izmir medical park volkan emirdar hastaları?

teşekkür ederim luciddreaming, şuan 5 haftalık hamileyim daha çok yeni. ikiz bebek bekliyoruz, deli gibi dr araştırmasına girdim. normalde özel hastaneye gidiyordum ama gebelik anlaşması yok özel sigortamda o yüzden başka bir doktor bulup sgk lı olarak görünmem gerekiyor.

benim gebeliğim başta riskliydi. çok sakin ve pozitif bir tutumu var Volkan beyin. o dönemi atlattık çok şükür. hastalarıyla ne çok yüz göz oluyor ne de çok mesafeli davranıyor. dengeyi çok iyi kuruyor. bu benim için çok önemliydi. tüm sorularıma ayrınyılı şekilde yanıt veriyor. öneriyorum, bence bi gitmelisin.

canim benimde riskliydi çok kanamam oldu plesenta previa vardı sağolsun hepsi doktorum sayesinde geçti bir sürü doktor tanıdım(hemsireyim)ama bukadar pozitif sabırlı bir Dr görmedim bilgiside yeterince var ve sizide bilgilendiriyor

Merhabalar, ben de 11 haftalık hamileyim. İlk başından beri Volkan Bey'e gidiyorum. Tesadüfen gittim ilk gittiğimde, sakinliği verdiği huzur beni rahatlattığı için devam ediyorum. Çok şükür ki şimdilik her şey yolunda ama herhangi bir sıkıntı da nasıl müdahale ediyor acaba diye hep şüphelerim oluyor. Volkan Bey ile doğum yapacaklar, doğuma Volkan Bey kendisi giriyor değil mi? Benimde ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak inş, umarım doğuma kadar o güveni duyarım. Birde doğum için ücret konuştunuz mu acaba? Teşekkürler..

Merhabalar, ben de 11 haftalık hamileyim. İlk başından beri Volkan Bey'e gidiyorum. Tesadüfen gittim ilk gittiğimde, sakinliği verdiği huzur beni rahatlattığı için devam ediyorum. Çok şükür ki şimdilik her şey yolunda ama herhangi bir sıkıntı da nasıl müdahale ediyor acaba diye hep şüphelerim oluyor. Volkan Bey ile doğum yapacaklar, doğuma Volkan Bey kendisi giriyor değil mi? Benimde ilk doğumum sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak inş, umarım doğuma kadar o güveni duyarım. Birde doğum için ücret konuştunuz mu acaba? Teşekkürler..

Volkan bey doğuma kendi giriyor. Ücret de 3500 civarı idi hastane ile son konuşmamızda. doğum sonrası deneyimlerimi daha ayrıntılı yazarım.

X