• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir merkezde otel?

Canım kusura bakma bu aralar yoğundum, yarın ilk iş oteli sorucam. Gerçekten kusura bakma.
Bir gece kalacaktınız değil mi? Tarih 18temmuz muydu?
ıstersen Blue yada sorayım...

tamam canım ıkısıne de bakabılırsın senın ıcın zorolmazsa.1 gn kalacagız 18 temmuz teskurrr canım Şeniz

Dün akşam Residence ye sordum fiyatları...
Normal odada balayı paketi 70 euro,Suit odada 140euro.
Çift kişilik fiyatlar...
Suit odada yuvarlak yatak,sauna,jakuzi mevcut.
Otelde Wellnes de var.
Ayrıyetten hangi odada kalırsanız kalın,odanın süslemesi,özel meyve servisi,kahvaltı,sabah odaya gazete,gün boyu çay,kahve seçenekleri var canım...

canım bu oda fıyatlarının ustune eklenen mı yoksa balayı paketı ıcınde oda fıyatıda dahıl mı cok teskur ederım cok yrdımcı oldun olumunekankayizsmile

Hayır canım, bu fiyatlar geçerli balayında... Ekstralarıda yazdım bir önceki mesajda... Onların üstüne başka ücret istenmiyor... Welness ten yararlanmak falan ücretsiz.Türk hamamı, jakuzili havuz falan var...

evet buyuk ıhtımal residenceolacak yer ayırttık bakalım.o gun konyaya gerı donme durumumuz var daha netlesmedı ona gore kesınlestırecegız cok tesekkur ederım her sey ıcın

cnm bende izmirliyim 10 eylülde evleniyorum şimdi düğün gecesi kalmak için otel arıyorum eğer residence da kaldıysanız fikirlerini alabilir miyim?CADIARZU

Back