İZMİR ŞEHİR HASTANESİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜ

Merhaba benm amh sizinkine yakın çıktı bu ne demek oluyor pco yazıyor bir çok yerde ama benm adetlerim düzenli ultrasyonda rahim filmimde temiz bunu nasıl anlıyorlar çözemedim
Amh değeri Yumurtalık rezervinizin yüksek oldugu anlamına geliyor . Yüksek amh genelde pco da görülür . Her ay adet görüo olmanız her ay yumurtlama oldugu anlamına gelmiyor maalesef ki her ay adet olup 3 - 4 ayda bir yumurtlama gerçekleşiyo olabiliyormuş doktorum bu şekilde söylemişti.

Son düzenleme:
Merhaba genetik test nerde yapılıyor acaba bizim de sebepsiz infertilite var
Devlet hastanesi genetik bölümü yapıyor ama çıkması zaman alıyor 1.5 / 2 ay kadar ben özel bir labrotuarda yaptırdım eşimle birlikte 15 günde çıktı fiyatını hatırlamıyorum ama çokta uygundu

Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallah
Raporu nasıl çıkartınız şartları neler?
Devlet hastanesinin infertilite bölümüne başvuru yapıyorsunuz muayeninizi yapıyorlar gerekli tahlilleri istiyorlar 3 yıl evlilik şartı var yaşınız 24 den büyük 39 dan küçük olucak 2 tane iğneli aşılama ( gonal f ) şartı var ama devlette yada sgk anlaşmalı bir kurumda yapılmış birde eşinizde yada sizde 900 gün sigorta primi olması gerekiyor bu şartları sağlıyorsanız muayeneniz yapılıyor gerekli tahliller muayeneler filimler isteniyor eşinizde aynı hastanenin üroloji doktoruna görünüyor herşeyiniz temizse heyete giriyorsunuz heyet onay alınca raporunuz çıkıyor devlette başlıcaksanız ilk adette başlıyor tedavi

Merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum bende Ege unide raporlu tüp bebek yaptırıcam bı kaç aya ama raporlu olunca tüp bebek için ödeme yapılıyor mu yapılıyorsa ne kadar bılgınız varmı

Benim doktorum günlük 150 doz başladı 5 günde sabah akşam femara verdi ama benim amh sizinkinden çok yüksek 14 amh benim ki ondan kaynaklı sanırım düşük doz başladı
Muhtemelen o yüzden sizin amh baya yüksekmiş allah yardımcımı olsun bu süreçte :) bu arada yaş kaçtı sizin

Merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum bende Ege unide raporlu tüp bebek yaptırıcam bı kaç aya ama raporlu olunca tüp bebek için ödeme yapılıyor mu yapılıyorsa ne kadar bılgınız varmı
Evet canım raporlu olunca raporsuza göre düşük fiyatlar oluyor sadece . Özel hoca muayenemesi olarak mı gidiyorsun

Evet canım raporlu olunca raporsuza göre düşük fiyatlar oluyor sadece . Özel hoca muayenemesi olarak mı gidiyorsun
Yok normal klınık hastasıyım 2.aşılama yapıldı olumsuz oldu 1ay sonra gelin dedıler ama fiyat bılgısı verılmedı merak ettim bende sızler ne kadar verdınız

Yok normal klınık hastasıyım 2.aşılama yapıldı olumsuz oldu 1ay sonra gelin dedıler ama fiyat bılgısı verılmedı merak ettim bende sızler ne kadar verdınız
Valla kuzum ben şehir hastanesine gidiyorum şuanlık 10.790 verdim raporlu ilaçlara tabi herkesin farklı tutuo durumuna göre 2 hafta önce tüp bebek için de 17.000 dediler umarım zam gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…