• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir özel ege tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran varsa beni bilgilendirsin

sevdasevilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
91
2
36
Çanakkale
selam arkadaşlar ben izmir bornovadaki şifa hastanesinde 3 kez tüp bebek yaptırdım ve 1. deneme dış gebelik oldu sağ yumurtalıgım alındı 2. denemede donmuslar kullanıldı ve yumurtalarda bolunme olmadığı icin transfer yapılmadı ve 3. denemede bız esimle ısrarla yeni tese verelim dedikce dr.inatla donmusları kullandı ve 2 emriyo transfer edildi 1 ay önce ve tutmadı negatıf ilk tup bebek denemesınıde 5 yıl önce yapmıstım yanı 5 yıllık yumurtaları kullandıgı ıcın olmadıgını dusunuyoruz dr.erol tavmergen doktorumuz maddi manevi bizi cokerttı ve ınancımız umudumuz kalmadı tekrar 4. denemek ıstıyoruz ama şifada deıl arkadaslar özel ege tüp bebegi onerdı ve dusunuyoruz bize an yakın ve uygun sehir izmir onun icin ege tüp bebekte tedavi gören arkadaslar bana yazın lütfen yardım edin sevgiler:ecrin_bebek:

Back