- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- Konu Sahibi Tiramisu35
Benim şikayetlerimin hepsi bu ameliyatı olmaya gerekli hasta kategorisine giriyordu :)) Devlet hastanelerinden gittim,kaç çocuk doğurdun diyorlar,iki diyorum. Hmm zor olmuş doğumların dikişlerin çok fazlaymış,içerideki dikişler püfür püfür olmuş,rahim aşşagı düşmüş falan filan... bildiğim şeyleri sıralıyorlar. Ama ameliyatı lüks görüyorlar. Benim iç dudaklarda çok sarkık ve büyüktü. Onlarada müdahale edildi. Özel kadın Doğum doktorları (anlaşmalı özel hastanedekiler degil,muayenehanesi olan özel doktorlar) bakınca ameliyat gerekli diyorlar ama..Hahaa üst üste yazmışız fıstığım yani Fatih beyle görüştüm ama o anlamda muayene olmadım sadece yazıştık diyeyim . Yani kesinlikle ihtiyacım vardır tabii 3 Doğumdan sonra ve normal Doğum yaptım ama yine de farklı bi göz dE görsün isterim ne bileyim orası özel hastane sonuçta memnuniyet için gidiliyor ya ameliyat olmak istiyorum desem kimse olma demez herhalde eşimi ikna edebilmek için kar amacı gütmeyen devlet hastanesi gibi bi yerden olumlu fikir almam lazım . Yani artık başka çocuk düşünmüyoruz tabii ama eşim neyi düşünerek hayır diyor onu da bilmiyorum . Tabii daha yeni ameliyat oldum gerçi ama bi olur dese hemen olmak zorunda değilim yani yazdan sonra filan olabilirim mesela . İyi olurdu yaaa
Valla zor bir süreç.. Bende hiç doktoruma muayene olmamıştım. Şikayetlerimi anlattım,herşeyi ameliyat masasında gördü,gerekli olanları yaptı :)
Daraltma,iç dudak küçültme,dış dudaklara Yag dolgusu,Rahmi'de yukarı çekti biraz.. şimdi bebek gibiyim :))
Doğum yapanlar,heleki normal Doğum yapanlara,cinsel aktivitesi olan bayanlara ihtiyaç bir ameliyat. Bu kadar diyorum yani