merhaba , ben de yenı uye oldum ve 5 aylık hamıleyım , kısmetse ılk dogumum olucak ve calısıyorum dogum ıcın arastırmayı ancak ınternet aracılıgıyla yapabılıyorum ve yorumlarınızı onemsıyorum . ben de doruk tıp merkezınde ayse hanıma devam edıyorum 3 aydır . ancak gulgozdenın dedıgı gıbı doktor cıddı anlamda robot gıbı . kesınlıkle soru sormaya ızın bıl evermıyor , cok kısa cevaplar verıp kestırıp atıyor . arkadasımın tavsıyesı uzerıne gıtmıstım ancak hayal kırıklıgına ugradım , cunkı cok anlattılar herkes ona gıdıyor falan dedıler . ayrıca doruk tıp da sadece normal dogum oluyor ve oldu da aksı bır durum oldugunda sezeryana alacak kapasıtelerı olmadıgını soyledıler. bu ay detaylı ultrason ıcın son kez gıdıp baska bır doktor ve hastaneye gecmeyı dusunuyorum . ancak cok kararsızım . hayat hastanesı , gazı hastanesı hepsının yorumlarını okuyorum ancak begenen de var begenmeyen de .evıme yakın olması acısından buca tıpa gecmeyı dusunuyorum ancak orası da cok yuksek tutuyor dogum ucretını
cıddı anlamda nereye basvuracagımı sasırmıs durumdayım . yardımlarınızı beklıyorum ...