F fely Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2007 766 2 96 İstanbul 12 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi fely #1 yaşa Mustafa Kemal paşa yaşa adın yazılacak mücevher taşa... benim hoşuma gitti video sizlerle de payşalmak istedim Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2014
yaşa Mustafa Kemal paşa yaşa adın yazılacak mücevher taşa... benim hoşuma gitti video sizlerle de payşalmak istedim
E EU2 Ziyaretçi 14 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi fely #2 Muhteşemdi tek kelimeyle! İzlerken Türk olmanın, Mustafa Kemal in evladı olmanın, İzmirli olmanın gururunu bir kez daha yaşadım. Tanrı Türkü, Laik Türkiye Cumhuriyetini ebediyen korusun ve yüceltsin!
Muhteşemdi tek kelimeyle! İzlerken Türk olmanın, Mustafa Kemal in evladı olmanın, İzmirli olmanın gururunu bir kez daha yaşadım. Tanrı Türkü, Laik Türkiye Cumhuriyetini ebediyen korusun ve yüceltsin!
Eylul-son Guru Kayıtlı Üye 18 Mart 2007 339 9 318 15 Eylül 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi fely #3 NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE....!!! Teşekkürler canım paylaşımına...a.s.