- 29 Haziran 2016
- 255
- 240
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Hehe aynen bakalım cuk kafandakıyımdır belki de :))Ya bilemedim hiç kullanmadım nasıl olur ben sonra sürekli gözlerimi kaşlarımı ovuştururum elime yüzüme bulaşmasın gün içinde çok aynaya bakamıyorum öyle de rezil olmayım bi de :))
34-36 bence gayet iyisin ama sıkılaşmakta yarar var tabii ben de yapsam fena olmazdı :/ olduğundan daha da genç gösteriyormuşsun ne güzel herkese nasip olmuyor . Kafamda seni hayal ettim bakalım doğru mu etmişim seni görünce anlayacağım :))
Hehe aynen bakalım cuk kafandakıyımdır belki de :))
aynen çocuk olmadan sıkı bi vücut şart.. Aslında bu kaş farı suyu değince çıkmıyor ama evet ovuşturunca çıkar eline yüzüne bulaşabilirsıkıntı olmasın sonra boşver en iyisi
Yok acımasız olmadı. Farkındayım ve o yüzden uzatıyorum istemiyorumValla çocuk olunca o sıkı vücuttan eser kalmıyor herşeyi baştan yapman lazım onu söyleyimbiraz acımasız bi yorum oldu ama kilo alıyor insan bi de garip bi şekilde genişliyor irileşiyorsun yani belki aynı kiloya dönüyorsun ama kalıplar farklı oluyor ama emzirme olayıyla çabuk atlatıyorsun kiloları filan sıkılaşma için yine spor Laz'ım :) mesela benim bacaklarım yumoş gibi yani ne kadar zayıfım desem sıkı değil ama çok kötü bi görüntü dE yok anne olmanın güzel hediyeleri bunlar bence ve her dönemin ayrı bir güzelliği var
Kaş farından hemen vazgeçtim bugün arıcam bakalım ne zamana randevu verecekler
Ayy bu gruba bayıldım ben, aklimdakileri tartisiyosunuz resmen. su kas kontoru isi ne zamandır aklimdaydi benimde. tamsm uzaktan cok ii görünüyo ama yakından suni oldugu belli oluyo sanki. tabi ben dogru ellerde yapılmış bi kas görmemiş de olabilirim o ayri. yaptiran var mi şimdi aramizda. varsa yakindan sadece kas olan fotosu varsa görebilir miyim. cok hayira girersiniz gercrkten :)))
Ya sen baya araştırmalar değişimler içindesin..bende aynı sen gibi sürekli makyaj yapyorum yani rimel eyeliner gözkalemi yoksa hasta gibi görunuyorumm..kirpiklerimde çok uzun ve kıvrık değil..bu ara ipek kirpik düşünüyorum gibi sanki yaptırırsam hiçbişey sürmeden gözüme dueabilirmşm gibiBu ay bir de kalıcı eyeliner yaptıracağım kızlargüzel olacak ya ben açık tenliyim makyaj yapmadan hasta gibi gözüküyorum rengim soluk kirpiklerim de açık renk. Eyeliner olunca hiç değilse sadece rimel sürer çıkarım zaten sadece göz makyajı yapıyorum hep yanı abartılı makyaj sevmiyorum o soluk görüntü olmasa belki makyaj bile yapmam o derece bir de o kuyruğu ayarlamak çok zor oluyor bazen birbirini tutmuyor şimdi en azından güzel bi şekilde çekilmiş olacak eyeliner
Ya sen baya araştırmalar değişimler içindesin..bende aynı sen gibi sürekli makyaj yapyorum yani rimel eyeliner gözkalemi yoksa hasta gibi görunuyorumm..kirpiklerimde çok uzun ve kıvrık değil..bu ara ipek kirpik düşünüyorum gibi sanki yaptırırsam hiçbişey sürmeden gözüme dueabilirmşm gibi
Yaa doküluyorsa kirpikler gercekten kötü olur..geldigimde vaktim.olursa tavsiye ettiğin yere bi uğrayacagm mutlaka..en azından bi görüseyim.eyeliner iyi fikir hani :). lazer epilasyon hakkında da ben sana şiddetle tavsiye bilgisi verebilirm ben kurtuldum yok böyle bi rahatlik..çok iyi sonuç aldm..2 yıl oldu benim..memeler de tamam sırada göz var :))..sporada basladım 5 kilo verebilirsem tamamdır şimdilik bakım işleri :))ama şimdilik sadece hahah..biz bayanlar mutlaka buluruz yaptırcak bir şeyler dimi..İpek kirpik ben de düşündüm ama sonradan bazı yorumları okudum göze batıyor hissi veriyor diyor ben o şekilde duramam bir de kirpik düşerken gerçek kirpiği de düşürüyormuş zAten çok gür ve koyu renk kirpiklerim Yok bir de dökülüverirse ne yaparım ben.. hatta kalıcı eyeliner yaptırana İpek kirpik hediye imiş ben istemiyorum kirpiği dedim hani o da aradan çıkacaktı ama rimelle güzel duran kirpiklerim var azıcık kıvrık olsa iyi olurdu onun için de kirpik permasını araştırdım 1,5-2 ay sürüyormuş öyle kısa uygulamalar benim Canımı sıkar yani iyi hoş araştırıyorum inceliyorum ama her zaman gidip de yaptıramam en azından 1-2 yıl kalıcı olmalı yaptırdığım şey..
Eyeliner iyi gelecek kuyruk çizmeyi çok beceremiyorum. Yani çok nizami gözükmüyor göz yapımdan da kaynaklanıyor benim göz yapım yuvarlak çünkü. Hani badem gibi gelmiyor o yüzden çizmesi zor makyaj konusunda da beceriksizim sanırım geç makyaj yapmaya başladım hala da doğru düzgün bilemiyorumyüzüme ilk ve son fondöten düğünde sürülmüştü düşün aradan ne kadar zaman geçmiş bir de epilasyon düşünüyordum aslında 3-4 kıştır düşünüyorum hamilelikler girdi araya vs derken yaptıramadım sonra bu kış da ameliyat girdi araya o hiç düşüncemde yoktu daha önceden açıkcası şimdi yine erteledim onu da seneye yapacağım artık ondan sonra ohhh misss :))
İzmire gelirsen novar var mavibahçede ben oraya gidiyorum tavsiye ederim
Yaa doküluyorsa kirpikler gercekten kötü olur..geldigimde vaktim.olursa tavsiye ettiğin yere bi uğrayacagm mutlaka..en azından bi görüseyim.eyeliner iyi fikir hani :). lazer epilasyon hakkında da ben sana şiddetle tavsiye bilgisi verebilirm ben kurtuldum yok böyle bi rahatlik..çok iyi sonuç aldm..2 yıl oldu benim..memeler de tamam sırada göz var :))..sporada basladım 5 kilo verebilirsem tamamdır şimdilik bakım işleri :))ama şimdilik sadece hahah..biz bayanlar mutlaka buluruz yaptırcak bir şeyler dimi..
Yok canm benim kasım aralik gibi gel dedi doktor yıla yaklaşıyorum benim 10 gün sonra 10 ay bitiyor :))..ben aydında yaptirdm lazer komple basladım 200 tl verdim ilk komple seansa sonra neresi çiktıysa parca parça gittim yani mesela bacak 2 seansta sayılcak kadar az kıl kaldi..aralıkta sadece rütuşa gitcem o tek tük kıl icin.koltuk altı 8 seansta tamamen bitti özel bölge de 8-9 seans gibi..ben bide gitmişken ćene bıyıkta halettim ona ücret almadı..yani bacak 100 koltuk altı 30 ozel bölge 70 e geliyordu.ilk 4 seans bu sekilde ödedim sonra kıl azalınca özel bolge koltuk altı birlikte 20 lira ödedim aralıkta gittiğmde mesela bacak ićin yine ben olmasada bi el attırirm heryerime :)) en fazla komple en fazla alacağı 30 benden..ay ćok uzun anlattm..ama şimdi merak ettm başka ne ameliyatı istiyorsun:))Aslında hastaneyle arası çok yakın sen 6 ay kontrolüne gelecektin sanki değil mi.. lazeri nerde yaptırdın ama İzmir'de değildir sanırım değil mi? Ya o da çok teferruatlı araştırmak gerekiyor kimi diyor 4 yıldır gidiyorum bitmedi öyle şeyler duyunca hevesim kaçıyor ama büyük rahatlık dediğin gibi bir de bana doktor tavsiye etmişti lazeri aslında kıl yoğunluğum çok yok ama cilt yapımdan dolayı sürekli batık oluyor cildiyeye gitmiştim yıllar önce o doktor tavsiye etmişti yoksa lazerden haberim yoktu benim de :)) olursa batıklardan da kurtulurum bacaklarımda siyah siyah noktalar kalıyor sevmiyorum sen nerde yaptırdın kaça yaptırdın ne kadar zaman gittin anlatırsan çoook sevinirim . Kışın kilo vermek zor oluyor ama yaza bomba gibi gireceksin demekben eyeliner yaptırmak istiyorum aslında bir de başka bi ameliyat daha olmak istiyorum ama eşim iZin vermiyo
Yok canm benim kasım aralik gibi gel dedi doktor yıla yaklaşıyorum benim 10 gün sonra 10 ay bitiyor :))..ben aydında yaptirdm lazer komple basladım 200 tl verdim ilk komple seansa sonra neresi çiktıysa parca parça gittim yani mesela bacak 2 seansta sayılcak kadar az kıl kaldi..aralıkta sadece rütuşa gitcem o tek tük kıl icin.koltuk altı 8 seansta tamamen bitti özel bölge de 8-9 seans gibi..ben bide gitmişken ćene bıyıkta halettim ona ücret almadı..yani bacak 100 koltuk altı 30 ozel bölge 70 e geliyordu.ilk 4 seans bu sekilde ödedim sonra kıl azalınca özel bolge koltuk altı birlikte 20 lira ödedim aralıkta gittiğmde mesela bacak ićin yine ben olmasada bi el attırirm heryerime :)) en fazla komple en fazla alacağı 30 benden..ay ćok uzun anlattm..ama şimdi merak ettm başka ne ameliyatı istiyorsun:))
Ya bu kadarmı benzerlik olur :))bende 2 yıl önce rahimden ameliyat oldum dogumyırtığım vardı sürekli mikrop kapıyordum doktorda mecburen olmam gerektiğini söyledi.bi nevi estetik dedi toparlıcam tekrar kesipte dedi ve daraltcam dedi..1 ay oturamadm..hatta eşim dedi tekrar bebek yapsak doğum sonrası dikilseydi bari dedii ama yemezler :))).şu an çok rahatmE çok uygunmuş fiyatları çok şaşırdım ama Aydın'a gelme şansım Yok canım ya .. hangi cihazlar kullanıyorlar orda bana yazar mısın kesinlikle cihazın etkisi vardır onlar da marka marka değişiyordur burda 1,5-2 bin filan diye duydum ama doğru düzgün araştırma yapmadım açıkcası.. benim de çenemde tek tük var ama sinir bozucu bıyık da olsa fena olmazdı tabii toptan kurtulurdum
Eşim istemiyor ama ben vajina ameliyatı da olmayı düşünüyorum bazı sıkıntılarım var 3 tane normal Doğum yaptım hepsinde de epizyotomi yapıldı .. ilk önce bi kadın doğuncaya gidip nedir ne değildir ayrıntılı bilgi almak istiyorum açıkcası. Fatih bey de yapıyor o ameliyatı ama önce devlet hastanesine gidip nedir ne değildir araştırdıktan sonra düşünüyorum
Cihazların adıni yazıcam sana mutlaka canm unuttum gittiğimde en kısa zamanda..E çok uygunmuş fiyatları çok şaşırdım ama Aydın'a gelme şansım Yok canım ya .. hangi cihazlar kullanıyorlar orda bana yazar mısın kesinlikle cihazın etkisi vardır onlar da marka marka değişiyordur burda 1,5-2 bin filan diye duydum ama doğru düzgün araştırma yapmadım açıkcası.. benim de çenemde tek tük var ama sinir bozucu bıyık da olsa fena olmazdı tabii toptan kurtulurdum
Eşim istemiyor ama ben vajina ameliyatı da olmayı düşünüyorum bazı sıkıntılarım var 3 tane normal Doğum yaptım hepsinde de epizyotomi yapıldı .. ilk önce bi kadın doğuncaya gidip nedir ne değildir ayrıntılı bilgi almak istiyorum açıkcası. Fatih bey de yapıyor o ameliyatı ama önce devlet hastanesine gidip nedir ne değildir araştırdıktan sonra düşünüyorum
Devlet hastaneleri ve kadın doğumcular pek normal görüyorlar herşeyi söyliyim :))E çok uygunmuş fiyatları çok şaşırdım ama Aydın'a gelme şansım Yok canım ya .. hangi cihazlar kullanıyorlar orda bana yazar mısın kesinlikle cihazın etkisi vardır onlar da marka marka değişiyordur burda 1,5-2 bin filan diye duydum ama doğru düzgün araştırma yapmadım açıkcası.. benim de çenemde tek tük var ama sinir bozucu bıyık da olsa fena olmazdı tabii toptan kurtulurdum
Ya canım açık açık yazmak istemedim ama benim de böyle sorunlarım var sen devlette mi oldun özelde mi yoksa devlette de bu tarzda ameliyatlar yapılıyor mu hiç bilgim Yok . Eşin niyeti bozmuş valla üçüncü dE üçüncüYa bu kadarmı benzerlik olur :))bende 2 yıl önce rahimden ameliyat oldum dogumyırtığım vardı sürekli mikrop kapıyordum doktorda mecburen olmam gerektiğini söyledi.bi nevi estetik dedi toparlıcam tekrar kesipte dedi ve daraltcam dedi..1 ay oturamadm..hatta eşim dedi tekrar bebek yapsak doğum sonrası dikilseydi bari dedii ama yemezler :))).şu an çok rahatm
Hahaa üst üste yazmışız fıstığım yani Fatih beyle görüştüm ama o anlamda muayene olmadım sadece yazıştık diyeyim . Yani kesinlikle ihtiyacım vardır tabii 3 Doğumdan sonra ve normal Doğum yaptım ama yine de farklı bi göz dE görsün isterim ne bileyim orası özel hastane sonuçta memnuniyet için gidiliyor ya ameliyat olmak istiyorum desem kimse olma demez herhalde eşimi ikna edebilmek için kar amacı gütmeyen devlet hastanesi gibi bi yerden olumlu fikir almam lazım . Yani artık başka çocuk düşünmüyoruz tabii ama eşim neyi düşünerek hayır diyor onu da bilmiyorum . Tabii daha yeni ameliyat oldum gerçi ama bi olur dese hemen olmak zorunda değilim yani yazdan sonra filan olabilirim mesela . İyi olurdu yaaaDevlet hastaneleri ve kadın doğumcular pek normal görüyorlar herşeyi söyliyim :))