- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 98
- 38
popo kismina hicbir yer ozel bolgeye bir yapmaz cnm.ayri olarak yaptirman lazim ona.ozelde arka ic kisma yapiyorlar sadeceYani popo kısmı canım :) bende pcos var o yüzden tüylerle basım biraz dertte ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
popo kismina hicbir yer ozel bolgeye bir yapmaz cnm.ayri olarak yaptirman lazim ona.ozelde arka ic kisma yapiyorlar sadeceYani popo kısmı canım :) bende pcos var o yüzden tüylerle basım biraz dertte ;(
tum genital aslinda.yani hicbir yer popoya yapmaz.sadece ic kisma yapar.popo ayri bi bolum olarak gecer.ben memnunum.Tüm genital olmuyor yani anladim canım peki sen memnun musun
Çok teşekkürler :) yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum da tekrar çıkmasından çok korkuyorumtum genital aslinda.yani hicbir yer popoya yapmaz.sadece ic kisma yapar.popo ayri bi bolum olarak gecer.ben memnunum.
tekrar ciksa bile asla eskisi gibi olmaz.benim igneli epilasyona biraktigim 7-8 tuy artakalanlar coook ince ve sararmis sekilde cikiyor.onlarda belli olmuyor bakinca.ama ben oldumu tam olsun diye igneliye gectim.1-2 seansta onlarda insallah gidecek.Çok teşekkürler :) yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum da tekrar çıkmasından çok korkuyorum
merhaba acaba ne sonuca vardınız bende bu Aralık Ocak gibi yaptırmayı planlıyorum öneriniz nedirKızlar bütün sayfaları okumama rağmen iyice kafam karıştı. Sahte hesaplarla karalama ya da abartılı övmeler var. Sıkça adı geçen alsancak novar ve mediderm e gittim. Novar söylenenlerin aksine bomboştu ve tüm vücut için çok uygun bir fiyat verdiler. Mediderm çok kalabalıktı ama gözüme daha profesyonel gözüktüler. Form doldurtup üst katta estetisyenle görüştürdüler ve kıl yapımı inceledikten sonra novarın 2 katı bir fiyat verdiler tabi indirimlerle birlikte. Mediderm fiyata rağmen daha iyi bir yer olarak geldi. Gidip memnun kalan ya da olumsuzluklarla karşılaşan var mı acaba ?
2 seanstır novar a gidiyorum şu an memnun değilim bugün şikayetlerimi bildirmeye gideceğim ciddiye alınmaz isem başka merkeze geçeceğim. (Her seans başka birinin girmesi genital dudak bölgesinde tek kılın bile dökülmemesi bikini kenarlarının ücretini vermeme rağmen sanki atış yapılmamış gibi şikayetlerim bunlar)
Arkadaşlar ben mediderm e başladım. İlk seansım geçen aydı ve çok memnun kaldım. Geçen hafta kontrol seansım vardı ve kontrol seansım bile normal seans gibi 1 saat sürdü. Normalde 2 güne bir jilet uygulardım şuan ise kıl falan yok. 2.seans için 1.5 2 ay sonra gel dediler. Şuan için ben çok memnunum kızlar
Sonuç ne oldu acaba ve cihaz nedir?Bende Mediderm kliniğinde tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorum. 2 normal seans + 2 kontrol seansı geçirdim şu ana kadar. Sonuç oldukça başarılı. Yukarıda bir üyenin de yazdığı gibi kontrol seansları da normal seanslar gibi oldukça özenli geçiyor. Çalışanlar oldukça ilgililer ve sevecenler. Klinik oldukça temiz ve hijyenik. Verdiğim karardan oldukça memnunum.
Hangi uzmana yaptırdınız memnun musunuz halaBende Mediderm kliniğinde tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorum. 2 normal seans + 2 kontrol seansı geçirdim şu ana kadar. Sonuç oldukça başarılı. Yukarıda bir üyenin de yazdığı gibi kontrol seansları da normal seanslar gibi oldukça özenli geçiyor. Çalışanlar oldukça ilgililer ve sevecenler. Klinik oldukça temiz ve hijyenik. Verdiğim karardan oldukça memnunum.
Merhaba medidermde kime yaptırdınız ve yaptırdığınız kişi hala çalışıyor mu oradatekrar ciksa bile asla eskisi gibi olmaz.benim igneli epilasyona biraktigim 7-8 tuy artakalanlar coook ince ve sararmis sekilde cikiyor.onlarda belli olmuyor bakinca.ama ben oldumu tam olsun diye igneliye gectim.1-2 seansta onlarda insallah gidecek.
Merhaba hala memnun musunuz hangi uzmana yaptırdınız yaptırdığınız uzman mı girdi hep seanslara ben hep aynı uzmanla devam etmek istiyorum daBende Mediderm kliniğinde tüm vücut lazer epilasyon yaptırıyorum. 2 normal seans + 2 kontrol seansı geçirdim şu ana kadar. Sonuç oldukça başarılı. Yukarıda bir üyenin de yazdığı gibi kontrol seansları da normal seanslar gibi oldukça özenli geçiyor. Çalışanlar oldukça ilgililer ve sevecenler. Klinik oldukça temiz ve hijyenik. Verdiğim karardan oldukça memnunum.