İzmir Medical Parkta doğum yapanlar

3 arkadaşım da orda doğum yaptı merak ettiklerini sorabilirsin bildiğim kadarıyla cevaplarim
Canım arkadaşlarının doğumuna 9 ay boyunca muayene oldukları doktor mu girdi acaba? Ben şöyle bir duyum aldım. 9 ay boyunca bi doktora gittin diyelim ama o gece hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş doğumuna. Kendi doktorun gece nöbetçi değilse o gelip girmiyormuş doğuma. Yani şansına hangi doktor varsa o doğumunu yaptırıyormuş. Böyle bi durum var mıdır?

Canım arkadaşlarının doğumuna 9 ay boyunca muayene oldukları doktor mu girdi acaba? Ben şöyle bir duyum aldım. 9 ay boyunca bi doktora gittin diyelim ama o gece hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş doğumuna. Kendi doktorun gece nöbetçi değilse o gelip girmiyormuş doğuma. Yani şansına hangi doktor varsa o doğumunu yaptırıyormuş. Böyle bi durum arka

Canım arkadaşlarının doğumuna 9 ay boyunca muayene oldukları doktor mu girdi acaba? Ben şöyle bir duyum aldım. 9 ay boyunca bi doktora gittin diyelim ama o gece hangi doktor nöbetçiyse o giriyormuş doğumuna. Kendi doktorun gece nöbetçi değilse o gelip girmiyormuş doğuma. Yani şansına hangi doktor varsa o doğumunu yaptırıyormuş. Böyle bi durum var mıdır?
3 arkadaşım da Volkan Emirdar'ın hastasiydi. Dogumlarina da Volkan bey girdi. Hatta bir tanesi normal dogumdu ve aksam saati dogum yaptı.

Bence rahat olun ama emin olmak için de doktorunuza sorun neticede anne olacaksınız bazi endiselerinizin olması gayet doğal
Merhaba canım. Sana bir sorum daha olacaktı. Acaba arkadaşların doğuma ne kadar ücret verdiler? Ben şuan 7 haftalık hamileyim fiyat bilgisini konuşmak için erken diye düşünüyorum ama merak da ediyorum. Bu konuda da yardımcı olursan çok memnun olurum 😊

E
Merhaba canım. Sana bir sorum daha olacaktı. Acaba arkadaşların doğuma ne kadar ücret verdiler? Ben şuan 7 haftalık hamileyim fiyat bilgisini konuşmak için erken diye düşünüyorum ama merak da ediyorum. Bu konuda da yardımcı olursan çok memnun olurum 😊
En son doğum yapan arkadaşım martta doğum yaptı ve 10000 lira verdi

Kızlar kuzenim Mehmet Balın hastasıydı ve medical parkta doğurdu. Çok pişman oldu. Abartıyor mu bilmiyorum ama hemşireler çok ilgisiz dedi. Devlette yapsam para vermezdim en azından dedi. Bir de onun diş telleri olduğu için epidural işe yaramamış. Dr niye diş telin olduğunu söylemedin demiş. Ben nerden bileyim bunların ilişkili olduğunu demiş falan.. Biraz da şanssızlık sanırım..

Back