izmir özel su hastanesine giden varmı...

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
48
İzmir
slm kızlar izmirde yaşıyorum tüp bebek sayesinde 15 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum, şimdiye kadartüp bebeğimi yapan dr. israel aruhun muayenesine gidiyordum fakat bir araştırma yaptım kendisi kent hastanesinde doğum yaptırıyormuş oda 4,500 tl 5,000 tl civarında tutuyormuş benim bu parayı bulmam imkansiz bende kahramanlarda su hastanesini buldum henüz gitmedim ama sgk anlaşması var çok yeni bir hastane aranızda giden yada çevresinde hastaneyle ilgili bildiği olanlar varmı yardım kızlar...

Allah tamamını erdirsin ikiz taşımak gerçekten zor. bir kere riskli gebelik ben ikizlerimi şifa hastanesinde doğurmayı planlamıştım ama olmadı fiyat için sezaryen için 650 tl dediler.şifa Bornova da perinatolog ( riskli gebelikler) prof var . Birde en çok gidilen Egepol var üçyolda orasıda çok tercih edilen özellerden . Su hastanesine gelince araştırmalarımda hiç adı geçmedi .

Bugun gittim su hastanesine bu kadar rezil ozel bir hastane gormedim Ben. Calisanlar saygisiz sen orda muayene oluyorsun 3 tane kiz birbirlerlerinin ayaklarina bakarak benim ayagim soyle benim ayagim Boyle diye muhabbetteler ve doktor odasinda oluyor bu muhabbet doktorda gikini cikarip 3 yeni yetme orda calisan kizlara cevap veremiyor. Sira diye bir sey yok keyfine gore adam aliyorlar iceri. 3 aydir diz kapattim da agriyla dolasiyorum doktorunda soyledigi agri kesici yaziyim yaz yazmasina da Ben neyin agrisini cekiyorum bi bakaydin De mi bir daha hayatta adimimi atmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…