- 3 Kasım 2013
- 1.789
- 371
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Revizyon derken canım tekrar mı ameliyat oldun neden oldu peki sorun mu çıktı ben de diyorum bu kız neden görünmüyor çok geçmiş olsun canım ya :/ Ben iyiyim canım ya beklemedeyim işte nasıl olacak nasıl şekillenecek vs vs beklemekten başka çare yok :)
Yok ameliyat sutyeni degil canim onu 1 hafta taktim ben normal sutyen yani sutyensiz dolasma dustan sonra yataktan kalkinca hemen giy dedi.yanma yapiyosa biraz daha bekle o zaman acele etme canim.kapansin iyice kesilerinAmeliyat sütyeni mi dedi ben onu takmıyorum uzun zamandır çok gıcık birşey göğüsleri üçgen gibi ve ayrık gösteriyor giydiğim hiçbir şey yakışmıyor onunla sevmedim hiçpentiden sütyen aldım iki tane penye sütyene benziyor ama pedi de var üstünde yani meme uçlarını göstermiyor hala ince giyiniyoruz sonuçta göğüs pedi filan takamam.Böyle hiç belli olmuyor uçları ve duruşu da harika sarkacaksa da sarksın ilk ameliyat endişesini de atlattım ya ikinciyi olmaya hazırım :)) Benim de haftaya 1 ay olacak bende de var yumuşama bir de masaj yaparken filan acımıyor sağa sola yatabiliyorum filan ama ben hep son halini merak ediyorum mesela eskiden sanki avucuma sığar gibiydi ilk ameliyat olduğum zamanlarda şimdi avucumdan taşıyor iki avuç oldular sanırım .Benim bir de hiç dokum yoktu ya meme dokusu+protez gibi olmadı sadece protez büyüklüğü oldu tshirtlerden filan belli olan tam orantılı göğüslerim oldu.Şu masajları aksatmasaydım iyiydi iz kremini erken sürdüm ben acayip yanma yaptı bi daha da sürmedim iz konusunda endişem yok aslında insan o kadar güzel göğüslere sahip olur da ize mi takar görüşünde olanlardanım ben :)) ama yine de tedbir amaçlı kullanacağım kremi.Yine yanma yapar mı diye korkumdan sürmedim biraz da.Gece sürmüştüm cayır cayır yandı zar zor uyudum o zaman :/ 31'ine randevum var Fatih Beye bakalım ne diyecek
Ameliyat sütyeni mi dedi ben onu takmıyorum uzun zamandır çok gıcık birşey göğüsleri üçgen gibi ve ayrık gösteriyor giydiğim hiçbir şey yakışmıyor onunla sevmedim hiçpentiden sütyen aldım iki tane penye sütyene benziyor ama pedi de var üstünde yani meme uçlarını göstermiyor hala ince giyiniyoruz sonuçta göğüs pedi filan takamam.Böyle hiç belli olmuyor uçları ve duruşu da harika sarkacaksa da sarksın ilk ameliyat endişesini de atlattım ya ikinciyi olmaya hazırım :)) Benim de haftaya 1 ay olacak bende de var yumuşama bir de masaj yaparken filan acımıyor sağa sola yatabiliyorum filan ama ben hep son halini merak ediyorum mesela eskiden sanki avucuma sığar gibiydi ilk ameliyat olduğum zamanlarda şimdi avucumdan taşıyor iki avuç oldular sanırım .Benim bir de hiç dokum yoktu ya meme dokusu+protez gibi olmadı sadece protez büyüklüğü oldu tshirtlerden filan belli olan tam orantılı göğüslerim oldu.Şu masajları aksatmasaydım iyiydi iz kremini erken sürdüm ben acayip yanma yaptı bi daha da sürmedim iz konusunda endişem yok aslında insan o kadar güzel göğüslere sahip olur da ize mi takar görüşünde olanlardanım ben :)) ama yine de tedbir amaçlı kullanacağım kremi.Yine yanma yapar mı diye korkumdan sürmedim biraz da.Gece sürmüştüm cayır cayır yandı zar zor uyudum o zaman :/ 31'ine randevum var Fatih Beye bakalım ne diyecek
Yaa bi daha cekemem ya ayni surecleri Allah korusun sarkmasinlar sarksada sarkar napalim eski halinden kotu olmaz heraldeAmeliyat sütyeni mi dedi ben onu takmıyorum uzun zamandır çok gıcık birşey göğüsleri üçgen gibi ve ayrık gösteriyor giydiğim hiçbir şey yakışmıyor onunla sevmedim hiçpentiden sütyen aldım iki tane penye sütyene benziyor ama pedi de var üstünde yani meme uçlarını göstermiyor hala ince giyiniyoruz sonuçta göğüs pedi filan takamam.Böyle hiç belli olmuyor uçları ve duruşu da harika sarkacaksa da sarksın ilk ameliyat endişesini de atlattım ya ikinciyi olmaya hazırım :)) Benim de haftaya 1 ay olacak bende de var yumuşama bir de masaj yaparken filan acımıyor sağa sola yatabiliyorum filan ama ben hep son halini merak ediyorum mesela eskiden sanki avucuma sığar gibiydi ilk ameliyat olduğum zamanlarda şimdi avucumdan taşıyor iki avuç oldular sanırım .Benim bir de hiç dokum yoktu ya meme dokusu+protez gibi olmadı sadece protez büyüklüğü oldu tshirtlerden filan belli olan tam orantılı göğüslerim oldu.Şu masajları aksatmasaydım iyiydi iz kremini erken sürdüm ben acayip yanma yaptı bi daha da sürmedim iz konusunda endişem yok aslında insan o kadar güzel göğüslere sahip olur da ize mi takar görüşünde olanlardanım ben :)) ama yine de tedbir amaçlı kullanacağım kremi.Yine yanma yapar mı diye korkumdan sürmedim biraz da.Gece sürmüştüm cayır cayır yandı zar zor uyudum o zaman :/ 31'ine randevum var Fatih Beye bakalım ne diyecek
Off lanet gelsinnn
Sen nasıl olduunOff lanet gelsinnnçok giremiyorummm benn bide grip oldum tam olduu
Evet revizyon yani duzeltme oldum. Kıkırdak erimesi olusmuş dolgu yapmasi gerekti mecbur ikinci ameliyati olduk
Yaa bi daha cekemem ya ayni surecleri Allah korusun sarkmasinlar sarksada sarkar napalim eski halinden kotu olmaz heralde
İyiyim canım 1 hafta sonra foto çekicem tam da 1. Ayın Şerefine
Teşekkür ederim canımm aynen sezonu açtık :)İyiyim canım 1 hafta sonra foto çekicem tam da 1. Ayın Şerefine)
yani çok kolay değildi tabiki bide ailemden habersiz yaptırmıştım ben sadece eşim kızım bi de bi arkadaşıma dedim.bi de bayram tatiline denk getirmiştim düşünsene ilk 4-5 gün ağrılarla farkettirmicem diye çok zorlandım ee bi de maddi boyutu da varAyşegül hanım mı yapmıştı canım ameliyatını yine? Çok geçmiş olsun canım
Üst üste zor olmuştur sana ama inşallah bir daha gerek olmaz..
niye öyle dedin elif zor mu geçmişti ameliyat sürecin ?
Darkness14 geçmiş olsun canım . Havalar soğumaya başladı grip sezonu açıldı tabii :)
İyiyim canım 1 hafta sonra foto çekicem tam da 1. Ayın Şerefine)
Yok aysegul yapmadı tanidik bi doktor degil zaten. Amin insallah tekrar gerekmez :)
Ben Kasım ayında gitmeyi düşünüyorum , işten iznimi de anca ayarlıcam zaten. Sen dayanıklı birisin sanki biraz :) bir de ilk günlere göre büyüdü mü göğüslerin? Bazılarının da küçülmüş galiba sonradanAynen en can alıcı kısmı bikiniler ve iç çamaşırlarıben şu an yan yatabiliyorum herşeyi normal yapabiliyorum sadece mesela silme gibi işleri yaparken sorun oluyor benim için hani kol kaslarımı hareket ettirdiğim zaman bir de mesela uzağa birşey fırlatamam diyeyim onun harici normal günlük işlerimi yapıyorum ağır kaldırıyorum mesela herhangi bir sorun olmuyor sen ne zaman randevu alacaksın ?
Eğer izmirde isen reha gencosmanoğlu derim bende 15 gün oldu taktiralı çok memnunum ne ağrı ne acı ki bu protez de ikinci ameliyatim zaten 3 ayda gerçek şekline ulasiyor ödem falan geç kalma harekete gec
Ben Kasım ayında gitmeyi düşünüyorum , işten iznimi de anca ayarlıcam zaten. Sen dayanıklı birisin sanki biraz :) bir de ilk günlere göre büyüdü mü göğüslerin? Bazılarının da küçülmüş galiba sonradan
Merhabalar, Tiramisu 35 öncelikle çok geçmiş olsun bayadır takip ediyorum bu forumu dışarıdan (yeni uye oldum :))). Ben de düşünüyorum uzun zamandır yaptırmayı. Herkes benzer yollardan geçiyor sanırım. İlk başlarda bir sürü forumda gezindim. Sürekli after before fotograflarını inceledim (malum realself e ugradı biçogumuz sanırım)Sonuç olarak ben de fatih uygur a gitmeye karar verdim. Bu arada daha randevu bile almadım ama yakındır sanırım somut girişimde bulunmam. :) Ama insan bir sürü şey okusa da sanırım en tatmin edici şey olayı yaşamış tecrübe etmiş birisinin sözlerini duymak. O yüzden bu forum benim için süper oldu. Tiramisu35