• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Medical Parkta Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar var mı?

Merhaba bende kısmetse 17 nisanda başlayacam medikal park'ta. Siz başladınız mı ? :)
Merhaba, ben Mart ayında Konya Medicanada tedavi gördüm olumsuz sonuçlandı. 3 ay ara vermem gerekiyor, Nasipse Haziran ayında İzmir Medical Park'a gitmeyi düşünüyorum olursa da Temmuz gibi tedaviye başlamak istiyorum değerlerim uygun çıkarsa tabii,

Peki doktorunuz kim memnun musunuz? Tüp bebek bölümünde sadece 1 doktor mu var? İnternette de tüp bebek birimi ile ilgili bir açıklama yok fazla.

Merhaba ;
Herkese hayırlı olsun ben de izmir medikal de Ahmet Zeki bey ile tedaviye başlayacağım. kendisi çok sıcak kanlı bir doktor. ilk denemem olacak. umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Hayırlısı olsun cnm. Ben daha başlamadım 17 nisan da başlayacam Dr Ahmet Zeki bey ile. Umarım hersey istediğimiz gibi olur. Bilgilendiririm :)
Hayırlısı olsun canım. Sizde sorun neydi? Bende az önce tıpa gittim genetik test için 13 Haziran'a verdiler tahlil zamanını. Bende sonucumu alıp öyle medical Park'a gelip tedavi planı yapacaktım ama süreç biraz uzayacak galiba.
Benim tüp bebekte belli oldu hep bu zamana kadar sebepsiz infertilite deniyordu meğerse yumurtalarım kalitesizmiş.

Merhaba ;
Herkese hayırlı olsun ben de izmir medikal de Ahmet Zeki bey ile tedaviye başlayacağım. kendisi çok sıcak kanlı bir doktor. ilk denemem olacak. umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Hayırlı olsun, umarım çokça en iyi kalite embriyolarınız olur ve annelerine sımsıkı tutunurlar. :)

Hayırlısı olsun canım. Sizde sorun neydi? Bende az önce tıpa gittim genetik test için 13 Haziran'a verdiler tahlil zamanını. Bende sonucumu alıp öyle medical Park'a gelip tedavi planı yapacaktım ama süreç biraz uzayacak galiba.
Benim tüp bebekte belli oldu hep bu zamana kadar sebepsiz infertilite deniyordu meğerse yumurtalarım kalitesizmiş.
Anladım. Yumurtalarinızın kalitesiz oldugu amh seviyesi ile mi belirlediler ?

Benim ilk denemem olacak acaba bu süreç nasıl işliyor. Evet çok siteden araştırdım ve öğrendim.iğneler ,yumurta toplama, kaliteli embriyo,transfer ve bekleyiş. Ama dilimden anlayan kimse ile konuşamıyorum. Kendimi boşlukta gibi hissediyorum .
İlk defa yaptiranlar da böyle mi acaba.
İki ve daha fazla denemesi olanlar da tecrübelerini paylaşımlar mı lütfen?
Kendimi yalnız hissediyorum ve galiba biraz da korkuyorum.

Merhaba, ben Mart ayında Konya Medicanada tedavi gördüm olumsuz sonuçlandı. 3 ay ara vermem gerekiyor, Nasipse Haziran ayında İzmir Medical Park'a gitmeyi düşünüyorum olursa da Temmuz gibi tedaviye başlamak istiyorum değerlerim uygun çıkarsa tabii,

Peki doktorunuz kim memnun musunuz? Tüp bebek bölümünde sadece 1 doktor mu var? İnternette de tüp bebek birimi ile ilgili bir açıklama yok fazla.

Dr. Ahmet Zeki bey. Kendisi çok iyi biri. Çok samimi ve çok ilgili. Tanışınca dediğimi daha iyi anlayacaksınız.

Dr. Ahmet Zeki bey. Kendisi çok iyi biri. Çok samimi ve çok ilgili. Tanışınca dediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Merhaba ..yazdıklarınızı okudum.Kendinizi yalnız hissetmeniz cok normal çaresizlik yalnız hissettiriyor çünki.Umarim bu yalnızlık duygumuz uzun surmez :( Ama cok kalabalığız aslında ve ne hikayeler var.Nihayetinde insan kendi yaşadıklarını biliyor.Burda paylaşarak yalnızlığımızı hafifletmeye çalışıyoruz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.Insallah guzel sonuclar alirsiniz.Ben de Medical parkta Ahmet Bey in hastasıyım.Mart ayında dondurulmuş 3.gun embriyosu ile transferimiz oldu bebegimiz tutundu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı ve düşük oldu.Tekrar tedaviye basladik nisan sonunda transferimiz var yine.

Merhaba ..yazdıklarınızı okudum.Kendinizi yalnız hissetmeniz cok normal çaresizlik yalnız hissettiriyor çünki.Umarim bu yalnızlık duygumuz uzun surmez :KK43: Ama cok kalabalığız aslında ve ne hikayeler var.Nihayetinde insan kendi yaşadıklarını biliyor.Burda paylaşarak yalnızlığımızı hafifletmeye çalışıyoruz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.Insallah guzel sonuclar alirsiniz.Ben de Medical parkta Ahmet Bey in hastasıyım.Mart ayında dondurulmuş 3.gun embriyosu ile transferimiz oldu bebegimiz tutundu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı ve düşük oldu.Tekrar tedaviye basladik nisan sonunda transferimiz var yine.

Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Üzüldüm.Inşaallah bu defa tutunur sımsıkı. Hepiniz için dua ediyorum.Sizin problem neydi acaba.
Allah kucağımızı boş koymasın.

Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Üzüldüm.Inşaallah bu defa tutunur sımsıkı. Hepiniz için dua ediyorum.Sizin problem neydi acaba.
Allah kucağımızı boş koymasın.
Teşekkür ederim.Amin, inşallah..Eşimde sperm hareketliliği az çıktı.Doktor normal yolla hamilelik olur ama uzun surebilir dedi.Yaş geçiyor diye beklemek istemedik.Sizin nedir?

Teşekkür ederim.Amin, inşallah..Eşimde sperm hareketliliği az çıktı.Doktor normal yolla hamilelik olur ama uzun surebilir dedi.Yaş geçiyor diye beklemek istemedik.Sizin nedir?

Benimde eşimde sperm azlığı hareketsizligi ve morfoloji bozukluğu çıktı. 3 aydir bitkisel kür ve ilaç yapıyoruz.

Biz de keçiboynuzu kuru yaptık.Bal polen corekotu karisimi tüketti.Faydali da olmuştu.

Anladım. Yumurtalarinızın kalitesiz oldugu amh seviyesi ile mi belirlediler ?
Amh seviyem3.5 çıktı ve normal şnsana göre fazla demişti doktorum ama ara arada kist oluyordu polikistik over olduğu için değerin yüksek dedi. Yumurta kalitesizliğim opu işlemi oldu emriyo kalitesiz oldu ve sonrasında hamile kalamadım labden bunu söylediler

Amh seviyem3.5 çıktı ve normal şnsana göre fazla demişti doktorum ama ara arada kist oluyordu polikistik over olduğu için değerin yüksek dedi. Yumurta kalitesizliğim opu işlemi oldu emriyo kalitesiz oldu ve sonrasında hamile kalamadım labden bunu söylediler
Anladım benim suan için tek korkum amh seviyesi bundan 6 yıl önce düşük çıkmıştı diye hatırlıyorum bakalım bu hafta belli olucak. Umarım hersey dilediğimiz gibi olur :)

Anladım benim suan için tek korkum amh seviyesi bundan 6 yıl önce düşük çıkmıştı diye hatırlıyorum bakalım bu hafta belli olucak. Umarım hersey dilediğimiz gibi olur :)
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun. Ama sana şunu söyleyeyim, en yakın arkadaşımın AMH seviyesi 0,82 çıktı ve vakit kaybetmemek için hemen tüp bebek yaptılar. hemen hamile kaldı tüp bebekten ve OPU işlemi sonrası doktor yumurta sayısın az ama hepsi kaliteli yani bebek olduktan sonra çocuğumuz olmaz diye korunmamazlık yapma demiş. İlk bebeği 3 ayllıkken 2. bebeğine hamile kaldı araları şimdi tam 1 yaş.

Yani AMH seviyesi önemli ama yumurtaların kaliteliyse çokta önemli değil canım.

Back