- 11 Nisan 2023
- 244
- 105
- 23
- 25
- Konu Sahibi memurehanm0
-
Yok benim butün hormonlarım normaldi sadce pcos denildiAnladım canım benim daha önce yumurta büyütme tedavisiyle kimyasal oldu da tüp bebeğe geçtik biran korku geldi içime tutmazsa diye fsh da sorun varmiydi
Benim de şimdilik tek sorun pcos zaten hormonlarimda onla uyumlu Rabbım hepimize sağlikli hayırlı evlatlar nasip etsinYok benim butün hormonlarım normaldi sadce pcos denildi
Merhaba ben ilaçlara 10.790 verdim toplamdaMerhaba ücret ödediniz mı
Benim amh 7.65 gonalf i günlük 225 ünite olarak vuracağımı söyledilerBende başladım benimde ileri derece pcos var amh kaç doktorunuz kaç doz başlıdı
Amiiin inşallahhhBende estrofem ile basladim haftaya adet olucam iğnelere baslayacagiz :)) guzel haberlere insallah
Merhaba ilaçlara 10.790 verdim benMerhaba ücret ödediniz mı
Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşallahBende devlet hastanesi gidiyorum ama raporlu ilaçlarınız çok tutmuş neden tüp bebek yaptırıyorsuz hangi ilaçları verdi doktorunuz benim 9500 tuttu
Amh düşüklüğü maalesef kiAmiiin inşallahhhsizin sorununuz neydi acaba
Çok geçmiş olsun inşallah tedavinizin sonucu çok çok güzel olucakAmh düşüklüğü maalesef ki( sizin ne acaba
İşlem için ne kadar verdiniz devleteMerhaba ben ilaçlara 10.790 verdim toplamda
Merhaba genetik test nerde yapılıyor acaba bizim de sebepsiz infertilite varHayır hiç kimyasal olmadı hiçbir sebep yok dediler tutmaması için genetik olabilir dediler onada baktırdık sorun çıkmadı
İşlem ücreti vermedim transfer zamanı ödeme yapılıyormuş o zaman öğrenicem ama aralık ayında 17.000 falan demişlerdiİşlem için ne kadar verdiniz devlete
Genetik teste bizide yönlendirdiler tüp bebek işlemleri öncesi şehir hastanesinde yaptırdık bizMerhaba genetik test nerde yapılıyor acaba bizim de sebepsiz infertilite var
Genetik test hemen çıkan bir şey mi onun ücretine ne kadar odedinizGenetik teste bizide yönlendirdiler tüp bebek işlemleri öncesi şehir hastanesinde yaptırdık biz
Sizin de çok güzel olucak pozitif haberlerimizi paylasicaz insallahhhÇok geçmiş olsun inşallah tedavinizin sonucu çok çok güzel olucakbenimde ileri derecede pcos bakalım ilacım bitti bu hafta kanamam gelir die düşünüyorum nasipse başlarım iğnelere
Herhangi bir ücret ödemedik ama sonuç hemen çıkmıyor 3 ay da çıktı bizim sonuçlarımızGenetik test hemen çıkan bir şey mi onun ücretine ne kadar odediniz
Ayyy inşallah canımmSizin de çok güzel olucak pozitif haberlerimizi paylasicaz insallahhh
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Devletin verdiği tüp bebek desteğinden faydalanabilmeniz için sebepsiz inferilite de Aşılama zorunluluğu var ama kadın da iki tüp te tıkalı oldugunda ,yumurta rezervi çok az oldugunda ya da erkek te cidde sperm sıkıntısı varsa direk aşılama şartı aranmadan benim bildiğim rapor çıkıyor .Arkadaşlar merhaba bende şehir hastanesinde tedavi görücem ama ilk ameliyat olmam lazım bir tüpünde hidrosalpinks var diğer tüpünde tıkalı bu şekilde tüp bebek süreci nasıl oldu yani 2 gün önce gittim ilk önce iki aşılama olmam gerektiğini sonra ameliyat sonrada tüp bebek dediler aşılama zorunluluğu varmı yani saçma geldi benim zaten tutmıyıcağını bile bile ne yapmaya çalışıyorlar kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama şartları nedir
Merhaba benm amh sizinkine yakın çıktı bu ne demek oluyor pco yazıyor bir çok yerde ama benm adetlerim düzenli ultrasyonda rahim filmimde temiz bunu nasıl anlıyorlar çözemedimBenim amh 7.65 gonalf i günlük 225 ünite olarak vuracağımı söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?