Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir meme büyütme lütfen 4000 tl ye iyi bi doktora önerin
lütfen 4000 tl ye iyi bi doktor önerin yardimci olun göğüsleri çok küçük ve cok rahatsızim bu konuda yardımcı olabilecek izmirde yaşayan bilen arkadaşlar doktor tavsiye etsin acil yardım bekliyorum
4000 çok az bi rakam. Ben yaklaşık 1 sene önce oldum 7000e oldum. Çok da ucuz diye tercih etmek yanlış bi strateji bence . Sonra onu düzeltmek için daha fazla paralar dökersiniz. Geç olsun güç olmasın
4000 çok az bi rakam. Ben yaklaşık 1 sene önce oldum 7000e oldum. Çok da ucuz diye tercih etmek yanlış bi strateji bence . Sonra onu düzeltmek için daha fazla paralar dökersiniz. Geç olsun güç olmasın
Haklısınız tabiki ama bütçe okadar olunca :) ayrıca iyi bi doktor buldum hemde iki üç kişi birden gidilirse eğer güzel bi indirimde yapıyormuş benim ikiz olan arkadaşlarıma ve onun tanıdıklarına bu şekilde indirim yapmış bu haberi alınca gerçekten sevindim insan tabiki de hem iyi hemde makul fiyata yaptırmak istiyor :)
Haklısınız tabiki ama bütçe okadar olunca :) ayrıca iyi bi doktor buldum hemde iki üç kişi birden gidilirse eğer güzel bi indirimde yapıyormuş benim ikiz olan arkadaşlarıma ve onun tanıdıklarına bu şekilde indirim yapmış bu haberi alınca gerçekten sevindim insan tabiki de hem iyi hemde makul fiyata yaptırmak istiyor :)