Sonunda güzel kızım dünyaya geldi. Kendimi boşu boşuna sıkmışım normal doğum olsun diye. Sezeryan oldu sonuçta vede doğumumu Yalçın bey yaptırdı. Keşke en baştan karar verdiğim gibi sancım bile gelmeden sezeryan yaptırsaymışım. Bebeğim bir haftalık ve ben tüm işimi gücümü yapabiliyorum. 2. günü ayağa kalktım çok rahatım mutluyum. Genelde tavsiye etmez önermezler ama o sıkıntıyı psikolojik olarak yaşamaya değmez,ben sezeryanı tavsiye ediyorum..
EEEEEartık bu hastaneye giden yhokmuuuuuuuuuuu??
yeni doğan yogun bakımı olmduğunu bilmiyordum.ne olacağı belli olmaz tabiki küvezi falanda önemli haklısınız.normal doğumdanda çok korkuyorum.epiduralli yapıyorlarmış aslında ama...nasip bakalım.hayırlısı ne ise oyle olsun diyorum.ben bu hastanede doğum yaptım doktorum fatma ipek aydal dı normal doğum oldu memnun kaldım tecrübeli bir hastane ama çok kalabalık çok giden var fiyatı uygun olduğu için benden sonra komşumda orda doğum yaptı doktorumu önermiştim ona gitmiş 37 haftalıkken acil sezeryana alındı bebek pislik yutmuş 3 gün küvezde kaldı yeni doğan yoğun bakımı var bence bir hastane için en önemli şart bu doğum yapılcaksa
Merhaba hayat hastanesine giden varmi yakın zamanda .geçen yıllarda herkes ercan beybve yalçın bey demiş ama sanirim şimdi ercan bey yok.sitesinde görmedim hastanenin. Ben oraya gitmeyi düşünüyorum ama kime gideceğini bilmiyorum .memnun olan yada olmayan yorum yaparsa sevinirim.:)