- 29 Ekim 2013
- 18
- 12
- 39
-
- Konu Sahibi violetvera
Tavsiyen için çok teşekkür ederim. <3Selam Canım Bozyakada Özel Ege Pol Hastanesinde Bülent Turgut Ay var üç haftadır gidiyorum çok memnunum bir çok tanıdığımız da hamilelik süresince ona gitti onunla doğum yaptı
tavsiyeniz için teşekkür ederim .Medicalpoint Mehmet Bal da çok sevilen drlar arasında
Merhaba memnun kaldığınız bir doktor bulursanız lütfen benimle de paylaşır mısınız? :)Arkadaşlar merhaba ben İzmir'de yaşıyorum. İzmir'de MEDİCANA ve MEDİCALPOİNT Hastanesinde tavsiye edebileceğiniz KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI var mı?
Tabiki neden olmasın seve seve paylaşırım. Ama banada bir bilgi veren yok bende kendi çabalarıyla bulucam sanırımMerhaba memnun kaldığınız bir doktor bulursanız lütfen benimle de paylaşır mısınız? :)
Merhaba bende geçen hafta pazar günü bebeğimi kalp durmasından kaybettim ama sonuç sebebim daha çıkmadı. O kadar üzülüyorum ki ve o kadar darmadumanım ki anlatamam 18 hafta 2 günlük tü sizin kaçar haftalarda oldu merak ettim birde sabırsızlıkla tekrar yerini doldurmak istiyorum ama sizin yazınızı görünce çok korktum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü çok zor doğum yaptım ve sonra 1.5 saat süren kürtaj ve aşırı kan kaybı vs vs işteMerhaba Arkadaşlar,
İzmir'e yeni taşındım sayılır, çok çevrem yok. İzmir'de gidip memnun kaldığınız, sevdiğiniz kadın doğum doktoru önerir misiniz?
2 kez kalp durması sebebi ile kürtaj oldum. Testler sonucu pıhtılaşma sorunum olduğu anlaşıldı. Ekim 2021 de sonlandırılmıştı gebeliğim. Doktorun tavsiyesi ile Aralık 2021 de korunmayı bıraktık. 1 yıl olmak üzere ama hala pozitifi göremedik maalesef. Gebeliğe engel başka bir problemim yok. Yaş faktörü belki etkiliyor bilmiyorum, yaşım 37, eşim 41. Çatlatma iğnesi vs henüz başka bir şey denemedim. Günden güne umudum tükeniyor. Her ay o test çubuğunda tek çizgi ile karşılaşmak beni o kadar kötü etkiliyor ki, günün sonunda anne olamayacağıma kendimi ikna etmiş oluyorum.
Bana güzel enerjilerinizi, dualarınızı gönderir misiniz? Rabbim isteyen, dileyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Çok üzüldüm yaşadıklarına. Doktorun muhakkak isteyecektir bazı gen testlerini. Kalbini hiç bozma bir kere yaşadın diye tekrarlayacak değil ya. Hem rabbim daha kötüsünden korudu belki de, sağlıksız bir gebelikti ve dünyaya gelmeden aldı bilemeyiz. Rabbimin vardır bir bildiği. Bunun bilincinde olsak hayatımız çok daha kolay olacak sanırım. Ben de yapamıyorum sana burda söylediğime bakma. Deniyorum ama. Sen üstüne düşeni kontrollerini testlerini yap tevekkül et. Rabbim yanında yardımcın olsun. Benim erken haftalarda kalbi durdu, sanırım 8 di psikolojik olsa gerek bazı şeyleri siliyor beyin.Merhaba bende geçen hafta pazar günü bebeğimi kalp durmasından kaybettim ama sonuç sebebim daha çıkmadı. O kadar üzülüyorum ki ve o kadar darmadumanım ki anlatamam 18 hafta 2 günlük tü sizin kaçar haftalarda oldu merak ettim birde sabırsızlıkla tekrar yerini doldurmak istiyorum ama sizin yazınızı görünce çok korktum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü çok zor doğum yaptım ve sonra 1.5 saat süren kürtaj ve aşırı kan kaybı vs vs işte
Teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah bnm işimde öyle kolay değil 9 yaşında epeyce iri engelli Bi oğlum var yardımcı olacak kimsem yok 9 ay ı çocuğun karnımda durması ancak Bi mücize olur onuda bilemem tekrar aynı korkuları yaşamak istemiyorum çok zor şeyler şimdi bu defada bu oğlanı kaldırırken ya düşecek ya yine ağırlıktan ölecek bilmiyorum kafam çok karışık ama olacak gibi değil Allah varsa kolaylığı verecekse sağlıkla kucağıma Bi şekilde nasip etsin inşallah aynı şekilde sizin için de....Çok üzüldüm yaşadıklarına. Doktorun muhakkak isteyecektir bazı gen testlerini. Kalbini hiç bozma bir kere yaşadın diye tekrarlayacak değil ya. Hem rabbim daha kötüsünden korudu belki de, sağlıksız bir gebelikti ve dünyaya gelmeden aldı bilemeyiz. Rabbimin vardır bir bildiği. Bunun bilincinde olsak hayatımız çok daha kolay olacak sanırım. Ben de yapamıyorum sana burda söylediğime bakma. Deniyorum ama. Sen üstüne düşeni kontrollerini testlerini yap tevekkül et. Rabbim yanında yardımcın olsun. Benim erken haftalarda kalbi durdu, sanırım 8 di psikolojik olsa gerek bazı şeyleri siliyor beyin.
Canım bu kadar olumsuz düşünme lütfen. Allahın mucizelerine, büyüklüğüne inan.. O isterse öyle güzel, öyle kolay olur ki. Hayırlısı olsun hepimiz hakkında.Teşekkür ederim dualarınız için Allah razı olsun Allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah bnm işimde öyle kolay değil 9 yaşında epeyce iri engelli Bi oğlum var yardımcı olacak kimsem yok 9 ay ı çocuğun karnımda durması ancak Bi mücize olur onuda bilemem tekrar aynı korkuları yaşamak istemiyorum çok zor şeyler şimdi bu defada bu oğlanı kaldırırken ya düşecek ya yine ağırlıktan ölecek bilmiyorum kafam çok karışık ama olacak gibi değil Allah varsa kolaylığı verecekse sağlıkla kucağıma Bi şekilde nasip etsin inşallah aynı şekilde sizin için de....
Arkadaşlar merhaba ben İzmir'de yaşıyorum. İzmir'de MEDİCANA ve MEDİCALPOİNT Hastanesinde tavsiye edebileceğiniz KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI var mı?
Merhaba memnun kaldığınız bir doktor bulursanız lütfen benimle de paylaşır mısınız? :)
izmir medicana international hastanesinde iyi bir kadın doğum doktoru bilginiz varsa paylaşırsınız çok sevinirim
Merhaba memnun kaldığınız bir doktor bulursanız lütfen benimle de paylaşır mısınız? :)
Merhaba ben de doktor araştırıyorum memnun musunuzMedicana Mustafa Melih Erkan ile devam ediyorum. Araştır istersen.
Merhaba herşey yolundadır inşallah hangi doktora gidiyorsunuz acabaMerhaba Arkadaşlar,
İzmir'e yeni taşındım sayılır, çok çevrem yok. İzmir'de gidip memnun kaldığınız, sevdiğiniz kadın doğum doktoru önerir misiniz?
2 kez kalp durması sebebi ile kürtaj oldum. Testler sonucu pıhtılaşma sorunum olduğu anlaşıldı. Ekim 2021 de sonlandırılmıştı gebeliğim. Doktorun tavsiyesi ile Aralık 2021 de korunmayı bıraktık. 1 yıl olmak üzere ama hala pozitifi göremedik maalesef. Gebeliğe engel başka bir problemim yok. Yaş faktörü belki etkiliyor bilmiyorum, yaşım 37, eşim 41. Çatlatma iğnesi vs henüz başka bir şey denemedim. Günden güne umudum tükeniyor. Her ay o test çubuğunda tek çizgi ile karşılaşmak beni o kadar kötü etkiliyor ki, günün sonunda anne olamayacağıma kendimi ikna etmiş oluyorum.
Bana güzel enerjilerinizi, dualarınızı gönderir misiniz? Rabbim isteyen, dileyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnşaallah hamilesinizdir. Benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı, maalesef. 2 seneye yakın hamile kalmadım. Medifema hastanesine gittim. İlgi var ama netice yoktu.Merhaba Arkadaşlar,
Bu ara Deniz Uyumaz Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde faaliyet yürütüyorİnşaallah hamilesinizdir. Benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı, maalesef. 2 seneye yakın hamile kalmadım. Medifema hastanesine gittim. İlgi var ama netice yoktu.
Sonra Buca Seyfi Demirsoy devlet hastanesi kadın hastalıkları ve doğum hastanesi ne gittim. Mehmet Bora Bozgeyik muayenesine gidiyordum. Doktor sağolsun,her gittiğimde kan tahlili istedi ama tedaviye başlamadı,iyice araştırdı yani. Ama yine netice olmadı. Ve ayni hastaneden kim denk geldiyse direk randevu aldım. Denk gelen doktorum da , Deniz Uyumaz. Senin hiç bir şeyin yok. Ama femara+ovitrel sistemini deneyelim dedi. (Uyardı,sigorta karşılamaz ilaçları diye.). İyiki denk gelmiş,iyiki benim doktorum olmuş. Allah'ım Denizbeyi vesile etti ve şuan uzak beklediğim kızım 1 yaşında.
Doktora sıra beklerken,bir kadın ile tanıştım, kadın tüp bebek sonrası, kürtaj oluyor. Yani tutmamış. Ve o kadın Denizbey e geliyor ve ilk muayenede yazılan ilaçlar sonrasi hamile kaliyor.
Denizbey çok ilgili,her kan sonucunu inceleyen ve çok eli hızlı doktor.