mavi ışık para avcısı arkadaslar uzak durunmediderm iyi ama pahalı novar nutra bunlar ııhhh hele hele mavi ışık uzak dur benim görüşüm ama son karar senin tabi içine sineni seç ... hatay civarındaysan naplass die bir yer var öneririm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon İzmir mediderm lazer epilasyon
- Konu Sahibi Babylisss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Nisan 2016
- 973
- 1.370
- 113
Kesinlikle oyle para avcisi ve 2 makina kullaniyorlar biri 1. Sinif son sistem onu genelde son 2 3 seansta kullaniorlar dier seanslarda ilkel lazer aleti kullaniorlar sadece killari uyutuormavi ışık para avcısı arkadaslar uzak durun
Merhaba, yogun islerim nedeniyle uzun zamandir yazamadim. 22 eylulde 2.seansimin kontrol seansina gittim. Ana seansim biraz kisa surmustu. Ben belirtmeden farkina vardilar ve kontrol seansim 1 saatten daha fazla surdu hicbir yer atlanmadi. Fakat regl donemim yakin oldugu icin ilk defa cok fazla kabardim ama gun icerisinde cildim normal haline dondu. Kontrol seansimin uzerinden 3 hafta gecti bacaklarimdaki kucuk kucuk siyah nokta seklindeki batiklar haricinde tek kil bile yok. Batiklar icin de bol bol kese yapip krem suruyorum cok faydasi oluyor. Suan butun bolgelerim bebek poposu gibi puruzsuz :)
- 27 Kasım 2016
- 1
- 1
- 36
- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
Fiyatta pek indirim yapmadı. İnternette yazan fiyatı neyse oydu. Ben karın, tam bacak, koltuk altı, bikini seans 550 toplu olduğu için karın bedavaya geldi gibi mesela. Ama dediğim gibi bu her gidişte. Ama söylediği şu 2 ay da anca yenileri çıkar. en azından 6 ay en fazla 8 ayda biticek ömür boyu ağda parası vermicem ben böyle düşünerek başlıyacağım:Mediderme gittiniz mi ? Memnun kaldınız mı ? Yorum yazarsanız çok sevinirim..
Bide fiyat bilgisi verirseniz süper olur :)
- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
Fiyatta pek indirim yapmadı. İnternette yazan fiyatı neyse oydu. Ben karın, tam bacak, koltuk altı, bikini seans 550 toplu olduğu için karın bedavaya geldi gibi mesela. Ama dediğim gibi bu her gidişte. Ama söylediği şu 2 ay da anca yenileri çıkar. en azından 6 ay en fazla 8 ayda biticek ömür boyu ağda parası vermicem ben böyle düşünerek başlıyacağım:
Böyle okuyunca fiyat çokmuş gibi geliyor çünkü ben estralla diye bir yerle görüştüm orasıda 1500 fiyat verdi komple ama 12 seans için.. Sonra novarla görüştüm orasıda paket almanızı tavsiye etmem çünkü 3 seansta da bitebilir kıl yapınıza bağlı olarak dedi. aslında senin yaptığın gibi yapmak daha mantıklı sanki. erken biterse para cebime kalıcak Teşekkürler bu arada bilgilendirdiğin için
Böyle okuyunca fiyat çokmuş gibi geliyor çünkü ben estralla diye bir yerle görüştüm orasıda 1500 fiyat verdi komple ama 12 seans için.. Sonra novarla görüştüm orasıda paket almanızı tavsiye etmem çünkü 3 seansta da bitebilir kıl yapınıza bağlı olarak dedi. aslında senin yaptığın gibi yapmak daha mantıklı sanki. erken biterse para cebime kalıcak Teşekkürler bu arada bilgilendirdiğin için
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Hangi lazer ve kac joule uygulaniyorArkadaşlar ben mediderm e başladım. İlk seansım geçen aydı ve çok memnun kaldım. Geçen hafta kontrol seansım vardı ve kontrol seansım bile normal seans gibi 1 saat sürdü. Normalde 2 güne bir jilet uygulardım şuan ise kıl falan yok. 2.seans için 1.5 2 ay sonra gel dediler. Şuan için ben çok memnunum kızlar
- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 98
- 38
canim bende 2.5 yildir mediderme (medislim) gidiyirum ve memnunum.k.alti ve ozel bolgem bitti.3-5 tuy kaldi olmeyen sag k.altinda onuda igneli yaptircam.9 seans gittim.simdi bacak baslayayim diyorum.ama tabi fiyatli biraz.sen ust bacagina alexandrite mi uygulatiyorsun buz lazermi?ust bacagin kil yapis8 daha ince oluyor cunku?Merhaba arkadaşlar ben 3.seansıma c.tesi gideceğim genital hariç diğer tüm bölgelerimde yaklaşık 3 ay olmasına rağmen çok az kıl var. Papatyadiyarının da yazdığı gibi seanslar genelde 2ayda bir oluyor zaten ben 2.seansıma 2 ay sonra gitmiştim
Benim kalın olduğu için alex uygulanıyorcanim bende 2.5 yildir mediderme (medislim) gidiyirum ve memnunum.k.alti ve ozel bolgem bitti.3-5 tuy kaldi olmeyen sag k.altinda onuda igneli yaptircam.9 seans gittim.simdi bacak baslayayim diyorum.ama tabi fiyatli biraz.sen ust bacagina alexandrite mi uygulatiyorsun buz lazermi?ust bacagin kil yapis8 daha ince oluyor cunku?
Merhaba genitalde mı 9 seansta bitticanim bende 2.5 yildir mediderme (medislim) gidiyirum ve memnunum.k.alti ve ozel bolgem bitti.3-5 tuy kaldi olmeyen sag k.altinda onuda igneli yaptircam.9 seans gittim.simdi bacak baslayayim diyorum.ama tabi fiyatli biraz.sen ust bacagina alexandrite mi uygulatiyorsun buz lazermi?ust bacagin kil yapis8 daha ince oluyor cunku?
- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 98
- 38
evet.alt kisimda cok ince bir tuy seklinde 7-8 tane kaldi.onlarda bakinca gozukmuyor.onkarada igneli epilasyon yaptirmayi dusunuyorum.ama bazi yerler sinirleri olduruyor igneliyi ozel bolgeye yaptirmatin diyor.kararsizimMerhaba genitalde mı 9 seansta bitti
Anladım canım seans ücretleri düştü mu peki bir de ne kadar sürede bitti 9 seans sonrasında çıktı mı tekrar :)evet.alt kisimda cok ince bir tuy seklinde 7-8 tane kaldi.onlarda bakinca gozukmuyor.onkarada igneli epilasyon yaptirmayi dusunuyorum.ama bazi yerler sinirleri olduruyor igneliyi ozel bolgeye yaptirmatin diyor.kararsizim
- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 98
- 38
6.seanstan sonra odedigin para yariya dusuyor.tuy yapisiyla alakali seans araliklarina ne kadar surede bir gittigin.benim tuy yapima gore ilk baslarda 2.5 -3 ayda bir gitmek yetiyordu.sonralari 4 ayda bir gitmeye basladim.oyle oyle 2.5 sene oldu.suan 4 aydir gitmiyorum.incelipte uzaktan bakinca gorunmeyen kalan bikac tane kaldi.ekstradan kalinlasmadi yani.onada igneliye basliyorum bugun nasipse.Anladım canım seans ücretleri düştü mu peki bir de ne kadar sürede bitti 9 seans sonrasında çıktı mı tekrar :)
Anladım canım tüm genitale kalçada dahil oluyor mu birde o tek tukleri cımbızla alsan olmuyor mu ?6.seanstan sonra odedigin para yariya dusuyor.tuy yapisiyla alakali seans araliklarina ne kadar surede bir gittigin.benim tuy yapima gore ilk baslarda 2.5 -3 ayda bir gitmek yetiyordu.sonralari 4 ayda bir gitmeye basladim.oyle oyle 2.5 sene oldu.suan 4 aydir gitmiyorum.incelipte uzaktan bakinca gorunmeyen kalan bikac tane kaldi.ekstradan kalinlasmadi yani.onada igneliye basliyorum bugun nasipse.
- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 98
- 38
yani kalca derken arka bolgedeki ice uzanan kisimlari aliyorlar tabi.cimbizla ilgili hic sormadim ama yinede cekmem yaa.guclendirebilir belki.Anladım canım tüm genitale kalçada dahil oluyor mu birde o tek tukleri cımbızla alsan olmuyor mu ?
6.seanstan sonra odedigin para yariya dusuyor.tuy yapisiyla alakali seans araliklarina ne kadar surede bir gittigin.benim tuy yapima gore ilk baslarda 2.5 -3 ayda bir gitmek yetiyordu.sonralari 4 ayda bir gitmeye basladim.oyle oyle 2.5 sene oldu.suan 4 aydir gitmiyorum.incelipte uzaktan bakinca gorunmeyen kalan bikac tane kaldi.ekstradan kalinlasmadi yani.onada igneliye basliyorum bugun nasipse.
Yani popo kısmı canım :) bende pcos var o yüzden tüylerle basım biraz dertte ;(yani kalca derken arka bolgedeki ice uzanan kisimlari aliyorlar tabi.cimbizla ilgili hic sormadim ama yinede cekmem yaa.guclendirebilir belki.