İzmir meme küçültme ameliyatı doktor tavsiyesi

geezenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
101
23
36
merhabalar memelerimi artık küçültmek istiyorum. İnanılmaz bir şekilde boyun ağrısı yapıyor ama o kadar kararsızım ki göğüslerim 75 d ve bekarım. acaba çocuk yapmadan yapsam çok pişman olurmuyum. hangi teknikle yaptırsam daha az iz olur ve ayrıca dikleştirme de yaptırıcam. Acaba daha sonradan sarkmaması için silikon taktırmalımıyım. meme ucunuzda hissizlik oluyormu. Ve en önemlisi İzmirde hangi doktoru önerirsiniz. Lütfen kızlar yardımlarınızı bekliyorum. o kadar çok konu varki kafam çok karıştı.

Emzirmeden önce küçültme önerilmiyor diye okumuştum ben . Ben sizin yerinize olsam bir süre daha beklerim. Doğum yapıp emzirdiğinizde zaten deforme oluşacak göğüslerinizde . Sonrasında hepsine birden el atılırdı hem de bebeğinizi güvenle emzirmiş olurdunuz.

Şuan ortada bir damat adayı yok. :) Daha fazla kocaman göğüslerle yaşamak istemiyorum :)

Şahsen ben meme büyütme ameliyatı olmadan önce dümdüz memelere sahip olduğum için büyük meme diye kendimi harap ettiğimden dolayı görüşlerimiz çelişiyor sizinle :p şu an ameliyat olmama rağmen B Cup sütyen kullanıyorum ne kadar memesizmişim gerisini siz düşünün :)
Tebessüm ettirdiniz hayat bu ne zaman ne olacağı belli olmaz.. ama anne olunca mutlaka bebeğinizi emzirmek istersiniz . Küçültmede emzirmeye ne engel oluyor onu da bilmiyorum açıkcası. Aslında bi doktora gidip fikir alsanız. Tabii sisi anlıyorum d Cup da çok büyük oluyor peki siz hangi Cup olmak isterdiniz?

yani çok küçük olsun da istemiyorum c yada b cup dik memiktolar olsa dünya daha güzel olur bence :) aslında en büyük neden ağrı yapması bazen katlanılmaz oluyor kambur kalıcam diye korkuyorum :)

yani çok küçük olsun da istemiyorum c yada b cup dik memiktolar olsa dünya daha güzel olur bence :) aslında en büyük neden ağrı yapması bazen katlanılmaz oluyor kambur kalıcam diye korkuyorum :)

C Cup bence de ideal.. yani bu meme işi de bir garip büyük olunca kambur oluyoruz küçük olunca gizleyelim diye dik durmayıp yine kambur oluyoruz :-) aslında bazı yöntemler varmış emzirmeye de engel olmayan ama yine de göğsünüzün durumuna sarkıklık ve büyüklük derecesine bakarak doktor karar veriyormuş.. sizin için üstünkörü baktım da böyle okudum. Doktor görüşü almakta yarar var kesinlikle :KK66:

izmirde cüneyt özek ve manisada levent yoleri bu doktorları duydum alanlarında iyilermiş fakat görüşüp fiyat almadım bende olmak istiyorum artık omuz agrısından sırt agrısından bıktım benim bir kızım var fakat bir bebek daha düşünüyorum ama bekleyemiycem daha fazla diğer bebek dogdu emdi buyudu diyinceye kadar bi 4-5 yıl gececek yok hemen olmam lazım
su aralar kafaya takmıs durumdayım mercimeksevgi siz dr buldunuzmu yada ameliyat oldunuz mu

merhaba henüz olmadım ama bir kaç arkadaştan fikir aldım. Eger dik ve dekolte dursun istiyorsan mutlaka protez koydur.
sikonsuz olunca çokta iyi durmuyor.

benim derdim sadece küçük olmaları dikleştirmede yaptırıcam ama silikon taktırmam fakat omuzlarım sırtım fena halde agrı acı valla bıktım artık cenk tokat ve ufuk bilkay onları aradım tabi özel hatanede yapıyorlarmıs ameliyatı ama sanırım benim memelerimi devlet karşılar baya büyük yani ne yapsam devlette uzun sürermi yada ne biliyim ilgi alaka kısmına takıldım özelde olsam en az 7000tl 10000tl civarı bi para esim yanasmıyor bu parayı vermeye devlette ol diyor para sıkıntısı olmasa gidip bugün özelde olucam o kadar bıktım yanı

murat tüzüner devlette eğer gögüs ölçülern tutarsa ücretsiz yapıyor. Bir kişi tanıyorum ameliyat olmuş gayet memnundu.

Şuan ortada bir damat adayı yok. :) Daha fazla kocaman göğüslerle yaşamak istemiyorum :)
Bende sizin gibi genç kızlığımı kocaman ve beni herzaman rahatsız eden memelerle geçirdim .Gerek fiziksel görüntüsü gerekse bel sırt ağrılarından herzaman şikayet ettim .Doktora gittiğimde doğumdan sonra ıperasyon olmanın daha iyi olacağını belirtmişti.Şimdi 6 aylık ikiz bebeklerim var ve emziriyorum .Ve deformasyon hat safada.şuan bir erkek arkadaşın bile olmayabilir ama ileride tabiki olacak .Senin fibi ğeoblem yaşayan biri olarak tabsiyem beklemendir.

Ben İzmir de küçültme değil tübüler göğüs ameliyatı oldum yani bir nevi toparlama artı büyütme diyebiliriz.Çok memnunum.Buradan isim vermek doğru olmayabilir ancak size tavsiyem doktorunuz yılda 300den fazla ameliyat yapan bir hastane doktoru olsun.Yani eli alışık olsun.Sizi görür görmez ne yapması gerektiğini bilsin.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama sanırım evlenmeyi ve çocuk yapmayı bekliyemicem. Bu arada İzmirde kime yaptırsam hiç bilmiyorum.

Arkadaşlar bende seneye ameliyat olmak istiyorum bazı arkadaşlar Cüneyt özek in ismini verdi ama ne kadar fiyat bilmiyorum eğer soran olduysa veya doktoru ile görüşen olduysa lütfen yazabilir mi?:110:

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama sanırım evlenmeyi ve çocuk yapmayı bekliyemicem. Bu arada İzmirde kime yaptırsam hiç bilmiyorum.
Bende İzmir'de yaşıyorum. Çok büyük değildi göğüslerim ama bekarken vücudumdan büyük olması sinir ederdi beni. Her istediğimi giyemezdim . Ama hiç bir doktorda ameliyat olmamı uygun görmedi. Çok dik ve sert duruyorlardı . Şimdi bebeğim var o göğüslerden eser Yok. Sarktı yumuşadı büyüdü. Bende küçültmek istiyorum eşimde rahatsız ama ikinci çocuktan sonra deyip duruyor bende tam tersi düşünüyorum. Devlette fiyat araştırması yaparsan bilgi ver bizede lütfen

Evet arkadaşlar olmak istiyorum diyenler oldunuz mu neler yapiyosunuz bende olmak istiyorum ama şu emzirme olayı düşündürüyor beni :işsiz:

Arkadaşlar merhaba, ben de meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum şimdilik telefonla Cüneyt Özek ve Cemil Tugay ile görüştüm. Sizin başka bir öneriniz ya da bu doktorlar hakkında fikriniz varsa paylaşır mısınız? Ağustos ayında olmak istiyorum zamanım az.

X