CANIMMM hakkında hayırlısı olsın inaşşalh herşey dilediğin zamanda ve gönlüne göre olsunnn.. seni çok iyi anlıyorum o tedirginliği ben ne kadar cok yaşadım bilemessin.. zaten bu tedrgnlik yzünden kaç dr gittim ne paralar verdim sadece 1 kez giitğim muayene için bile 250 tl ödedim
( bu sadece bi tanesi senin verdiğin kan için ödediğin 50 tll yi bende ödedim canım dediğin gibi insanın o anda başka bir yere gitme giibi bişey gelmior meraktan ölüyosun o anda çnkü
benimde hcg me bakıcaktı onun için kan aldılar ama dediğin doğru dr bilgili biri gibi ama genel olarak hani çok ta güvenmek doğrumu bilmiyorum. bak ben çiğli şubelerne de gittim ama orası sanki daha güvenilir birde muayene gerçekten cok makul bu yüzden de tercih nedeni olabiliyor. ama sana sunu söyleyeyim hangi klinik hastane olursa olsun hiç farketmez cnm önemli olan dr.un hani tam teşekküllü hastane diyodun ama dr.da iş yoksa h,iç bi önemi kalmıyor.. çok dr gezdim ben gazi hast, medikal park, kordon kadın dğum, metropol..... 2012 ocak ayında da 3.5 aylık bebeğimi düşürdüm hani ben 2. kez üzücü biey yaşadım tekrar gebe kaldığımda düşündüğümde hangi dr yada hastaneye giderim şuan hiç bilmiyorum biliyormusun çnkü bana tam anlamıyla güven veren hiç bir dr yok prof.dr dur güvenmek lazım dedim dediklerini yaptım bekledim sonuc = tüpüm alındı belkide beklemeseydim tüpüm alınmasına gerek kalmıcaktı o doktorun sözüne göre hareket etseydim belkide ölecektim .. hani dediğim şu operatör doc yada prof hiç belli olmuyor şans işi sanırım birazda kader kısmet işi.. ben cok para döktm doktrlara özellere gittim bundan sonrası için tabiki dr araştırıcam fakat öyle cok para dökmeyi düşünmüyorum.. kısmette ne varsa o yaşanıyor zaten, ege üniversitesi önceden çok şanını duydum fakat suan doğru dzgn dr da kalmadı diye duyuyorum hep araştır ama sen bana da bilgi verirsen seviniirim.. arada tavsiye varsa daha güvenilir diye düşünüyorum.. çok zor bu işler . klomen e gelincebir cok kişi kullanıyor ama ben kullanmadım catlatma iğnesi gibi bişey sanırım zararlı olacağını sanmıyorum ama içine sinmesse acele edip başlama derim..
benmde kan pıhtılaşma sorunum var aynı zamanda gebe kalır kalmaz başladım coraspine. şimdi düşünüyorum da acaba önceden mi içmem gerekliydi diye hani kafa karıştırmak için cok neden var buda bir tanesi inanki benmde kafam karışık üzgün ve mutsuzum umarım herşe yyoluna girer..
umarım sıkmamışımdır
şimdilikk hoşçakal canım