Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
papatyam2011 crown plaza ya ne kadar verceksınız acaba cok guzel bı otel ama bıraz pahalı mıtatlim benimde dugunum izmirde olucak ben izmirliyim ama eskisehire gelin gidiyorum. dugun gecemiz biz inciraltinda ki crowne plaza da kalicaz.. biraz sehir merkezi ama manzarali falan diye orayi sectik. ertesi sabahta ucakla antalyaya ucucaz balayimiz icin. Ayrica crowne plazanin, Alsancak, Kocak ve Hava limanina gunde 54 tane servisi var gece 11:30 a kadar her yarim saatte bir bedava sehir merkezine goturup getiriyorlar.. aklinda bulunsun.
Benim evimin çaprazında kalıyor Blue Hotel... Mükemmel bir otel diyebilirim Odasında sauna,jakuzi seçenekleri falanda var... Basmanede değilde Kahramanlar tarafında kalıyor. Onun yanında Residence Hotel var orayıda tavsiye ederim. Blue ya nazaran fiyatı daha uygun. Onun biraz ilersinde de Anemon Hotel var...
İnciraltı tarafında istersen Crowne Plaza var.
Alsancak tarafında Swiss,Hilton var...
Fiyatlara gelince de çokta ucuz sayılmazlar tabiki ama balayı diyorsun,bir kerelik olsun güzel olsun bence:)
Residence 50 Euro
Blue 130-150 TL
Anemon 100-120 TL
Swiss 170-180
Hilton 180-200
Tabi bunlar yaklaşık fiyatları biraz aşagısıda olabilir yukarısıda... İstersen Blue ve Residence'le konuşabilirimde senin için... Sen kendinde biraz araştır,bize sor bizde burdan araştırırız canım...
kızlar baktım residence ve blue gercekten hos ama kahramanlar tarafı bıze uzak mı kalır acaba bız bayındır ılcesınden gelcez o konuda kafam karıstı ama guzelmıs oteller
Residence ve Blue aralarında en güzel oteller diyebilirim sana:) Tabi Residence fiyat olarak daha uygun. Ben sana balayı paketini sorayım istersen, ne de olsa dükkan komşusuyuz onlarla:)
Bugün otele öylesine uğradım. Normal oda fiyatı iki kişi 160 TL...
Balayı paketini yarın bildirecekler. Balayı için suit oda hazırlıyorlarmış.
Birde tam olarak tarih ve kaç gece kalacağınızı soruyorlar canım...