Evet bu şekilde çok fazla şikayet var başka önerebileceğiniz bir yer var mı ?Novardan genel olarak pek memnun kalan yok benim arastirdigim kadariyla. Ablam yüzü için gitti 2-3 seans gittiği zaman çok iyidi ama bırakınca normalden daha fazla çıktı bi arkadaşım da komple vücud gitti memnun değil oda malesef
Merhaba hayirli olsun canim yuz bolgesine gidiyormusun ve ucreti nedir biliomusunArkadaşlar ben mediderm e başladım. İlk seansım geçen aydı ve çok memnun kaldım. Geçen hafta kontrol seansım vardı ve kontrol seansım bile normal seans gibi 1 saat sürdü. Normalde 2 güne bir jilet uygulardım şuan ise kıl falan yok. 2.seans için 1.5 2 ay sonra gel dediler. Şuan için ben çok memnunum kızlar
hangi uzmana yaptırıyorsunuz acabaMerhaba, ilk kontrol seansımın ardından yaklaşık 1.5 ay geçti. Genel olarak kıllarım artık tüy kıvamına geldi inceldiler. Genitalde toplamda 10 tüy anca var. Bacaklarımda da belirli bölgelerde ada şeklinde var ama rahatsız edici değil çünkü çok inceler. Kollarımda da azalma var ve gözle zor seçiliyorlar. Tek problem yaşadığım yer sol koltuk altım oldu. Sağ koltukaltımda tek tük tüy varken sağ koltukaltımdakiler daha fazla. Genel olarak daha ilk seans + kontrol seansım olmasına rağmen çok memnunun özellkle artış olmadığı için mutluyum.
urla lidya güzellik salonu var benim bitti garanti veriyorlar ztnEvet bu şekilde çok fazla şikayet var başka önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Ben bu gün başladım pure life Alsancakta ama deneme atışı kıl incelemesi falan olmadı aksilik olur mu bu şekilde ben direkt odaya girdim 5dakika yapıldı çıktım ve ciddi acıdı bu ilk sefere mahsus mu dayanılcak gibi değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?