İzmir-kaynaklarda düğün mekanı tavsiyesi

Sevim35-35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
98
bugün nişanlımla kaynaklardaki düğün salonlarına baktık hepsine vaktimiz yetmedi..2 yer çok hoşumuza gitti bir tanesi tam istediğim gibi önümüzdeki haftalarda yeri tutucaz emin olabilirsek sizin önerebileceğiniz bir yer var mı??

iyi akşamlar sevim hanım. forum bu aralar biraz sakin. biz otelde gerçekleştirmiştik düğünümüzü bi firma müzisyen fotoğraf video çekimi ve mekan konusundada yardımcı oldu. vaktiniz varsa bir görüşün. en azından bilgi almış olursunuz. şahane bir organizasyondu. ve düğün gününe kadar herşeyle ilgilendiler. hiç yorucu olmadı bizim içinde. şimdiden mutluluklar.

Evet kimseden bir cevap alamadım sakin olmuş kk...eski üyeliğim vardı hemen cevap gelirdi☺️ Kaynaklar hancı ile anlaştık çok içime sindi bence o bölgedeki en donanımlı ve en kaliteli yer benim şartlarıma göre çok yer gezdim çünkü...inşallah düğünümde istediğim gibi olur...

Canim merhaba bende kaynaklar tarafinda dugun yeri bakiyorum sen nereyi tuttun nasildi evlendin mi dugun tarihini yazmamisssinda hayirli olsun canim.

Canim merhaba bende kaynaklar tarafinda dugun yeri bakiyorum sen nereyi tuttun nasildi evlendin mi dugun tarihini yazmamisssinda hayirli olsun canim.
Haziran için tuttuk canım.Kaynaklardaki Hancı eğlence merkezini tuttuk kırdüğünü olacak 3 tane kırdüğünü salonları var 2 tane kapalı salon garantisi veriyorlar düğün paket içeriğide güzel

İçime çok sindi inşallah düğünümde istediğim gibi olur❤️❤️❤️

Haziran için tuttuk canım.Kaynaklardaki Hancı eğlence merkezini tuttuk kırdüğünü olacak 3 tane kırdüğünü salonları var 2 tane kapalı salon garantisi veriyorlar düğün paket içeriğide güzel
hayırlı olsun canım bende hancıyla telde görüştüm bir de bıçakçılar ırmak var belki duymuşşsundur orayla konuştum. sen haziran için kaça anlaştın canım ikisininde alkolsüz olması çok güzel. birde ben kınayı da aynı mekan da ama faklı günlerde yapacağım sence nasıl olur aynı mekan? sıkıcı olur mu ki yaa inş düğünün masal gibi olur canım okuduğum yorumlar hancı için olumlu.

Evet canım orayada gittim fakat görüşmedik...Ben kesinlikle alkolsüz istiyorum herkesin alkol aldıktan sonrki halini bilemem ki.bir kişi bile alkol alıp sapıtsa olan benim düğünüme olur valla...yemeksiz anlaştık ama dışarıdan gelen misafirlerimiz var onlar için düğünden 1 saat önce yemek vericez o yüzden restoranlı bir yer olmasınada dikkat ettim...kınayıda hancıyı tuttuk yani benimde aynı yer ama benimki 1 ay önce olacak mayıs ayı perşembe günü 300 kişi 3.250...düğün c.tesi 6.500a anlaştık canım herşey dahilmiş...

Tercih tabiki senin canım ama Aşkolsunda geçen sene bulunduk abimin nişanı için ve hiiiiç ama hiç memnun kalmadık biz canım yazmıstım başka bir mesajımdada

Tercih tabiki senin canım ama Aşkolsunda geçen sene bulunduk abimin nişanı için ve hiiiiç ama hiç memnun kalmadık biz canım yazmıstım başka bir mesajımdada

hmm aklımı karıştırdın :) ya şu siteye hancıyı da ekleselerdi keşke gitmeden resimlerini görseydim. haftaya cmt gidicem o tarafa. bir de hancıya bakayım. canım çok teşekkür ederim bu arada yanıtın için.

Gercekten insan kararsız kalıyo aklını karıstırdıgım için üzgünüm gecen seneden bu yana belki düzelmiştir gidip gör bence canım her mekanı resimler yanıltabilir

bu arada hancı sandığım kadar güzel değilmiş. çok geniş. ama dağınık. kır çiçeği daha derli toplu

Benim beklentilerimi o bölgede sadece hancı karşılıyodu inşallah içine siner...zevk meselesi tabiki banada en iyisi hancı gibi geldi mutluluklar şimdiden

Düğünüm resmen kusursuz geçti hancı kaynaklarda yaptım konuyu ben açmıstım...tek olumsuz yan o bölgedede inciraltı gibi çok trafik sorunu var!!!!benim bazı özel sebeplerim var içimde kalan çok şey vardı o yüzden çok çok çok çok önemliydi benim için düğünüm ...6 ay oldu bu arada:) darısı tüm gelinlerin başına:))))

Back