...
Antalyanın bazı sokaklarını Karşıyakaya benzetiyorum; hep çocukluğumu hatırlıyorum...
okul yıllarımı düşünüyorum derse girmezdik ki biz hiç
gezerdik alsancak,sahil evleri, mavişehir...

Ağlattınız beni işte... İzmiri özledinmi diye sorarsanız çok özledim ama şimdi gitsem de karşılamaz özlemimi ben eski günleri özledim... bitse de kurtulsam, öff şu şehirden bir ayrılsam dediğim günlerde... o günleri özledim işte
Ne yaprsak yapalım, istediğimiz yazalım geri gelmeyeceği için...

Sevgiler a.s.

Kizlar Feci Bir Izmir Krizi Yaşiyoruz...allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin.özlemlerimize Hayirlisi Ile Kavuşalim.
Iyi Günler Mutlu Bir Hafta Sonu Diliyorum.

güzellerim izmir hasreti çekenler gelin izmire bizim 21 haziranda buluşmammız var sizde gelin hem özlem gidermiş olursunuz hemde hoş değişik vakit geçirmiş oluruz çok isteriz sizleri görmek yazılarınızı okuyunca tüylerim ürperdi bende izmirliyim çünkü hemde gerçek izmirli yani öle doğup büyüyenlereden değil ailemde izmirli benim unun içibn gurur dıydun bir kere daha hem izmirle hem izmirlilerle hemde izmirli olduğum için kendimle........ şimdi izmir hasreti çekenler hemen şimdi oğlumu alıp sizin için boyoz almaya gidiyorum giderken ocağa çayıda koyuyorum kahvaltımı yaptıktan sonra balkaona geçip hisarönünde meşhur dibek kahvecisi vardır ya oradan aldığım kahveyle bir orta kahve yapıp yine sizin için içiyorum börülce çıkmaya başladı yavaş yavaş akşam yemeğine börülce bulup güzel zeytinyağlı börülce salatasıyapıcam ve yemekten sonra karattaşta oturuyorum ben karataştan kordona kadar yine sizin için içime iyot kokusunu çeke çeke yürücem bunların hepsini sizler için yapıcam söz bütün izmirlilelere ve bütün izmiri sevenleri kocaman öpüyorum

ben hala izmirdeyim öyle güzel anlatmıssınız ki ben yazacak birşey bulamadım açıkcası........

VEEEE.......... İZMİRli olmaktan gurur duyuyorummmmmmmmm.............

benim deniz kokan memleketim. garaja girdiğimde aldığım o deniz kokusunu alamıyorum hiçbir deniz memleketinde.

Hakarka,Superisi,Rumeysa,Aysun..Sizde beni duygulandırdınız inanın ne özlemmiş bu bitmeyen

Hakarka..bizler için git şöyle havasını içine çek O YETER BİZE Şimdilik ...Başka yapacak birşey yok

Evettt çok güzel anlatmışsın bizleri canım..Bir ayrıdır İzmir'de yaşamak,izmir'li olmak hakikaten!!Bir ayrı kokar denizi,sokakları....
2 aydır uzaktayım İzmir'imden...Taksi'de ,dolmuşta ya da kimi nerde kıstırsam Ahh özledim İzmir'imi..İstanbul güzel evet ama İzmir'imin yerine koyamam diyorumm...
Kalbim Egede kaldı...senağlamaAma dönücem memeleketime inşallah en kısa zamanda ayrılmamak üzere!
a.s.

Yeşilim canım,seni çok iyi anlıyorum..Benide hüüzn kaplar bazen gezerken karşıyaka'nın sokaklarında..Gözüm hep arar eski dostlarıi,eski o yaşan sıcak ilişkilieri..Ama inan canım şu anda bile İzmir'im bin basar her yere...Sen gel İzmir'e yaad edelim eski günleri:içelim:

benim deniz kokan memleketim. garaja girdiğimde aldığım o deniz kokusunu alamıyorum hiçbir deniz memleketinde.

AYSUNCUM MADEM İZMİRDEYMİŞSİN GELSENE SENDE 21 HAZİRAN DA BULUŞMAMIZ VAR İNCİRLATI TURKUAZ CAFE SAAT 13.30 DA BULUŞMA FORMUNA GİR VE CEVABINI YAZ GELİRSEN ÇOK SENİNİRİZ HABERİN OLSUN DEDİM.

Ben de İzmirli olmaktan o kadar çok gurur duyuyorum ki,anlatamam.Tam bir İzmir sevdalısıyım ben.Zaman zaman birbirimizden koptuk ,ama yine bir araya geldik.Belki bir gün yine ayrı düşeceğiz,ama eninde sonunda tekrar kavuşacağız.
Havasından mıdır,suyundan mıdır nedendir bilinmez nereye gitsek ,İzmirli olduğumuzu anlarlar.Güzelizdir gerçekten söylenildiği kadar.Sadece dışımız değil ,içimiz de güzeldir bizim.Düşünce yapımız,hayata bakış açımız daha farklıdır bizim.İzmirli olmak bir ayrıcalıktır.

AYSUNCUM MADEM İZMİRDEYMİŞSİN GELSENE SENDE 21 HAZİRAN DA BULUŞMAMIZ VAR İNCİRLATI TURKUAZ CAFE SAAT 13.30 DA BULUŞMA FORMUNA GİR VE CEVABINI YAZ GELİRSEN ÇOK SENİNİRİZ HABERİN OLSUN DEDİM.

yok canım nerdeee, izmirde ailem ama doğuda görev yapıyorum....
şu an doğunun bir ilindeyim yanii...

Yesilim Izmir'i anlatman beni gene ulkeme getirdi aslinda cok gtmedim Izmir'e bir kere gittim sanirim nedendir bilmem ama senin yazdiklarini okurken yaninda geziyor gibiydim, sevgiler

İZMİRE ÖZLEM

Ne zaman İzmir’i düşünsem
Aklım takılır kordona
Kim bilir kaç kişi dolanırken kordonda
Bir başka yerin özlemini hissetmektedir...

Bıkmadan bakar Karşıyaka Alsancağa
Alsancak, Karşıyaka’ya
Nazlı nazlı sevişirler usulca
Ne sevdaymış tükenmeyen

Arada olsada35,5umursarmı sanırsınız
Vapurun birini o kucaklar birini diğeri
Kıyamaz martılar alışmış
Bir o kıyıya bir bu kıyıya süzülürken
Veda eder gün doyulmaz tadıyla
Anlatmakla olmaz ki orda yaşamazken

Yeşilimin duyguları.... Tüm İzmir severlere

yok canım nerdeee, izmirde ailem ama doğuda görev yapıyorum....
şu an doğunun bir ilindeyim yanii...

hadi ya ne yapalım bi dahaki buşuşmada izmirde olursan görüşürüz umarım yada izmire geldiğinde sen ayarla bir buluşma daha sana iyi görevler tatlım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…