• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir merkezde otel?

candyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
37
1
86
38
Konya
arkadaşlar temmuzda düğünüm var.izmirin ilçesinde olcak düğn ama izmir mrkeze döncez o gün ,bildiğiniz önerebileceğiniz güzel bi otel var mı?fisfisfis

chance21 ilgin içintesekkur ederım arkadasım.aşırı pahalı olmasaıyı olur aslında ama sole hos bı otel olursa da fena olmaz sen bıldıgın tavsıye edebılceklerını sole canım bız pahalı olursa da eleyeleımkrar verelım ıclerınden.

cnm blue otel var basmanede ama yerine bakma mükemmel bir butik otel hayran kalınır yani hilton kadar lüks yani ve daha uygun..mövenpick var kordonda veya crown plaza da uygun olabilir balayı için

Benim evimin çaprazında kalıyor Blue Hotel... Mükemmel bir otel diyebilirim;) Odasında sauna,jakuzi seçenekleri falanda var... Basmanede değilde Kahramanlar tarafında kalıyor. Onun yanında Residence Hotel var orayıda tavsiye ederim. Blue ya nazaran fiyatı daha uygun. Onun biraz ilersinde de Anemon Hotel var...
ınciraltı tarafında istersen Crowne Plaza var.
Alsancak tarafında Swiss,Hilton var...
Fiyatlara gelince de çokta ucuz sayılmazlar tabiki ama balayı diyorsun,bir kerelik olsun güzel olsun bence:)
Residence 50 Euro
Blue 130-150 TL
Anemon 100-120 TL
Swiss 170-180
Hilton 180-200

Tabi bunlar yaklaşık fiyatları biraz aşagısıda olabilir yukarısıda... ıstersen Blue ve Residence'le konuşabilirimde senin için... Sen kendinde biraz araştır,bize sor bizde burdan araştırırız canım...

tatlim benimde dugunum izmirde olucak ben izmirliyim ama eskisehire gelin gidiyorum. dugun gecemiz biz inciraltinda ki crowne plaza da kalicaz.. biraz sehir merkezi ama manzarali falan diye orayi sectik. ertesi sabahta ucakla antalyaya ucucaz balayimiz icin. Ayrica crowne plazanin, Alsancak, Kocak ve Hava limanina gunde 54 tane servisi var gece 11:30 a kadar her yarim saatte bir bedava sehir merkezine goturup getiriyorlar.. aklinda bulunsun.

kızlar yardımlarınız için tesekkur ederım.bu otellerı bakıcam ınternetten bıde Marlight otel varmıs o otel hakkında bılgınız var mı acaba

kızlar baktım residence ve blue gercekten hos ama kahramanlar tarafı bıze uzak mı kalır acaba bız bayındır ılcesınden gelcez o konuda kafam karıstı ama guzelmıs oteller

tatlim benimde dugunum izmirde olucak ben izmirliyim ama eskisehire gelin gidiyorum. dugun gecemiz biz inciraltinda ki crowne plaza da kalicaz.. biraz sehir merkezi ama manzarali falan diye orayi sectik. ertesi sabahta ucakla antalyaya ucucaz balayimiz icin. Ayrica crowne plazanin, Alsancak, Kocak ve Hava limanina gunde 54 tane servisi var gece 11:30 a kadar her yarim saatte bir bedava sehir merkezine goturup getiriyorlar.. aklinda bulunsun.
papatyam2011 crown plaza ya ne kadar verceksınız acaba cok guzel bı otel ama bıraz pahalı mı

Benim evimin çaprazında kalıyor Blue Hotel... Mükemmel bir otel diyebilirim;) Odasında sauna,jakuzi seçenekleri falanda var... Basmanede değilde Kahramanlar tarafında kalıyor. Onun yanında Residence Hotel var orayıda tavsiye ederim. Blue ya nazaran fiyatı daha uygun. Onun biraz ilersinde de Anemon Hotel var...
İnciraltı tarafında istersen Crowne Plaza var.
Alsancak tarafında Swiss,Hilton var...
Fiyatlara gelince de çokta ucuz sayılmazlar tabiki ama balayı diyorsun,bir kerelik olsun güzel olsun bence:)
Residence 50 Euro
Blue 130-150 TL
Anemon 100-120 TL
Swiss 170-180
Hilton 180-200

Tabi bunlar yaklaşık fiyatları biraz aşagısıda olabilir yukarısıda... İstersen Blue ve Residence'le konuşabilirimde senin için... Sen kendinde biraz araştır,bize sor bizde burdan araştırırız canım...

evt cnm kahrmanlaradır o bölgeyi tam bilmiyorum yanlış yazmışım ama dediğin gibi harika bir yer

kızlar baktım residence ve blue gercekten hos ama kahramanlar tarafı bıze uzak mı kalır acaba bız bayındır ılcesınden gelcez o konuda kafam karıstı ama guzelmıs oteller

Canım Residence ve Blue İzmir'in tam ortasında kalıyor yani çoğu yere uzaklığı aynı... Ama Crowne merkeze biraz uzakta kalıyor... Yinede sen internetten bak,hangisi hoşuna giderse... Ama ben Crowne de kaldım Blue da da... Hangisi daha hoşuna gitti dersen tabiki de Blue... Herşeyi düşünmüşler,en ufak ayrıntıyı bile...

vallah tatlim ben o yonden sansliyim benim abim Holiday Inn otelleri icin calisiyor.. Crowne Plaza onlarin anlasmali oteliymis, o yuzden kendi calisan indirimini kullanicak bize suit rezervasyon edicek. fiyati daha belli degil cunku rezervasyonumuzu haya yapmadik ama bize pahaliya gelmicek indirimle sanirim.. ama abimi temin aradim sordum 70 euro civari mis geceligi 2 kisilik fiyati bu. 140 milyon yapiyor herhalde. Korfez manzarali odalari biliyosun inciraltinda...

bende aradım 100euro dedılr standart oda ayrıca balyı pkt almamız lazımıs bıde o da 40euro turk parayla yaklsık 300 lıraya mal oluo 1 gece tm karar vermedık daha dıger otellerede byoruz arkadasların dedıklerı oteller de cok guzel galıba resıdence ı ayrlyacagız

Residence ve Blue aralarında en güzel oteller diyebilirim sana:) Tabi Residence fiyat olarak daha uygun. Ben sana balayı paketini sorayım istersen, ne de olsa dükkan komşusuyuz onlarla:)

Residence ve Blue aralarında en güzel oteller diyebilirim sana:) Tabi Residence fiyat olarak daha uygun. Ben sana balayı paketini sorayım istersen, ne de olsa dükkan komşusuyuz onlarla:)

tamam canım sorabılırsn cok memnun olurm nekadar dıyecek bakalım cok tesekkurler kızar cok yardımc oldnuz ozellıkle chance21 cooook teskurrrra.s.

Crowne Plaza'da kalmıştık bizde İzmir'Deki düğünümden sonra.Çok güzel bir otel.Manzarası süper zaten.Körfez ayaklarınızın altında.Otelde her şey mükemmel zaten.Açık -kapalı havuz,termal havuz,spa,sauna...Eksi hiçbir özelliği yok.boshayallersmile

Bugün otele öylesine uğradım. Normal oda fiyatı iki kişi 160 TL...
Balayı paketini yarın bildirecekler. Balayı için suit oda hazırlıyorlarmış.
Birde tam olarak tarih ve kaç gece kalacağınızı soruyorlar canım...

Bugün otele öylesine uğradım. Normal oda fiyatı iki kişi 160 TL...
Balayı paketini yarın bildirecekler. Balayı için suit oda hazırlıyorlarmış.
Birde tam olarak tarih ve kaç gece kalacağınızı soruyorlar canım...

tamm canım sen bı sor bakalım balyı paketı nekadarmıs sadece dgn gces kalaagız canımbztemmuz 18 de

chance21 bu aralar gırmıyorsn herlade kadınlar kulubune bende bakıyorum her gun.sordun mu canım otele tekrar resıdence afisfisfis

Back