izmir lazer acil

ben_bilirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar

suan ızmırdeyım ve açıl lazer epilasyon yaptırmak için yer ariyorum lütfen lazer yaptırıp memnun kalanlar yazabılırmı lütfen

ben bornovadayım ama iyi yer olursa semt farketmiyo her yere gidebilirim

bilgisi olanlar fiyatları le beraber yazıpta yardımcı olsun lutfen

Merhaba ben_bilirim
Burada bir başlıkta İzmir'deki lazer epilasyon yapan yerler hakkında bir sürü tavsiye ve yorum vardı, üşenmedim okudum. Ben de kıllarından yıllardan beri muzdarip biriyim. Balçova Ata Caddesi girişine çok katlı bir bina yapılmış. Amerikan Kültür kursu var. Üst katlarından birinde Dr. Feza Vardar'ın kliniği var. Bayağı beğeniliyor. Fiyatı ne kadar bilmiyorum, önümüzdeki günlerde bilgi almak için mutlaka gideceğim. Bunun dışında Şifa Hastanesi de güzel yapıyormuş, onu da övmüşler. 3.000 tl ye tüm vücut.

teşekkürler marvelgırl

DR Feza Vardar ı bende okudum ama yaptırıp bırebır sonuç alan ıste ordakı muameleden memnun kalan bırılerı varmı aramızda?

Mutlaka vardır da sanırım bu başlık onların gözüne pek çarpmıyor. Dün Dr Feza Vardar'ın kliniğine gittim.
Feza Vardar 9 Eylül'den mezunmuş. 10 yıldır bu sektörün içerisindeymiş. Kullandığı makine Alexandrate Orion, özelliğiyse ışını 2 ye kırması ve böylelikle kişiye daha az acı vermesi. Yalnız şu var, makine ince tüyleri görmüyor. O yüzden benim yarım bacağımı görebilirmiş. Yarım bacak, kol, genital bölge ve koltukaltı 8 seans 1.850 dedi. Göbeğimde çizgi halinde kıl var, onu da yapar hediye ederiz sana dedi. 6 haftada bir gelecekmişim.
Bugün de ESSİ diye Narlıdere'de bir güzellik merkezine gittim. Bayağı asortik bir yer. 2 tane doktoru varmış bi de hemşireleri. Benim tenim Diode lazere uygunmuş esmer olduğumdan dolayı. Kol, koltukaltı, genital bölge, bıyık ve çeneme kredi kartına taksitle 3.000, nakit ya da tek slipe 2.850 dedi. Diode lazer yapmadan önce tenine jel sürüyolarmış, nokta atışı yapıyomuş kıl köklerine. İnce kılları da görüyormuş. Herhalde bu yüzden çok pahalı. İlk başta ayda 1 gidiyomuşsun ondan sonra seyrek. Gelmeden 1 gün önce lazer yapılacak yeri jiletle alman lazımmış.
Agoranın karşısında Levent Özlü'nün yanında AQUAMARINE diye bir yer var. Eczacımız oraya lazer yaptırıp memnun kalmış. Bir ara da oraya gideceğim bilgi almak için.

ben bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine bugun slimfit te yaptırdım
genel anlamda hizmettende fiyattanda memnun kaldım
izmir bayraklı da bulunuyo slimfit
makineyi sordum ama unuttum şimdi neydi...

Arkadaşlar

suan ızmırdeyım ve açıl lazer epilasyon yaptırmak için yer ariyorum lütfen lazer yaptırıp memnun kalanlar yazabılırmı lütfen

Merhaba
Ben alsancakta Serena ya yaptırdım sonuçtan memnun kaldım ablam ve yengemin tavsiyesiyle bulmuştum,sizde memnun kalırsınız sevgiler:)

Arkadaşlar

Merhabalar, lazer epilasyon gerçekten çok hassas bir konu. Çünkü bir kez başım yandı. İstanbulda yaptırdığım güzellik salonu resmen paramı çaldı denebilir. O yüzden İzmir'de yaptırmadan önce baya bir araştırdım. Bir arkadaşım Nets Club'ı önerdi. Gittim. Doktor ile de görüştüm. Çok da memnun kaldım. Sonrasında sonuç da son derece olumluydu. Her şeyden önce sizinle ilgilenmeleri çok güzel. Daha sonra başka uygulamalarını da denedim. En az epilasyon kadar memnun kaldım. Ücretsiz doktor danışmanlıkları var diye biliyorum. İstersen bir git görüş hala bir yerde karar kılamadıysan :)

teşekkürler marvelgırl

DR Feza Vardar ı bende okudum ama yaptırıp bırebır sonuç alan ıste ordakı muameleden memnun kalan bırılerı varmı aramızda?
ben Dr Feza Vardar'a gidiyorum 8 seanslık paketimin yarısını tamamladım şuan çok memnunum :)

Tatlım,

Ben de Sereneda yaptırdım. klinik ortamı zaten, daha önce anlattım detaylı olarak ama yine yazayım. tüm vücut (özel bölge dahil) yaptırdım. çok memnunum. şimdi kuzenim de gidiyor, çok sevecen insanlar var. hijyenik bir yer. çok ilgililer.
paket uygulama var. çok da ekonomik oluyor. alex var, soprano ütüleme var.

cihazları mutlaka sorun kızlar, sağlık bu, şakaya gelmez.

ben_bilirim,başka sorun varsa yaz tatlım. deneyimleri bizimle paylaş mutlaka ;)

Arkadaşlar

Novar klinige epilasyon ve lazer yaptirmak icin gittim. Ilk defa lazer yaptirmis degilim, daha once yurt disinda yaptirmis ve cok memnun kalmistim. Malesef Novar klinikte birakin lazerin amatorce sagliksiz bir sekilde yapilmasini ne bir guleryuz ne bir musteriyi karsilama diye bir durum yok. Oncelikle kapidan giriyorunuz kimse yuzunuze bakmiyor, saniyorsunuz calisan kisiler musteri, sizde parasiyla degilde bedava hizmet alan kisi !! Her muessesede ne olursa olsun hangi sektor olursa olsun musteri velinimettir. Fakat bu is yerinde anlasilan para ve musteriye hic ihtiyaclari kalmamis. Hadi bunlari gecin asil onemli olan saglikli ,guvenli hizmet sunulmamasi.Bu klinikte amator kisilerce cok tehlikeli is yapiliyor.Bir yakinimin kolunu iki kere yaktilar.Yanan diger musterileride duydum, malesef bu gercekleri ancak islem yaptirdiktan sonra ogrendim.Cilt doktoru kontrol etmemis ,yanigin ciddiyeti bilinmiyor.Ileride onemli cilt kanserine goturen sonuclar bile dogurabilir. Benim epilasyonumu yapan Selay isimli calisanlari epilasyon yapmayi bilmiyor,cenemde kil kokunu bulamamasindan ve igneyle deriyi yakmasindan dolayi iz kaldi. Calisanlari (herhalde maliyeti aza indirmek icin)egitimsiz, ezbere is yapan genc deneyimsiz insanlardan secilmis.Epilasyon da lazer de oldukca ciddi ve onemli konular ve Turkiye'de bu hic mi hic ciddiye alinmiyor.Klinige bir hemsire koymak, o muessesede bu is ciddi olarak yapiliyor demek degildir. Bu klinigi Saglik Bakanligi ve ayrica Tuetici haklarina bizzat kendim sikayet edecegim. Sadece diger kisileride uyarmak istegim icin yazdim, sagliklarini tehlikeye atmasinlar.Saygilar.

merhabalar.. izmire yaklasık 7-8 ay önce taşındım. hem hiçbir yer bilmemekten hem de kimseyi tanımamaktan ancak burası yardımıyla kendime lazer için yer bulmaya çalıştım. kotu birkaç yere arkadasların önerileri üzerine gittim. daha önce mersinde düzenli gittiğim bir klinik sayesinde nerdeyse bitmiş olan tüylerim izmirde kullandıkları birkac alet nedeniyle daha da kötü hale geldi. Ama en son tesadufen onunden gecerken deneyeyim diyerek girdiğim mediderm polikliniğinden çok memnun kaldım. hem benimle çok güzel ilgilendiler, hem cok detaylı anlattılar. hangi aleti neden kullandıgımızı anlattılar ki daha önceden de lazere gitmiş oldugum bildigim halde beni detaylıca bilgilendirdiler. kullanılan alet alexandrite oldu, cunku azalmış olan tüylerim maalesef son kullanışlan birkac alet ve kotu uygulamalar yuzunden tekrar kalınlasmıs ve cogalmıstı. ancak medidermden kullanılan aletten uygulamadan simdilik yani 2aydır cok memnun kaldım. dilerim böyle devam eder. simdilik tavsiye de ederim.

Merhaba arkadaslar kardesim Bugun balcova novarda tuy tedavisne basladi . Bazi yerlerde dokulmz denen bolgelere farkli cihzla uygulama yapariz demisler. Bizde saglik bakanligindan bir Arkadasima sorgulayarak bulduk burasini. Ilk seans olarak iyilerdi umarim guven kaybi olmaz. Tuy durumuna gore yazacagim. Cok guzel bir Klinik cunku . Daha once gidip hizmet alan varmi novar balcovadan sonuc alabildinizmi merak ediyoruz.

merhabalar.. izmire yaklasık 7-8 ay önce taşındım. hem hiçbir yer bilmemekten hem de kimseyi tanımamaktan ancak burası yardımıyla kendime lazer için yer bulmaya çalıştım. kotu birkaç yere arkadasların önerileri üzerine gittim. daha önce mersinde düzenli gittiğim bir klinik sayesinde nerdeyse bitmiş olan tüylerim izmirde kullandıkları birkac alet nedeniyle daha da kötü hale geldi. Ama en son tesadufen onunden gecerken deneyeyim diyerek girdiğim mediderm polikliniğinden çok memnun kaldım. hem benimle çok güzel ilgilendiler, hem cok detaylı anlattılar. hangi aleti neden kullandıgımızı anlattılar ki daha önceden de lazere gitmiş oldugum bildigim halde beni detaylıca bilgilendirdiler. kullanılan alet alexandrite oldu, cunku azalmış olan tüylerim maalesef son kullanışlan birkac alet ve kotu uygulamalar yuzunden tekrar kalınlasmıs ve cogalmıstı. ancak medidermden kullanılan aletten uygulamadan simdilik yani 2aydır cok memnun kaldım. dilerim böyle devam eder. simdilik tavsiye de ederim.
Merhaba ben de mediderme başlamayı düşünüyorum memnun kaldınız mı

ben hiç memnun deilim. tamam seans sonrası tüyler dökülüyor ama 2 ay sonra tekrar aynı oranda cıkıyor

Back