İzmir şehir hastanesi tüp Bebek

narintanyeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
1.029
232
43
31
Merhaba arkadaşlar bu adette İzmir şehir hastanesi tüp Bebek için gideceğim aşılama ile başlanacak galiba İzmir şehir hastanesi nde tüp bebek aşılama yaptıranlar sonuçları yazar mısınız nasıl sonuç aldınız

Canım biz aşılama için gitmistik 3 yil evlilik istemişlerdi geçen yıl 2 yıl olmuştu ben çiğlide tedavi görüyorum 3-4 aydır bu ay aşılamam yapılacak nasipse

Canım biz aşılama için gitmistik 3 yil evlilik istemişlerdi geçen yıl 2 yıl olmuştu ben çiğlide tedavi görüyorum 3-4 aydır bu ay aşılamam yapılacak nasipse
Bende bugün gittim şehir hastanesine hormon testleri alındı yarın hsg ve sonuçlara bakacak bakalım belki klomene başlar aşılama için

Tüp bebek bölümüne randevu gerekmiyor değil mi? Benim Tepecik hastahanesi şehir hastahanesine taşınmadan önce orada dondurulmuş embriyolarim var, taşınırken bir bilgi vermemişlerdi gidip sormak istiyorum embriyolara ne oldu ve tekrar transfer için ne yapabilirim diye

Merhaba durum ne oldu
Geçen ay çatlatma iğnesi bulamamıştım bu aya kaldı bugün gittim doktor kan aldı kist var dedi bir hormona bakacak öğleden sonra sonuç gösterecem bakalım ne olcak ama galiba yine bir dahaki aya kalacak ben taraftar değilim şuan ignelere başlamaya dedi ama yalnis duymadiysam kist için doğum kontrol hapı vericem dedim galiba e zaten gebe kalamiyoruz buda bunu engellemez bir kaç ay felan anlayamadim

Geçen ay çatlatma iğnesi bulamamıştım bu aya kaldı bugün gittim doktor kan aldı kist var dedi bir hormona bakacak öğleden sonra sonuç gösterecem bakalım ne olcak ama galiba yine bir dahaki aya kalacak ben taraftar değilim şuan ignelere başlamaya dedi ama yalnis duymadiysam kist için doğum kontrol hapı vericem dedim galiba e zaten gebe kalamiyoruz buda bunu engellemez bir kaç ay felan anlayamadim
Tüp bebek tedavisi mı görüyorsunuz?
Süreç nasıl hemen başlanıyor mu anlatabilir misiniz isterseniz özelden
Kist için bu arada doğum kontrol hapı veriyolar merak etmeyin içiniz rahat olsun tedaviyi kötü yönde etkilemez

Back